Autentificare

Ce lentile de contact colorate sunt cele mai bune pentru mine?

Lentilele de contact colorate sunt o tendință populară. Mulți dintre noi le-am încercat deja, de exemplu, de Halloween sau carnaval. Unii le poartă frecvent pentru a-și îmbunătăți culoarea originală a ochilor sau pentru a le oferi un aspect cu totul nou.

Există multe tipuri diferite de lentile de contact colorate: sunt lentile ce intensifică culoarea naturală a ochilor, lentile opace ce înlocuiesc culoarea ochilor cu modele înfiorătoare și extravagante precum ochii zombie, pielea de șarpe sau ochii de pisică. În plus, majoritatea lentilelor de contact colorate sunt disponibile cu dioptrii, așa că este destul de simplu să înlocuiești lentilele de contact obișnuite*.

Află care lentile de contact colorate sunt cele mai bune pentru TINE!

Ce tipuri diferite de lentile de contact colorate există?

Practic, există două tipuri diferite de lentile de contact colorate- lentile colorate cu sau fără dioptrie.

  • Lentilele de contact colorate, cu dioptrie, corectează miopia sau hipermetropia și pot înfrumuseța sau schimba complet culoarea naturală a ochilor.
  • Lentilele de contact colorate, fară dioptrie, sunt purtate doar in scopuri cosmetice, pentru a schimba culoarea naturală a ochilor.
Enhancement tints

Lentilele nuanțatoare

După cum sugerează și numele, lentilele nuanțatoare, au scopul de a îmbunătăți culoarea naturală a ochilor tăi. Lentilele de contact colorate de acest tip sunt, de obicei, potrivite pentru persoanele care au ochii deschiși la culoare și doresc să aibă o culoare mai vie.
Vivid tints

Lentile vii și opace

Doriți culori mai strălucitoare care să atragă toți ochii asupra voastră? Atunci lentilele de contact opace sunt alegerea potrivită. Acoperă culoarea naturală a ochilor și o înlocuiesc cu o culoare nouă, vie. Nuanțele vii sunt disponibile într-o gamă largă de culori.

Crazy tints

Lentilele Crazy

Lentilele Crazy se caracterizează prin culorile și modelele lor unice. Nebunia și extravaganța au prioritate: indiferent dacă alegeți modelul dragon, șarpe sau flori, lentilele Crazy sunt alegerea potrivită pentru oricare costum de Halloween, carnaval sau orice altă petrecere.

Ce lentile de contact colorate ar trebui să alegeți?

Alegerea culorii lentilelor de contact colorate depinde de mulți factori, precum culoarea părului, nuanța pielii și preferința personală. Prin urmare, ar trebui să vă întrebați:

Care este rezultatul final pe care vreau să-l obțin? Vreau ca ochii mei să arate natural sau mai degrabă dramatic?

După ce ați găsit culorile care vi se potrivesc, distrați-vă personalizându-vă ținuta, machiajul și bijuteriile! Potrivirea perfectă combină confortul optim al lentilelor cu un stil la modă care te face să te simți frumos și diferit!

Notă: Toate lentilele de contact enumerate mai jos sunt disponibile sub formă de lentile colorate cu dioptrie. Renunțați la lentilele de contact convenționale și înlocuiți-le cu lentile colorate zilnice, lunare sau trimestriale. Citiți descrierea produsului și găsiți lentile care se potrivesc cu timpul dorit de purtare. De asemenea, verificați întotdeauna parametrii lentilelor de contact actuale și asigurați-vă că lentilele colorate pe care le doriți, respectă acești parametri.

Lentile de contact colorate pentru ochi deschiși la culoare

Lentilele nuanțatoare sunt, de obicei, cea mai bună alegere pentru ochii deschiși la culoare, deoarece amestecă culoarea naturală cu o notă diferită. Un amestec albastru de culoare nu va fi la fel de vizibil pe un iris maro închis, în timp ce pentru cineva cu ochii verzi, acestă nuanță de albastru va avea un impact vizibil.

Lentile de contact colorate pentru ochii închiși la culoare

Cu cât ochii sunt mai închiși la culoare, cu atât lentile de contact colorate ar trebui să fie mai întense sau mai vii și mai opace. O lentilă de contact creată pentru culori mai deschise ale ochilor (albastru sau verde) nu va fi la fel de vizibilă pentru un ochi căprui închis.

Lentile de contact colorate ca parte a unui costum

Nuanțele vii și opace acoperă complet culoarea naturală a ochilor și sunt, prin urmare, un plus perfect costumelor tale. Indiferent dacă doriți să creați un aspect înfiorător sau jucăuș, lentilele crazy sunt un must-have care va atrage toate privirile când vă costumați. Pentru că, la fel cum un machiaj care se potrivește costumului tău este esențial, lentilele de contact colorate îți pregătesc ochii pentru o noapte de neuitat.

Lentilele crazy acoperă orice culoare naturală a ochilor și sunt disponibile în nenumărate modele.*Verificați întotdeauna parametrii lentilelor de contact actuale și asigurați-vă că lentilele colorate pe care le doriți respectă acești parametri. Dacă nu sunteți sigur, consultați opticianul sau medicul Dvs oftalmolog.Încă un lucru: vă sfatuim să aveți controale oftalmologice cu regularitate pentru a cunoaște dioptriile exacte și pentru a primi sfaturi cu privire la trecerea de la lentilele de contact actuale la lentilele colorateÎți place acest articol? Distribuie-l prietenilor!

Leonie este Head of content la Lentiamo. Ea analizeză conținutul medical, discută problemele complexe cu opticienii noștri și creează texte educaționale pentru blog-ul nostru, glosar și diverse ghiduri. Specialitatea ei este de a face înțelese problemele oftalmologice complexe.

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse