Reduceri exclusive 🔥

Autentificare

7 tendințe importante în materie de ochelari de soare în 2024

Scris de Lentiamo pe 15. 2. 2023

Tabel de conținut

Ochelarii de soare sunt un accesoriu pe care ar trebui să îl aveți mereu la îndemână. Nu numai că sunt eleganți, dar vă ajută să vă protejați ochii de razele nocive ale soarelui.

Supradimensionată, colorată și capricioasă sunt câteva cuvinte pe care le folosim pentru a descrie moda ochelarilor de soare in 2024.

Vrei să afli mai multe despre cele mai recente modele pentru femei și bărbați? Urmăriți-ne pentru a descoperi ce este popular - și primiți mai jos sfaturi de stil de la experții în materie de ochelari de la Lentiamo!

Cum am ales cele mai importante tendințe în materie de ochelari de soare din 2024

  • Cercetare - Am analizat tendințele designerilor, am urmărit nenumărate filme și seriale noi, am căutat pe rețelele de socializare și ne-am întors pe străzi pentru a vedea ce poartă celebritățile, influencerii și iubitorii de modă de zi cu zi.
  • Cele mai bine vândute - Am examinat cele mai bine vândute produse pentru a vedea ce ochelari de soare câștigă popularitate până acum în acest an.
  • Opiniile clienților - De asemenea, am consultat recenzii pentru a vedea cum evaluează clienții unele dintre produsele preferate de editorii noștri de stil.

1. Ochelari de soare Shield

ochelari de soare jennifer lopez red shield

Sursa imaginii: instagram.com/jlo

Fie că ne place sau nu, nu putem scăpa de moda începutului anilor 2000. Ne bucurăm, însă, că un accesoriu în special a revenit în forță: ochelarii de soare shield. Upgrade-urile aduse în 2024 au dimensiuni mai mari și linii mai curate decât predecesorii lor.

Cine ar fi mai potrivită pentru a aduce Y2K în era actuală decât Jennifer Lopez? Nuanțele Shield se potrivesc perfect în garderoba vibrantă și maximalistă a lui J.Lo.

Sfaturi de stil pentru ochelari de soare de Shield:

Ochelarii de soare  Shield sunt un accesoriu total deosebit. Arată grozav pe toată lumea! Cheia pentru a stiliza ochelarii de soare Shield este să fie purtați cu încredere. Încearcă-i cu o jachetă supradimensionată, pantaloni sau pulover pentru a obține un look complet.

Recomandările noastre pentru ochelarii de soare Shield:

2. Ochelari de soare sport

bella hadid în ochelari de soare sport călătorind în mașină

Sursa imaginii: instagram.com/bellahadid

Ochelarii de soare sport sunt aici pentru a rămâne. Această tendință a ochelarilor de soare a câștigat popularitate în ultimii ani și este acum un element de bază al garderobei. Cele mai recente iterații din 2024 prezintă stilul clasic îmbinat cu profiluri simplificate și mai în trend.

Uită de ochelarii de soare sport tradiționali pe care îi porți doar la ciclism sau la alergare. Modelul Bella Hadid poartă ochelarii de soare de inspirație atletică asortați cu un body floral: ținuta perfectă pentru o fugă la cumpărături sau la sala de sport.

Sfaturi de stil pentru ochelarii de soare atletici:

În timp ce ochelarii de soare sport se potrivesc bine cu orice ținută " atletică ", noi credem că arată deosebit de bine și cu piese structurate pentru a contrasta cu marginile lor rotunjite. Încearcă o ținută monocromatică pentru a face o declarație colorată cu acești ochelari de soare la modă.

Recomandările noastre pentru ochelari de soare sport:

3. Lentile colorate retro

alexa chung poartă o haină albastră și ochelari de soare în stilul anilor '70

Sursa imaginii: instagram.com/alexachung

Anul acesta, ne plac vibrațiile anilor '70. Această paletă de culori retro include galben cald, maro pământiu și albastru. Nuanțele de gradient sunt, de asemenea, în trend pentru anumite siluete.

Lentilele colorate oferă un aspect total diferit față de lentilele mai închise la culoare. Nu numai că vă evidențiază ochii, dar atrag atenția asupra întregii fețe. Aceasta este o tendință în vogă în materie de ochelari de soare, care a fost observată la personalitatea britanică din lumea modei Alexa Chung.

