Autentificare

Lentile de contact vs ochelari: 5 la 0

Derby-ul a început iar voi sunteți încă în balanță, confort sau comoditate vs. rigid și mai puțin practic. Indiferent că sunteți fanii ochelarilor voi știți cu toții că una dintre echipe are mai multe avantaje. Suntem siguri că o puteţi spune şi voi, dragi Lentiamici! Haideți să vedem meciul:

Ceaţa

Din octombrie până în mai aceasta este o problemă cotidiană. Sticla ochelarilor devine neclară. De fapt, ochelarii se încețoșează mereu: în tren… şi când coborâţi din tren sau ieşiţi din casă. De fiecare dată când veţi trece de la o temperatură la alta, veţi avea de suferit de o orbire temporară.

Lentile de contact 1, ochelari 0

Când plouă, e un dezastru

Pe timp ploios, vă întrebaţi dacă ochelarii nu ar trebui să aibă nişte dispozitive de spălare şi ştergere a sticlei. Plouă şi nu vedeţi nimic. De sigur, soluţia perfectă ar putea fi o pălărie cu parasolar, dar probabil nu e outfit-ul în care aţi vrea să vă vadă colegii sau să mergeţi la o întâlnire.

Lentile de contact 2, ochelari 0

Continuă să cadă!

V-aţi întrebat vreodată de ce unii oameni devin nervoşi când vă vorbesc? Aţi face-o şi dumneavoastră dacă interlocutorul, în timpul unei discuţii de o oră, ar continua să-şi atingă nasul pentru a-şi îndrepta ochelarii.

Pentru o viaţă mai bună, alegeţi lentilele de contact!

Lentile de contact 3, ochelari 0, deja nici o șansă de revenire.

Cred că am adormit cu ochelarii

Relaxaţi în faţa televizorului sau în pat cu o carte interesantă – sună bine, nu? Bine, dacă nu purtaţi ochelari, pentru că acesta este pericolul maxim pentru ei. „Ce-i sub mine?… Vai, nu, ochelarii!” Nu toată lumea are ochelari de titan!

Deci, treceţi la lentile!

Lentile de contact 4, ochelari 0, renunțați acum!

Mamă, unde-am înotat?

Înotul cu ochelari? Practic imposibil. Deci fără ochelari? Sigur, dar ştiţi unde vă îndreptaţi fără ochelari, înotând? Da, şi în acest caz lentilele sunt soluţia cea mai bună. Nu aveţi nicio problemă cu valurile!

Pe scurt, o victorie pe toate fronturile: Lentilele de contact bat ochelarii cu 5 la 0 – Minutul 90, lentilele sărbătoresc de fericire, victorie tare bine meritată! Felicitări!

Nu ne credeți? Încercați și cu siguranță nu veți rămâne dezamăgit(ă). Suntem aici pentru voi, orice informație aveți nevoie sau o întrebare, vă rugăm contactați-ne pe facebook, apelați-ne gratuit la numărul 0800 400 156 sau lăsați-ne un comentariu mai jos. Vă vom răspunde pe cât de curând posibil!

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse