Consultă ghidul de ochelari de soare 😎

Autentificare

Ce lentile de contact colorate sunt cele mai bune pentru mine?

Lentilele de contact colorate sunt o tendință populară. Mulți dintre noi le-am încercat deja, de exemplu, de Halloween sau carnaval. Unii le poartă frecvent pentru a-și îmbunătăți culoarea originală a ochilor sau pentru a le oferi un aspect cu totul nou.

Există multe tipuri diferite de lentile de contact colorate: sunt lentile ce intensifică culoarea naturală a ochilor, lentile opace ce înlocuiesc culoarea ochilor cu modele înfiorătoare și extravagante precum ochii zombie, pielea de șarpe sau ochii de pisică. În plus, majoritatea lentilelor de contact colorate sunt disponibile cu dioptrii, așa că este destul de simplu să înlocuiești lentilele de contact obișnuite*.

Află care lentile de contact colorate sunt cele mai bune pentru TINE!

Ce tipuri diferite de lentile de contact colorate există?

Practic, există două tipuri diferite de lentile de contact colorate- lentile colorate cu sau fără dioptrie.

 • Lentilele de contact colorate, cu dioptrie, corectează miopia sau hipermetropia și pot înfrumuseța sau schimba complet culoarea naturală a ochilor.
 • Lentilele de contact colorate, fară dioptrie, sunt purtate doar in scopuri cosmetice, pentru a schimba culoarea naturală a ochilor.
Enhancement tints

 

Lentilele nuanțatoare

După cum sugerează și numele, lentilele nuanțatoare, au scopul de a îmbunătăți culoarea naturală a ochilor tăi. Lentilele de contact colorate de acest tip sunt, de obicei, potrivite pentru persoanele care au ochii deschiși la culoare și doresc să aibă o culoare mai vie.
Vivid tints

 

Lentile vii și opace

Doriți culori mai strălucitoare care să atragă toți ochii asupra voastră? Atunci lentilele de contact opace sunt alegerea potrivită. Acoperă culoarea naturală a ochilor și o înlocuiesc cu o culoare nouă, vie. Nuanțele vii sunt disponibile într-o gamă largă de culori.

Crazy tints

 

Lentilele Crazy

Lentilele Crazy se caracterizează prin culorile și modelele lor unice. Nebunia și extravaganța au prioritate: indiferent dacă alegeți modelul dragon, șarpe sau flori, lentilele Crazy sunt alegerea potrivită pentru oricare costum de Halloween, carnaval sau orice altă petrecere.

Ce lentile de contact colorate ar trebui să alegeți?

Alegerea culorii lentilelor de contact colorate depinde de mulți factori, precum culoarea părului, nuanța pielii și preferința personală. Prin urmare, ar trebui să vă întrebați:

Care este rezultatul final pe care vreau să-l obțin? Vreau ca ochii mei să arate natural sau mai degrabă dramatic?

După ce ați găsit culorile care vi se potrivesc, distrați-vă personalizându-vă ținuta, machiajul și bijuteriile! Potrivirea perfectă combină confortul optim al lentilelor cu un stil la modă care te face să te simți frumos și diferit!

Notă: Toate lentilele de contact enumerate mai jos sunt disponibile sub formă de lentile colorate cu dioptrie. Renunțați la lentilele de contact convenționale și înlocuiți-le cu lentile colorate zilnice, lunare sau trimestriale. Citiți descrierea produsului și găsiți lentile care se potrivesc cu timpul dorit de purtare. De asemenea, verificați întotdeauna parametrii lentilelor de contact actuale și asigurați-vă că lentilele colorate pe care le doriți, respectă acești parametri.

Lentile de contact colorate pentru ochi deschiși la culoare

Lentilele nuanțatoare sunt, de obicei, cea mai bună alegere pentru ochii deschiși la culoare, deoarece amestecă culoarea naturală cu o notă diferită. Un amestec albastru de culoare nu va fi la fel de vizibil pe un iris maro închis, în timp ce pentru cineva cu ochii verzi, acestă nuanță de albastru va avea un impact vizibil.

