Consultă ghidul de ochelari de soare 😎

4,9 Evaluare

Autentificare

Ochelari de soare rotunzi

Cum alegi cei mai potriviți ochelari de soare rotunzi?

Sănătatea și aspectul fizic sunt factori importanți în viața fiecăruia dintre noi. Ne pasă de felul în care arătăm și știm cât de important este să ne protejăm sănătatea. Pentru aceasta, în timpul zilelor toride de vară și nu numai, este necesar să alegeți cei mai buni ochelari de soare pentru a vă proteja de efectele nocive ale razelor ultraviolete. În cazul persoanelor cu fața pătrată, cei mai frumoși ochelari rotunzi de soare se potrivesc perfect, asigurându-le acestora un look deosebit.

Cei mai buni ochelari de soare rotunzi - Protecție maximă

Cum procedați însă pentru a-i alege pe cei potriviți?
 • În primul rând, este important să acordați atenție calității celor mai populari ochelari de soare rotunzi disponibili.
 • Pentru a asigura gradul maxim de protecție împotriva razelor UV, este necesar să optați pentru o pereche de ochelari rotunzi de soare originali, creați cu acest scop.
 • Cei prevăzuți cu lentile polarizate sunt cei care asigură cea mai bună protecție din acest punct de vedere.
 • Cei mai cool ochelari rotunzi de soare - Accesorii la modă

  În aceste categorii, nu veți găsi doar ochelari rotunzi de soare care asigură gradul maxim de protecție ci și modele care se vor potrivi perfect fizionomiei voastre. Acest accesoriu absolut necesar pentru asigurarea protecției zilnice este și unul la modă, care poate completa perfect orice stil vestimentar.

  Cei mai buni ochelari de soare pentru forma feței tale

  Deși scopul principal al celor mai buni ochelari de soare este acela de a asigura protecția ochilor împotriva efectelor nocive ale razelor UV, alegerea formei și nuanței corecte a acestora este la fel de importantă pentru a vă evidenția trăsăturile care vă avantajează.
 • În cazul în care aveți un maxilar proeminent, de aceeași lățime cu fruntea și bărbia voastră nu este foarte bine definită, aveți o față pătrată. În acest caz, este recomandat să optați pentru o pereche de ochelari de soare rotunzi.
 • În schimb, dacă aveți fața rotundă, este indicat să purtați ochelari de soare de alte forme pentru că vi se vor potrivi mai bine, dând senzația de alungire și subțiere a feței.
 • Dacă aveți fața ovală, puteți opta pentru ochelari de soare proporționali, care vor reuși să evidențieze obrajii și să redea echilibrul trăsăturilor voastre.
 • Dacă fața voastră este de formă triunghiulară, aveți nevoie de o pereche de ochelari care să reducă aspectul lat al acesteia. În acest caz, puteți opta pentru o pereche de ochelari rotunzi de soare, fără rame și cu lentile de culoare deschisă.
 • De unde puteți achiziționa cei mai buni ochelari de soare rotunzi?

  Din fericire, acum este mai simplu ca niciodată să cumpărați rapid și ușor cei mai frumoși ochelari de soare rotunzi. Magazinele online specializate în comercializarea acestor produse vă pun la dispoziție o gamă diversă de ochelari de soare pentru ca voi să îi puteți identifica și cumpăra cu ușurință pe cei care vi se potrivesc cu adevărat. La doar câteva click-uri distanță, se află cei mai frumoși ochelari rotunzi de soare care vă vor oferi gradul maxim de protecție împotriva razelor ultraviolete și care se vor potrivi perfect fizionomiei voastre. Tot ce trebuie să faceți este să citiți descrierile produselor disponibile și să alegeți modelul cel mai potrivit pentru forma feței voastre și în funcție de nevoi.

  Tip

  Marcă

  Tipul lentilei

  Forma ramei

  Preț

  Mărime

  • Forma ramei

   Rotundă

  Încărcați mai multe produse

  O alegere clară

  Pentru că avem avantaje unice.

  Pe piață din 2008

  Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 17 țări europene.

  Returnare garantată în 30 de zile!

  Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

  Produse originale

  Vindem doar produse originale de la companii precum Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb, sau CooperVision

   

  1 135 402 de lentile de contact în stoc

  Avem mai mult de 1 milion de perechi de lentile de contact care pot fi trimise imediat

  Program de fidelitate

  Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pentru cadouri gratuite.

  Livrare gratuită la comenzile cu o valoare de peste 199 Lei 

  Dacă valoarea comenzii dvs. este mai mică, puteți beneficia de serviciile de curierat la doar 10 lei.

   

  Opiniile clienților noștri

  Din 1016 opinii 96 % sunt pozitive. Vedeți recenziile clienților selectați.

  Trebuie să menționez comunicarea excelenta cu Iuliana (Serviciul clienți). Mulțumesc încă o dată pentru asistența acordata!
  Sunt foarte mulțumit. Ofertă bogată și prețuri bune.
  Calitate garantata, preturi convenabile.