Reduceri de până la 15% la lentilele de contact Lenjoy

4,8 Evaluare

Autentificare

Opțiuni de plată

Plata produselor se poate face atât ramburs, curierilor cât și online, cu card de credit sau debit.

Card de credit sau debit

Când veți completa comanda și veți plăti cu cardul de credit sau debit (MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, American Express), veți fi redirecționați către portalul de plăți 3D Secure. Plata se efectuează prin procesatorul nostru de plăți Nuvei. Informațiile de plată sunt procesate direct de aplicația gateway, astfel încât transferul de date de pe calculatorul sau dizpozitivul dvs. electronic este securizat de un algoritm criptat. 

Sistemul vă va cere să introduceți următoarele date :

  • Numărul cardului de credit
  • Data de expirare a cardului de credit
  • CVV2/CVC2 - ultimele trei cifre de după banda de semnătură de pe cardul de credit
  • un cod de securitate care, dacă este solicitat de banca dumneavoastră, vă va fi trimis prin SMS

Cardul dumneavoastră trebuie să aibă activată opțiunea de plată prin internet. În cazul în care plata este refuzată, vă rugam să contactați banca emitentă.

Apple Pay

Apple Pay este disponibil numai prin intermediul browserului Safari. Dacă alegeți această metodă de plată, nu uitați să verificați dacă adresa stocată în aplicație este corectă și actualizată. Sistemul nostru va extrage automat adresa dvs. din Apple Pay pentru a putea determina unde să vă livreze comanda.

Transfer bancar

În cazul plății prin transfer bancar, comanda trebuie achitată înainte de expediere. Vă rugam să efectuați plata în contul nostru bancar RO18BACX0000001244416000 deschis la UniCredit, Cod SWIFT: BACXROBU. Simbolul variabil este numărul comenzii. Înainte de a trimite plata, vă rugăm să verificați cu atenție datele introduse pentru a evita complicații cu procesarea comenzii.

Atenție: Când plătiți prin transfer bancar, livram marfa comandată după creditarea plății în contul nostru. Dacă trebuie să primiți urgent produsele comandate, efectuați un transfer bancar instant sau selectați o altă metodă de plată.

Klarna

Dacă decideți să plătiți prin Klarna, veți fi redirecționați către site-ul sau aplicația Klarna pentru a vă accesa contul sau pentru a crea unul nou. Pentru a utiliza Klarna, va trebui să aveți un card de debit, de credit sau preplătit.

Odată redirecționat către contul dvs. Klarna, veți putea vizualiza și utiliza doar metodele de plată pe care Klarna, după o analiză atentă, le-a considerat cele mai potrivite pentru profilul dvs. financiar.

Klarna oferă trei metode de plată:

Plătiți în 3 rate fără dobândă:Klarna vă permite să împărțiți valoarea achiziției în 3 rate lunare fără dobândă. Prima rată va fi debitată imediat ce începe expedierea, iar a doua și a treia după 30 și, respectiv, 60 de zile.

Plătiți mai târziu fără dobândă: nu este necesară nicio plată în avans. Suma integrală va fi debitată de pe cardul dvs., conectat la contul dvs. Klarna, la 30 de zile după ce comanda dvs. a fost expediată.

Plătiți acum. Rapid și sigur: Vă puteți salva datele bancare și ale cardului de credit pe Klarna, astfel încât să puteți plăti comanda imediat și automat. Fără dobândă sau comision.

Plata la livrare (ramburs, numerar)

Dacă alegeți să plătiți ramburs la livrare, veți plăti în numerar angajatului Cargus sau FAN Courier care vă va preda coletul. Pentru acest serviciu se va adăuga o mică suprataxă de 2 Lei. 
 

Păstrați întotdeauna suma necesară la îndemână, deoarece aceasta va accelera preluarea coletului. În caz contrar, este posibil ca cei de la firma de curierat să nu aibă restul și să fie nevoiți să amâne livrarea pentru o altă zi.

Nu uitați că nu este posibil să plătiți cu cardul în momentul livrării. Curierii nu sunt dotați întotdeauna cu un terminal și nu pot accepta acest tip de plată.

Facturare

Nouă ne pasă de mediul înconjurător, așa că lucrăm cât de sustenabil posibil.
Ca să reducem consumul de hârtie, noi trimitem facturile atașate la e-mail, fără să le imprimăm. Dacă aveți nevoie de o factură imprimată, vă rugăm să imprimați factura atașată la e-mail-ul dvs., în format PDF.

Pentru achizițiile efectuate de opticieni și retaileri, este posibilă emiterea unei facturi cu taxare inversă. Mai multe informații pot fi găsite aici.

Găsiți o nouă pereche de ochelari prin doar câteva clicuri și primiți-i pe acasă fără costuri de transport!
Cumpărați ochelari de vedere→
Căutați o nouă pereche de ochelari de soare în tendințe?
Cumpărați ochelari de soare →