Autentificare

Ochelari de soare pentru sport

Ochelarii de soare pentru sport sunt un element indispensabil care nu ar trebui să lipsească de la nicio alergare, meci sau plimbare cu bicicleta. Acest accesoriu este în același timp un important ajutor vizual pe care îl puteți găsi acum sub formă de modele elegante și la modă. Astfel, ochelarii de soare pentru sport au devenit standardul pentru mulți sportivi, în special pentru cei neprofesioniști.

De ce sunt ochelarii de soare sport atât de importanți?

Din păcate, ochelarii de 30 de Lei de la supermarket sau magazine de haine nu-și îndeplinesc funcția bine când merge vorba de sport. Dacă doriți să vă protejați eficient ochii de soare, va fi necesar să optați pentru ochelari pentru sport de înaltă calitate. O pereche bună de ochelari pentru sport se potrivesc mult mai bine diverselor condiții de iluminare în aer liber. Este esențial ca ochelarii aleși să aibă protecție UV de 100% nu doar în timp ce exersați, fiindcă în acest mod veți putea preveni diverse boli oculare precum cataracta sau leziuni acute precum cheratita. Dacă nu purtați ochelari (sau purtați o pereche necalitativă), crește riscul ca diverse insecte, pietre sau chiar crengi să vă traumeze ochii în timp ce vă plimbați cu bicicleta, alergați, faceți snowboarding sau schiați. În plus, ochelarii de sport moderni vă stimulează performanța prin îmbunătățirea vizibilității.

Care sunt cei mai buni ochelari de soare pentru sport?

Un lucru pe care îl putem garanta fiecărui atlet: indiferent de sportul pe care îl practicați, există nenumărate modele de la diferite mărci care se vor potrivi nevoilor dumneavoastră. Câteva mărci recunoscute de îmbrăcăminte sportivă s-au specializat în mod deosebit în producerea ochelarilor de soare pentru sport de ultimă generație. Printre acestea se numără, în primul rând, mărcile adidas, Arnette, Nike, Oakley și Smith, care produc în prezent cei mai buni și mai populari ochelari de soare pentru sport. Dar ce diferențiază o pereche bună de ochelari de soare pentru sport? În primul rând, ochelarii de soare sport pentru bărbați și femei ar trebui să ofere protecție UV 100%, să fie ușori și rezistenți și să asigure o vedere excelentă. În plus, ochelarii de soare pentru sport polarizați reduc la minim strălucirea și ajută la îmbunătățirea vizibilității în condiții de lumină puternică. Ochelarii de soare pentru sport cu reflecție sunt foarte utili pentru condiții precum nisipul, apa, zăpada și munții înalți, deoarece învelișul lor reduce cantitatea de lumină care trece prin lentilă.

Tip

Marcă

Tipul lentilei

Forma ramei

Preț

Mărime

  • Utilizare

    Sport

Încărcați mai multe produse

O alegere clară

Pentru că avem avantaje unice.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 17 țări europene.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Produse originale

Vindem doar produse originale de la companii precum Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb, sau CooperVision

 

1 135 402 de lentile de contact în stoc

Avem mai mult de 1 milion de perechi de lentile de contact care pot fi trimise imediat

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pentru cadouri gratuite.

Livrare gratuită la comenzile cu o valoare de peste 199 Lei 

Dacă valoarea comenzii dvs. este mai mică, puteți beneficia de serviciile de curierat la doar 10 lei.

 

Opiniile clienților noștri

Din 1065 opinii 96 % sunt pozitive. Vedeți recenziile clienților selectați.

Servicii rapide ,produse de calitate
Sunt foarte multumita atat de produse cat si de site-ul Lentiamo.ro!produse dorite la un pret putin mai ok fata de alte site-uri,recomand👍
Livrare rapida și produse excelente!!!