4,8 Evaluare

Autentificare

Lentile de contact Lenjoy

Bucurați-vă de Lenjoy! Lentilele de contact de ultimă generație ale mărcii populare se mândresc cu un confort excelent la purtare, performanțe vizuale remarcabile și un raport preț-performanță imbatabil. Disponibile ca lentile zilnice, lentile lunare și lentile de contact cu purtare extinsă, Lenjoy vă oferă exact ceea ce aveți nevoie.

Lenjoy oferă cele mai bune lentile la cele mai bune prețuri

Să vă prezentăm Lenjoy în detaliu. Lentilele de contact populare oferă doar performanțe vizuale excepționale, ci și confort de lungă durată și o sănătate optimă a ochilor. Cu tehnologia lor de hidratare biocompatibilă, suprafața antiderapantă, protecția UV și nuanța de albastru deschis pentru o aplicare ușoară, Lenjoy sunt o alegere inteligentă pentru fiecare purtător de lentile - indiferent dacă preferați lentile zilnice, lunare sau cu purtare extinsă.

Care sunt caracteristicile speciale ale lentilelor zilnice Lenjoy 1 Day Comfort?

Lenjoy 1 Day Comfort sunt lentile zilnice, de unică folosință, de la Lenjoy. Clienții noștri adoră conținutul ridicat de apă și permeabilitatea ridicată a oxigenului. Designul lor unic are o margine dublă-subțire care permite apei și oxigenului să circule în jurul ochiului. Lentila rămâne în poziția optimă fără a se freca neplăcut de pleoapă atunci când clipiți. Riscul de iritare este astfel minimizat.

Asta nu e tot. Forma asferică unică a lentilei reduce aberația sferică și susține acuitatea vizuală chiar și în condiții de lumină slabă.

Care sunt avantajele lentilelor lunare Lenjoy Monthly Comfort?

Lenjoy vă oferă lentile lunare de înaltă calitate, numite Lenjoy Monthly Comfort. Aceste lentile lunare oferă un raport calitate-preț excelent, confirmat de clienții noștri: conform recenziilor lor, nu au cumpărat niciodată lentile lunare cu un conținut atât de plăcut de apă și un filtru UV excelent la un preț atât de mic precum Lenjoy.

Lentilele au o tehnologie exclusivă de umiditate care leagă apa și menține lentilele proaspete și umede pe tot parcursul zilei. Acest lucru se datorează faptului că lentilele formează o legătură de hidrogen cu apa, astfel încât moleculele să devină parte a lentilei și să prevină uscarea.

Și ce poate remarca la lentilele cu purtare extinsă, Lenjoy Monthly Day & Night?

Nu în ultimul rând, dorim să vă prezentăm lentilele de contact cu purtare estinsă Lenjoy Monthly Day & Night. Aceste lentile unice sunt așa-numitele lentile continue pe care le puteți purta toată luna fără întrerupere. Pur și simplu le aplicați la începutul lunii și le scoateți din nou după 30 de zile, 29 nopți.

Acest lucru vă oferă libertatea pe care nu o cunoașteți ca purtător de lentile de contact. Nu numai că purtați lentilele toată ziua fără probleme,dar puteți chiar și să dormiți cu Lenjoy Monthly Day & Night fără a vă răni ochii! Vă rugăm să consultați în prealabil oftalmologul dumneavoastră, care va verifica dacă lentilele de contact cu purtare extinsă sunt potrivite pentru dvs.

Perioada de purtare

Tip

Producător

Marcă

  • Marcă

    Lenjoy

O alegere clară

Pentru că avem avantaje unice.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 17 țări europene.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Produse originale

Vindem doar produse originale de la companii precum Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb, sau CooperVision

 

1 135 402 de lentile de contact în stoc

Avem mai mult de 1 milion de perechi de lentile de contact care pot fi trimise imediat

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pentru cadouri gratuite.

Livrare gratuită la comenzile cu o valoare de peste 199 Lei 

Dacă valoarea comenzii dvs. este mai mică, puteți beneficia de serviciile de curierat la doar 10 lei.

 

Opiniile clienților noștri

Din 979 opinii 96 % sunt pozitive. Vedeți recenziile clienților selectați.

Foarte prompti, competitivi.
Preturi bune, o sa mai apelez ls serviciile lor
Recommend Lentiamo
Servicii excelente