Puteți comanda și la telefon: 0800 400 156

Mare reduceri pentru ochelarii de soare - economisiți până la 40% la ochelarii de soare la modă.

Retailer European 17 țări din Europa

Autentificare

Lentile colorate

Perioada de purtare

Tip

Producător

Marcă

Se afișează 20 din 20 produse

Lentile colorate

Cum funcționează lentilele de contact colorate?

O lentilă de contact colorată este împărțită în trei zone: marginea exterioară a lentilei, zona mediană imprimată și centrul lentilei, care este transparent, astfel încât, prin urmare, vederea cu lentile de contact colorate nu vă va fi limitată. Prin urmare, modul în care funcționează lentile colorate este identic cu lentilele de contact.

Ce trebuie luat în considerare când purtați lentilele de contact colorate?

Aria lentilei de contact colorată are aceeași dimensiune ca lși entilele obișnuite. Cu toate acestea, devine problematică atunci când pupila se dilată în întuneric. Apoi, câmpul de vedere este limitat la minim de intervalul de presiune și ar putea povoca iluzii optice. Din acest motiv, nu se recomandă să conduceți mașina sau să călătoriți cu bicicleta atunci când purtați lentile de contact colorate.

De unde pot cumpăra lentile de contact colorate?

Acastă intrebare are un răspuns simplu: aproape de oriunde puteți cumpăra lentile de contact normale, puteți, de asemenea, cumpăra și lentile colorate. Lentilele foarte neobișnuite sau lentilele cu culori speciale sunt de obicei disponibile numai pe Internet.

Cât costă lentilele de contact?

Lentilele de contact colorate fără dioptrii, în funcție de culoare și de motivul de imprimare, costă de obicei între 60 and 120 Lei.

Lentile de contact colorate cu dioptrii sunt puțin mai scumpe. Dar lentilele colorate lunare sunt foarte populare și mai ieftine. Acestea sunt disponibile pentru aproximativ 80 Lei un pachet pentru 3 luni.

Cum să alegeți lentilele colorate?

Dacă doriți să purtați lentile de contact colorate în viața de zi cu zi, ar trebui să încercați diferite culori în magazinele de optică și să aduceți un bun prieten sau partener ca și consultant. Efectul asupra altora este, de obicei, foarte diferit de percepția proprie. Pe de altă parte, dacă doriți să cumpărați lentile colorate pentru o petrecere, ar putea fi fanteziste și neobișnuit de evidente!

Cât timp pot purta lentile de contact colorate?

Lentile de contact colorate lunare: purtare zilnică, schimbare în fiecare lună sau după cum este menționat pe ambalaj Lentile de contact colorate zilnice: purtare zilnică, schimbare în fiecare zi sau după cum este menționat pe ambalaj

Dacă doriți să cumpărați lentile lunare colorate, teoretic le puteți purta în fiecare zi, timp de o lună. Acestea sunt concepute special pentru acest tip de utilizare. Pe de altă parte, lentilele zilnice colorate trebuie purtate doar zilnic și odată date jos, trebuie să le aruncați. Nu puteți și nu ar trebui să păstrați lentilele zilnice într-un suport, așa cum procedați cu celelate tipuri de lentile.

Sunt lentile de contact colorate periculoase pentru mine?

Purtarea lentilelor de contact (chiar și a lentilelor colorate), va avea întotdeauna un risc. Lipsa de igienă (de exemplu, dacă nu spălați mâinile înainte de a introduce sau îndepărta lentilele) poate duce la apariția de germeni sau bacterii în ochi și la inflamație sau chiar la deteriorarea corneei (de exemplu în cazul în care aveți degetele murdare).

De asemenea, purtarea lentilelor ieftine și impermeabile la oxigen pentru prea mult timp este o sarcină deosebită pentru ochi, care poate provoca senzație de roșeață sau arsură.

Cum să aplicați lentile de contact colorate?

Aplicarea lentilelor de contact colorate este identică cu aplicarea lentilelor normale. Capacul superior și cel inferior sunt împinse în sus/ în jos, lentilele de contact umede sunt așezate cu partea rotunjită în jos pe degetul uscat și apoi aplicate pe ochi. Lentilele de contact se rotesc singure atunci când deschideți și închideți ochii și se asează în poziția corectă. Lentilele colorate cu model pot necesita reajustare. Totuși, acest lucru trebuie făcut cu atenție, pentru a nu provoca leziuni oculare.

Dacă veți cumpăra lentile lunare colorate speciale, teoretic le puteți purta toată ziua. Sunt concepute pentru acest uz. Lentilele de contact zilnice - în special cu modele neobișnuite și de calitate scăzută, nu trebuie purtate mai mult decât este necesar. Domeniul de presiune poate împiedica permeabilitatea la oxigen, ceea ce poate duce la ochi iritați și uscați.

 

O alegere clară

Pentru că avem avantaje unice.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 16 țări europene.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Produse originale

Vindem doar produse originale de la companii precum Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb, sau CooperVision

1 135 402 de lentile de contact în stoc

Avem mai mult de 1 milion de perechi de lentile de contact care pot fi trimise imediat

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pe cadouri gratuite.

Livrare gratuită peste 199 RON

Când comanda dvs. este mai mică, puteți beneficia de serviciile de curierat la doar 10 lei.

Great customer care, beey fast delivery, eighr
Pentru comunicare și livrare numai vorbe bune..
Rapiditate, produse originale si la calitatea descrisa. Profesionalism in abordarea comenzi.