Puteți comanda și la telefon: 0800 400 156

Retailer European 15 țări din Europa

Autentificare

Schema bonus

Fiecare dintre noi are nevoie de accesorii pentru a face utilizarea lentilelor de contact mai confortabilă, așa că noi, ca să vă mulțumim pentru fidelitate, vă oferim puncte bonus la fiecare cumpărătură, care pot fi schimbate pe aceste produse utile.

Puteți să vă schimbați punctele bonus de la prima comandă, nu e necesar să așteptați până la următoarea comandă, iar dacă nu folosiți toate punctele bonus, le puteți folosi data viitoare. Punctele bonus sunt valabile un an.

Cum puteți câștiga puncte bonus

  1. Câștigați 1 punct bonus pentru fiecare 2 RON cheltuiți la noi. Fiecare produs este marcat cu numărul de puncte bonus primite, dacă îl cumpărați.
  2. Abonați-vă la newsletter-ul nostru și primiți 50 puncte bonus!
  3. Etichetați-ne (tag us) pe Social Media folosind #lentiamo sau @lentiamo și primiți 50 de puncte bonus! Dacă ne etichetați în postările dvs., vă rugăm să ne anunțați!
  4. Logați-vă prin contrul vostru de Facebook pentru a obține încă 75 de punte bonus!
  5. Recomandați-ne prietenilor dvs și veți primi 100 puncte bonus!

Nu scăpați știrile din lumea
lentilelor fericite!

În conformitate cu legea privind înregistrarea vânzarilor, comerciantul este obligat să emită și să ofere chitanțe pentru toți clienții. De asemenea, este obligatoriu ca vânzătorul să-și înregistreze vânzarea cu administratorul fiscal fără nici o întârziere, în termen de 48 de ore, în cazul unei defecțiuni tehnice.