Puteți comanda și la telefon: 0800 400 156

Bucurați-vă de livrare gratuită până pe 28 mai - se aplică tuturor comenzilor de lentile de contact și/ sau ochelari de soare!

Retailer European 16 țări din Europa

Autentificare

Schema bonus

Fiecare dintre noi are nevoie de accesorii pentru a face utilizarea lentilelor de contact mai confortabilă, așa că noi, ca să vă mulțumim pentru fidelitate, vă oferim puncte bonus la fiecare cumpărătură, care pot fi schimbate pe aceste produse utile.

Puteți să vă schimbați punctele bonus de la prima comandă, nu e necesar să așteptați până la următoarea comandă, iar dacă nu folosiți toate punctele bonus, le puteți folosi data viitoare. Programul bonus este doar pentru clienți iar punctele bonus sunt valabile timp un an.

Cum puteți câștiga puncte bonus

  1. Câștigați 1 punct bonus pentru fiecare 2 RON cheltuiți la noi. Fiecare produs este marcat cu numărul de puncte bonus primite, dacă îl cumpărați. Nu se aplică pentru ochelarii de soare.
  2. Abonați-vă la newsletter-ul nostru și primiți 50 puncte bonus!
  3. Etichetați-ne (tag us) pe Social Media folosind #lentiamo sau @lentiamo și primiți 50 de puncte bonus! Dacă ne etichetați în postările dvs., vă rugăm să ne anunțați!
  4. Logați-vă prin contrul vostru de Facebook pentru a obține încă 75 de punte bonus!