Fii vedeta festivalurilor de vară cu lentile de contact colorate. Reduceri în 👉

Autentificare

Ochelari de soare pentru copii

Este recomandat să cumpărați ochelari de soare pentru copii?

Părinții sunt mereu responsabili pentru sănătatea copiilor lor indiferent de locul și situația în care se află aceștia. Chiar și atunci când vă aflați în vacanță, este important să acordați atenție factorilor externi care pot deveni nocivi pentru voi și pentru copiii voștri. Razele ultraviolete ale soarelui se încadrează în această categorie, motiv pentru care este necesar să cumpărați ochelari de soare pentru copii.

Protecția corespunzătoare împotriva razelor UV previne o gamă vastă de afecțiuni severe ale ochilor și ale pielii. Asigurați-vă că alegeți o pereche de ochelari de soare de calitate pentru a beneficia de un grad maxim de protecție, de confort, durabilitate și beneficii estetice.

Când pot fi purtați ochelarii de soare pentru copii?

Dezvoltarea nervului optic și a funcțiilor vizuale continuă să se dezvolte în cazul copiilor până la vârsta de 2 ani. Din acest motiv, medicii recomandă purtarea ochelarilor de soare pentru copii începând cu această vârstă. Important este să alegeți cele mai calitative modele de ochelari de soare special create pentru copii în funcție de vârsta și nevoile acestora.

Ochelari de soare pentru copii - cum îi alegeți pe cei potriviți?

Atunci când decideți că este momentul potrivit pentru ca cei mici să poarte ochelari de soare pentru copii, trebuie să acordați atenție unor factori importanți care vor influența corectitudinea alegerii voastre. În primul rând, este recomandat să mergeți cu cel mic la un control oftalmologic pentru a primi acordul acestuia pentru purtarea modelelor de ochelari de soare pentru copii potriviți. În plus, acordați atenție sporită calității lentilelor pentru ca acestea să asigure protecție corespunzătoare împotriva razelor UV și o vedere corectă. Mai mult decât atât, nu neglijați forma și dimensiunea ramei ochelarilor de soare pentru copii întrucât aceasta poate interveni în vederea corectă atunci când nu este aleasă cea potrivită.

Cum evaluați calitatea celor mai buni ochelari de soare pentru copii?

Lentila este foarte importantă atunci când se evaluează calitatea celor mai buni ochelari de soare pentru copii. Policarbonatul este un material rezistent, recomandat în cazul acestor produse întrucât nu se deteriorează cu ușurință. În plus, este recomandat să optați pentru lentile colorate cu filtru anti-UV 400.

Mai mult decât atât, chiar și culoarea lentilelor este importantă atunci când evaluați calitatea celor mai buni ochelari de soare pentru copii. Culoarea verde este recomandată acestora în mod uzual întrucât este considerată cea mai eficientă în filtrarea corespunzătoare a luminii dăunătoare vederii.


Ochelari de soare pentru copii: rame flexibile și filtru polarizant

Ramele sunt la fel de importante în cazul ochelarilor de soare pentru copii. Este important să alegeți rame dintr-un material flexibil care nu se va deteriora sau rupe ușor.

Ultimul dar nu cel mai puțin important factor de care este bine să țineți cont pentru a evalua corect ochelarii de soare pentru copii este reprezentat de filtrul polarizant. Acesta are capacitatea de a reduce efectele nocive ale luminii orbitoare, strălucitoare. În plus, acesta ajută și la ameliorarea simptomelor specifice ochilor obosiți, asigurând o vedere mai clară.

Tip

Marcă

Tipul lentilei

Forma ramei

Preț

Mărime

  • Tip

    Pentru copii

Încărcați mai multe produse

O alegere clară

Pentru că avem avantaje unice.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 17 țări europene.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Produse originale

Vindem doar produse originale de la companii precum Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb, sau CooperVision

 

1 135 402 de lentile de contact în stoc

Avem mai mult de 1 milion de perechi de lentile de contact care pot fi trimise imediat

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pentru cadouri gratuite.

Livrare gratuită la comenzile cu o valoare de peste 199 Lei 

Dacă valoarea comenzii dvs. este mai mică, puteți beneficia de serviciile de curierat la doar 10 lei.

 

Opiniile clienților noștri

Din 1122 opinii 96 % sunt pozitive. Vedeți recenziile clienților selectați.

Foarte foarte buna
FFF MULȚUMIT!!!
👍👍