Reduceri de până la 15% la lentilele de contact Lenjoy

Autentificare

Este sigur să purtați lentile de contact în fiecare zi?

Ing. Barbora Keřková

Revizuit medical de Ing. Barbora Keřková, Manager adjunct al magazinului de optică, pe 15. 7. 2022. Scris de Lentiamo

Lentile de contact sunt soluția perfectă pentru cei cu probleme de vedere care doresc să evite cu orice preț ochelarii. Pentru mulți, aceștia reprezintă o alternativă estetică la ochelari, astfel încât aleg să îi poarte practic tot timpul. Ca urmare, apar de obicei două întrebări principale: sunt lentilele de contact sigure pentru utilizarea zilnică? Este rău să purtăm lentile de contact în fiecare zi?

În această nouă postare Lentiamo, vom răspunde la întrebări în așa fel încât să poți să iei decizii responsabile și în deplină cunoștință de cauză cu privire la lentilele tale. Citește mai departe și nu rata tot ce trebuie să știi!

Sunt lentilele de contact sigure pentru utilizarea zilnică?

Da, putem confirma că purtarea lentilelor de contact în fiecare zi este sigură atâta timp cât se respectă măsurile de igienă și de îngrijire necesare. Principalele măsuri de precauție constau în a le păstra întotdeauna curate și izolate de contactul cu microorganismele și în a lăsa ochii să ia o pauză de la ele, cu excepția cazului în care sunt lentile de contact cu purtare extinsă.

În ceea ce privește produsele pe care le vindem la Lentiamo, toate lentilele de contact sunt sigure și sunt pe deplin recomandate, deoarece sunt fabricate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și sunt aprobate de Uniunea Europeană.Ne asigurăm întotdeauna că oferim clienților noștri  produse de înaltă calitate pentru că cel mai important lucru pentru noi este sănătatea ochilor tăi.

Cât timp pot fi purtate lentilele?

Diferitele tipuri de lentile de contact sunt determinate în funcție de frecvența de utilizare recomandată, așa că va trebui să vă cunoști tipul de lentilă pentru a găsi răspunsul exact la această întrebare. În magazinul nostru, vei găsi următoarele variante:

  • Lentile de contact zilnice
  • Lentile de contact bilunare
  • Lentile de contact lunare
  • Lentile de contact trimestriale
  • Lentile de contact cu purtare extinsă

S-ar putea să fii curios în legătură cu acestea din urmă, deoarece sunt concepute pentru a fi utilizate pentru perioade mai lungi de timp din cauza materialelor din care sunt fabricate. În plus, mulți oameni se întreabă dacă lentilele de contact cu purtare extinsă sunt sigure, iar adevărul este că sunt. Să aflăm acum de ce:

Acesta este un tip de lentilă care poate fi purtată timp de până la 30 de zile și 29 de nopți fără întrerupere, deoarece oferă o permeabilitate ridicată la oxigen. Acest lucru permite corneei să rămână sănătoasă în orice moment, chiar și atunci când dormim..

Este rău să purtăm lentile de contact în fiecare zi?

După cum am menționat deja, nu este rău să porți lentile de contact în fiecare zi, ci mai degrabă utilizarea necorespunzătoare este rea. Trebuie să ții cont de faptul că ochii sunt extrem de sensibili și pot fi afectați sau iritați dacă nu sunt îngrijiți corespunzător.

este sigur să purtați lentile de contact în fiecare zi?

Acest lucru este valabil și în cazul utilizării lentilelor de contact și a altor produse pentru ochi. Produsul în sine ar trebui să fie adaptat la nevoile individuale și nu au nimic de-a face cu nevoile unei alte persoane. Fiecare ochi este diferit, și chiar și între ochii tăi pot exista disparități care să necesite tratamente sau rețete diferite indiferent cât de mici ar fi diferențele.

Cea mai bună recomandare pe care o putem face este să să se urmeze întotdeauna sfaturile experților în optică și optometrie ca noi, astfel încât să vă asigurați că puteți evita orice probleme care ar putea ajunge să vă afecteze vederea. Este timpul să îți cumperi lentilele de la un magazin de încredere! Vrei să știi cum?

Cumpără lentile de contact online la Lentiamo

Acum că ești sigur că lentilele de contact sunt sigure pentru utilizarea zilnică și că nu este un lucru rău să porți lentile de contact în fiecare zi, te invităm să descoperi ce avem în magazinul nostru. Suntem liderul pieței de optică online și oferim produse de calitate la prețuri care se potrivesc cu bugetul tău.

La Lentiamo, poți găsi ofertecu până la 50% mai ieftin decât cele ale opticienilor obișnuiți, inclusiv ochelari și accesorii accesorii. În plus, navigarea pe site-ul nostru este simplă și intuitivă, astfel încât nu vei avea nicio problemă atunci când faci achiziții.

Obține transport gratuit pentru cumpărături mai mari de 199 Lei! Profită de această oportunitate excelentă și investește în calitate pentru a vedea clar în orice moment.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse