Reducere de vară pentru ochelarii de soare!

Autentificare

Ochelari protecție calculator

Ochelarii pentru calculator au devenit indispensabili atât la locul de muncă cât și atunci când lucrăm de acasă. Dar nu numai în aceste situații. De asemenea, sunt folosiți tot mai mult seara, în fața televizorului și a telefonului mobil. Pe buna dreptate! Ochelarii cu filtru pentru lumina albastră reprezintă o protecție bună, practică și estetică pentru ochii noștri, ferindu-ne de lumina dăunătoare a ecranelor digitale.

Ce sunt ochelarii pentru calculator și cum îmi protejează ochii?

Ochelarii pentru calculator sunt un accesoriu șic și protector împotriva luminii albastre emise de ecranele telefonului mobil, computerului, tabletei și televizorului. Ochelarii devin din ce în ce mai populari pe măsură ce studiile au demonstrat cât de dăunătoare poate fi lumina albastră pentru ochii copiilor noștri și pentru ochii noștri.

Acesta pătrunde în retină pentru până la 10 ore pe parcursul unei zile normale de lucru, ceea ce poate duce pe termen lung la încordarea oculară, la o calitate slabă a somnului și la deteriorarea retinei. Ochelarii de protecție pentru calculator, blochează aceste raze astfel încât să nu vă poată atinge ochiul.

Aflați mai multe despre ochelarii pentru calculator aici.

De unde pot cumpăra ochelari de protecție pentru calculator eficienți?

La Lentiamo, puteți alege între nenumărați ochelari pentru calculator pentru bărbați, femei și copii. Toți ochelarii sunt originali, produși în cele mai stricte condiții. Dacă sunteți în căutarea unei perechi de ochelari de calculator gata de purtare, vă recomandăm ochelarii colecție Blue Light de la Lentiamo cu rame atemporale și lentile excelente create de echipa noastră de experți optometriști cu cele mai noi tehnologii și cel mai bun raport calitate/preț sau, la prețuri accesibile, colecția Blue Light de la Meller

concepută ținând cont de trendul actual.

În plus, la Lentiamo puteți obține toți ochelarii de protecție pentru calculator de la toate brandurile, cu un strat de protecție împotriva luminii albastre. Pur și simplu alegeți rama de ochelari preferată și personalizați-o în câteva clicuri cu lentilele preferate, nuanța, tratamentul și multe altele!

Tip

Marcă

Forma ramei

Preț

Mărime

Încărcați mai multe produse

O alegere clară

Pentru că avem avantaje unice.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 17 țări europene.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Produse originale

Vindem doar produse originale de la companii precum Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb, sau CooperVision

 

1 135 402 de lentile de contact în stoc

Avem mai mult de 1 milion de perechi de lentile de contact care pot fi trimise imediat

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pentru cadouri gratuite.

Livrare gratuită la comenzile cu o valoare de peste 199 Lei 

Dacă valoarea comenzii dvs. este mai mică, puteți beneficia de serviciile de curierat la doar 10 lei.

 

Opiniile clienților noștri

Din 1124 opinii 96 % sunt pozitive. Vedeți recenziile clienților selectați.

😊
Livrare promptă, nimic de reproșat!
Foarte foarte buna