4,9 Evaluare

Autentificare

Schema bonus

Schema bonus Lentiamo

 

 

Colectați puncte bonus cu fiecare comandă

 

 

Căutați accesorii care să vă ofere un confort maxim pentru ochi? Atunci adunați puncte bonus Lentiamo și obțineți gratuit articole excelente!

Pentru a vă mulțumi pentru fidelitatea dumneavoastră, vă oferim un program extins de bonusuri de care puteți profita la aproape fiecare achiziție.

Doriți un produs bonus?

Aflați de ce produse puteți beneficia prin acest program.

Vedeți produsele bonus

Cum să adunați puncte bonus la Lentiamo

  1. Pentru fiecare 2 RON cheltuiți la noi, veți câștiga 1 punct bonus. Fiecare produs este marcat cu numărul de puncte bonus primite, dacă îl cumpărați. Nu se aplică pentru ochelarii de soare și de vedere.
  2. Doriți să adunați deja puncte bonus? Abonați-vă la newsletter-ul nostru și primiți 50 puncte bonus!
  3. Etichetați-ne (tag) pe Facebook sau Instagram (@lentiamo) folosind #Lentiamo pentru a ne arăta cel mai nou produs ales. Apoi trimiteți-ne un mesaj cu postarea voastră și câștigați 50 de puncte bonus!
  4. Logați-vă mai ușor conectând contul de client cu profilul de Facebook și primiți 75 puncte bonus!

Bine de știut: Puteți să vă schimbați punctele bonus de la prima comandă, nu e necesar să așteptați până la următoarea comandă, iar dacă nu folosiți toate punctele bonus, le puteți folosi data viitoare.

Punctele vor fi păstrate în cont și le puteți folosi oricând doriți. Acestea sunt valabile timp de un an. Nu veți putea însă să folosiți punctele bonus rămase de la prima comandă pentru a doua comandă decât dacă prima comandă a fost expediată acum 14 zile și a fost deja plătită.

 

Vă rugăm să rețineți că, dacă ne etichetați într-o postare, ne acordați dreptul de a vă distribui din nou postarea și de a vă menționa în ea. Programul de bonusuri se aplică numai clienților Lentiamo.