Reducere de vară pentru ochelarii de soare!

Autentificare

Ochelari de soare

Ochelarii de soare ca accesoriu de modă

Ochelarii de soare sunt un excelent accesoriu de modă. În zilele noastre sunt nenumărate modele la modă de la branduri precum Ray-Ban, Michael Kors sau Meller. Dar și ochelari de soare extravaganti, precum cei de la Gucci, Vogue sau Prada, sunt un must-have pentru fiecare vară.

Este important să ne intre în obișnuintă să purtam mereu ochelari de soare. Nu doar atunci când mergem la plajă sau la munte. Acest lucru se aplică și copiilor. La Lentiamo, puteți cumpăra nenumărați ochelari de soare pentru copii, care oferă o protecție perfectă împotriva soarelui și, de asemenea, arată adorabil pentru cei mici.

De ce ar trebui să purtați ochelari de soare?

Cele două motive principale pentru care purtați ochelari de soare sunt sănătatea și confortul ochilor, nu sunt doar un accesoriu la modă. Din punct de vedere al sănătății, este esențial să purtați ochelari de soare de protecție, deoarece vă protejează ochii de lumina ultravioletă dăunătoare.

Există trei tipuri de radiații ultraviolete - UVA, UVB și UVC. Expunerea la aceste raze UV crește foarte mult riscul de a dezvolta boli periculoase precum cataracta sau degenerescența maculară. Cu toate acestea, ochelarii de soare originali de la mărci renumite blochează până la 99% din razele UVA și UVB și asigură astfel o protecție adecvată.

Materialul lentilelor este, de asemenea, crucial. Mulți oameni sunt sensibili la razele solare strălucitoare, mai ales atunci când ele lovesc suprafețele umede. Prin urmare, vă recomandăm ochelari de soare polarizați de calitate, de exemplu atunci când conduceți o mașină, schiați sau pescuiți

La ce mă pot aștepta când cumpăr ochelari de soare de la Lentiamo?

Gama noastră variată de ochelari de soare de brand din depozitul nostru nu numai că vă oferă o protecție suficientă, dar vă evidențiază și stilul și forma feței.

Toți ochelarii noștri de soare sunt livrați în ambalajul lor original, inclusiv un suport, o lavetă de curățat și un prospect. În calitate de dealer autorizat, oferim doar ochelari de soare de designer la prețuri accesibile. În plus, livrarea ochelarilor de soare este din partea noastră!


Ochelari de soare Ray-Ban Aviator

Tip

Marcă

Tipul lentilei

Forma ramei

Preț

Mărime

Încărcați mai multe produse

O alegere clară

Pentru că avem avantaje unice.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 17 țări europene.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Produse originale

Vindem doar produse originale de la companii precum Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb, sau CooperVision

 

1 135 402 de lentile de contact în stoc

Avem mai mult de 1 milion de perechi de lentile de contact care pot fi trimise imediat

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pentru cadouri gratuite.

Livrare gratuită la comenzile cu o valoare de peste 199 Lei 

Dacă valoarea comenzii dvs. este mai mică, puteți beneficia de serviciile de curierat la doar 10 lei.

 

Opiniile clienților noștri

Din 1093 opinii 96 % sunt pozitive. Vedeți recenziile clienților selectați.

Foarte multumita, comanda ajunge mereu in timpi rapizi, produsele de calitate si primesti si puncte bonus
Excelent
Promptitudine
Seriozitate
Punctualitate!