Reducere de vară pentru ochelarii de soare! Până la 40%!

Retailer European 17 țări din Europa

Autentificare

Opțiuni de plată

Plata produselor se poate face atât ramburs, curierilor cât și online, cu card de credit sau debit.

Card de credit sau debit

Când veți completa comanda și veți plăti cu cardul de credit sau debit (MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, American Express), veți fi redirecționați către portalul de plăți 3D Secure. Plata se efectuează prin procesatorul nostru de plăți Nuvei. Informațiile de plată sunt procesate direct de aplicația gateway, astfel încât transferul de date de pe calculatorul sau dizpozitivul dvs. electronic este securizat de un algoritm criptat. 

Sistemul vă va cere să introduceți următoarele date :

  • Numărul cardului de credit
  • Data de expirare a cardului de credit
  • CVV2/CVC2 - ultimele trei cifre de după banda de semnătură de pe cardul de credit
  • un cod de securitate care, dacă este solicitat de banca dumneavoastră, vă va fi trimis prin SMS

Cardul dumneavoastră trebuie să aibă activată opțiunea de plată prin internet. În cazul în care plata este refuzată, vă rugam să contactați banca emitentă.

Apple Pay

Apple Pay este disponibil numai prin intermediul browserului Safari. Dacă alegeți această metodă de plată, nu uitați să verificați dacă adresa stocată în aplicație este corectă și actualizată. Sistemul nostru va extrage automat adresa dvs. din Apple Pay pentru a putea determina unde să vă livreze comanda.

Plata la livrare (ramburs, numerar)

Dacă alegeți să plătiți ramburs la livrare, veți plăti în numerar angajatului Cargus sau FAN Courier care vă va preda coletul. Pentru acest serviciu se va adăuga o mică suprataxă de 2 Lei. 
 

Păstrați întotdeauna suma necesară la îndemână, deoarece aceasta va accelera preluarea coletului. În caz contrar, este posibil ca cei de la firma de curierat să nu aibă restul și să fie nevoiți să amâne livrarea pentru o altă zi.

Nu uitați că nu este posibil să plătiți cu cardul în momentul livrării. Curierii nu sunt dotați întotdeauna cu un terminal și nu pot accepta acest tip de plată.

Facturare

Nouă ne pasă de mediul înconjurător, așa că lucrăm cât de sustenabil posibil.
Ca să reducem consumul de hârtie, noi trimitem facturile atașate la e-mail, fără să le imprimăm. Dacă aveți nevoie de o factură imprimată, vă rugăm să imprimați factura atașată la e-mail-ul dvs., în format PDF.

Pentru achizițiile efectuate de opticieni și retaileri, este posibilă emiterea unei facturi cu taxare inversă. Mai multe informații pot fi găsite aici.

Găsiți o nouă pereche de ochelari prin doar câteva clicuri și primiți-i pe acasă fără costuri de transport!
Cumpărați ochelari de vedere→
Căutați o nouă pereche de ochelari de soare în tendințe?
Cumpărați ochelari de soare →