Lentile de contact colorate pentru ochii închiși la culoare

Cu cât ochii sunt mai închiși la culoare, cu atât lentile de contact colorate ar trebui să fie mai întense sau mai vii și mai opace. O lentilă de contact creată pentru culori mai deschise ale ochilor (albastru sau verde) nu va fi la fel de vizibilă pentru un ochi căprui închis.

Lentile de contact colorate ca parte a unui costum

Nuanțele vii și opace acoperă complet culoarea naturală a ochilor și sunt, prin urmare, un plus perfect costumelor tale. Indiferent dacă doriți să creați un aspect înfiorător sau jucăuș, lentilele crazy sunt un must-have care va atrage toate privirile când vă costumați. Pentru că, la fel cum un machiaj care se potrivește costumului tău este esențial, lentilele de contact colorate îți pregătesc ochii pentru o noapte de neuitat.

Lentilele crazy acoperă orice culoare naturală a ochilor și sunt disponibile în nenumărate modele.

*Verificați întotdeauna parametrii lentilelor de contact actuale și asigurați-vă că lentilele colorate pe care le doriți respectă acești parametri. Dacă nu sunteți sigur, consultați opticianul sau medicul Dvs oftalmolog.

 

 


 

Încă un lucru: vă sfatuim să aveți controale oftalmologice cu regularitate pentru a cunoaște dioptriile exacte și pentru a primi sfaturi cu privire la trecerea de la lentilele de contact actuale la lentilele colorate


 

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

 • Cepoi P.

  am cumparat ochelari de vedere cu lentile colorate ,dar una am sparto.Cand o inlocuiesc cu una noua va exista vreo diferenta can ies la soare

  Răspundeți
  • Cristiana
   Lentiamo.ro

   Buna ziua,

   Depinde de cat de uzata este cealalta lentila.Doar opticianul va fi in masura sa va raspunda in urma verificarii calitatii lentilei ramase. Poate va fi necesar sa le inlocuiti pe ambele.

   Multumim,

   Răspundeți
 • Diana

  Buna ziua. Mi-am luat in teecut lentile de contact pentru miopie ( -1) si am remarcat ca sunt destul de groase, astfel ca nu le-am purtat. Oare sunt game de lentile care sa fie subtiri, desi dioptriile sunt mari?
  Mulțumesc!

  Răspundeți
  • Cristiana
   Lentiamo.ro

   Buna ziua,


   Este foarte important sa respectati raza de curbura si diametrul recomandate
   de catre medic. Daca ne trimiteti aceste 2 valori, putem sa va sugeram cateva
   optiuni.


   Acuvue Oasys, daca valorile corespund, sunt unele dintre cele mai fine
   lentile de pe piata.


   Numai bine


   Răspundeți
 • Bana N.

  Mă deranjează lumina soarelui și neoanel

  Răspundeți
  • Cristiana
   Lentiamo.ro

   Buna ziua,


   Va recomandam mai degraba ochelari cu lentile anti-reflex. Lentilele de
   contact nu ofera protectia necesara avand in vedere faptul ca nu acopera
   intreaga zona a ochilor.


   Multa sanatate


   Răspundeți
 • Bana N.

  M-ar interesa ce lentile de contact să folosesc pentu lumină

  Răspundeți
  • Cristiana
   Lentiamo.ro

   Buna ziua,


   Aveti o prescriptie pentru lentile? Aveti nevoie si de dioptrii sau doar de
   protectie impotriva luminii? Este posibil sa va referiti la cele cu protectie UV.


   Trebuie insa sa luati in calcul faptul ca lentilele de contact nu acopera
   intreaga zona a ochilor deci, mult mai recomandati sunt ochelarii cu lentila
   anti-reflex si filtru UV.


   Numai bine


   Răspundeți

*Câmpuri obligatorii

Cele mai bine vândute produse