Retailer European 17 țări din Europa

Autentificare

Lentile colorate

Schimbați-vă culoarea naturală a ochilor cu lentilele colorate! Alegeți dintr-o gamă variată de culori, de la nuanțe naturale sau intense, la cele crazy pentru Halloween sau Cosplay.

Perioada de purtare

Tip

Producător

Marcă

Se afișează 18 din 18 produse

Lentile colorate

Cum funcționează lentilele de contact colorate?

O lentilă de contact colorată este împărțită în trei zone: marginea exterioară a lentilei, zona din mijloc, care este imprimată, și centrul lentilei, care este transparent, astfel încât nu veți întâmpina dificultăți să vedeți cu lentile de contact colorate. Prin urmare, funcția lentilelor colorate este teoretic identică cu lentilele de contact normale.

Cum să alegi lentilele colorate potrivite?

Dacă doriți să purtați lentile de contact colorate în viața de zi cu zi, ar trebui să încercați culori diferite de la optician și să aduceți un prieten bun sau partenerul pentru a vă consulta. Efectul asupra celorlalți este de obicei foarte diferit de propria percepție. Pe de altă parte, dacă doriți să cumpărați lentile colorate pentru o petrecere sau pentru Halloween, pot fi fanteziste sau ceva neobișnuit de vizibil!

Atât lentilele de contact colorate cu dioptrii cât și lentilele de contact colorate fără dioptrii sunt disponibile, astfel încât oricine își poate îmbunătăți culoarea naturală a ochilor!

Ce lentile colorate mi se potrivesc?

Acest lucru depinde de culoarea naturală a ochilor, de culoarea lentilelor colorate și, bineînțeles, de ceea ce vrei să obții. Există practic 3 tipuri diferite de lentile colorate. Lentile colorate nuanțatoare, lentilele colorate strălucitoare și clare și lentilele de petrecere „crazy”. Aflați mai multe despre diferite tipuri de lentile colorate și ce vi se potrivește.

De unde să cumpărați lentile de contact colorate?

Puteți comanda cu ușurință online lentilele colorate, cu sau fără dioptrii, de pe Lentiamo! Cele mai populare lentile colorate sunt Adore, ColourVue și Freshlook Color lenses.

O alegere clară

Pentru că avem avantaje unice.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 16 țări europene.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. "în termen de 30 zile calendaristice":/returnarea-produselor.html și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Produse originale

Vindem doar produse originale de la companii precum Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb, sau CooperVision

1 135 402 de lentile de contact în stoc

Avem mai mult de 1 milion de perechi de lentile de contact care pot fi trimise imediat

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pe cadouri gratuite.

Livrare gratuită peste 199 RON

Când comanda dvs. este mai mică, puteți beneficia de serviciile de curierat la doar 10 lei.

Livrare rapida, colet impachetat cu grija, produsele fiind in perfecta conditie.
Comanda a fost ok (timp de expeditie, livrare, starea produsului etc), dar scumpirea cu 11% a produsului pe care obisnuiam sa il achizitionez de la o luna la alta mi se pare exagerata si nu stiu daca voi continua sa cumpar de la ei in noile conditii.
Mulțumit de serviciile lor. As repeta experienta