Sfaturi de stil pentru lentile colorate retro:

Asortează pantalonii croiți cu lentilele colorate pentru un look complet. Ține minte: deși ai putea fi tentată să porți o pereche de ochelari de soare cu adevărat vintage, ai grijă! Este posibil ca lentilele mai vechi să nu fie echipate cu filtre UV de calitate. Află ce niveluri de protecție UV să cauți pentru lentilele tale.

Recomandările noastre pentru lentile colorate:

4. Ochelari de soare negri clasici

daniel kaluuya ghemuit pe scări cu ochelari de soare negri

Sursa imaginii: instagram.com/danielkaluuya

De la plajă la club, toți ochelarii de soare negri constituie un accesoriul ideal pentru orice activitate. Nuanțele negre clasice sunt versatile, veșnic cool și niciodată plictisitori. Am văzut de toate,de la rame metalice subțiri la lentile întunecate supradimensionate.

Celebrul actor britanic Daniel Kaluuya, cunoscut pentru filme precum Black Panther, Get Out și Nope, se numără printre cei care se întorc la elementele de bază cu ochelari de soare negri eleganți.

Sfaturi de stil pentru ochelari de soare negri:

Ochelarii de soare negrii se potrivesc cu orice ținută. Ochelarii de soare negri supradimensionați pot fi îmbrăcați cu o pereche de pantaloni de trening și adidași. Alternativ, se pot purta cu orice ținută formală pentru a adăuga un strop de eleganță.

Recomandările noastre pentru nuanțe negre:

5. Rame Cat eye sau arlechin

ashley park și lily collins poartă ochelari de soare cu ochi de pisică în mașină

Sursa imaginii: instagram.com/ashleyparklady

Ce ochelari de soare sunt cei mai atemporali? Nu cauta mai departe de clasicul Cat eye. Ramele Cat eye , cunoscute inițial sub numele de rame arlechin, au fost inspirate de marginile capricioase ale măștilor tradiționale Arlechin. Țintește spre linii rafinate și elegante în 2024.

Nu căuta mai departe de Ashely Park și Lily Collins pentru ochelari de soare la modă. Ochelarii de soare din Emily in Paris  sunt în tendințe odată cu lansarea ultimului sezon Netflix. Actorii din serial nu se sfiesc să combine stilul parizian chic cu tendințele americane îndrăznețe.

Sfaturi de stil pentru ochelarii de soare Cat eye de inspirație vintage:

Ochelarii de soare Cat eye se potrivesc bine cu multe forme ale feței. Ramele unghiulare cu ochi de pisică accentuează trăsăturile mai ascuțite ale feței și evidențiază pomeții, în timp ce ramele mai rotunjite sunt potrivite pentru cei cu trăsături mai moi.

Recomandările noastre pentru ochelarii de soare Cat-eye și arlechin:

6. Model Pilot îmbunătățit

jude bellingham în fața unui fundal neutru cu ochelari de soare aviator maro

Sursa imaginii: instagram.com/judebellingham

O tendință în materie de ochelari de soare care nu pare să renunțe: ochelarii de soare pilot. Dacă ai vreodată dubii cu privire la forma ochelarilor de soare care este în trend, te poți baza pe acest model clasic. Vei găsi rame de sârmă tradiționale, în stilul anilor '80, cu lentile teardrop, plus modificări noi și unice pentru 2024.

Jude Bellingham, tânărul superstar al echipei Real Madrid și al Angliei, combină sportul și moda în viața de zi cu zi. Așa cum se vede pe Bellingham, forma clasică de aviator este actualizată pentru 2024 cu materiale mai groase și o formă pătrată.

Sfaturi de stil pentru ochelari de soare pilot:

Ce model pilot îmbunătățit ar trebui să alegi? Încearcă o pereche supradimensionată dintr-o paletă de culori retro, o altă tendință în materie de ochelari de soare în acest an! Top tip: Ochelarii de soare Ray-Ban's modelul iconic pilot RB3025 purtat de Tom Cruise în clasicul Top Gun din 1986 a câștigat din nou în popularitate după lansarea filmului Top Gun: Maverick anul trecut.

Recomandările noastre pentru ochelarii de soare pilot:

7. Ochelari de soare eco-friendly

În cele din urmă, unul dintre preferatele noastre (și al Mamei Natură). Multe companii ne ajută să consumăm produse mai ecologice în 2024. Ochelarii de soare sustenabili sau eco-friendly sunt un mod extrem de popular și eficient de a vă proteja ochii în acest an.

Există mulți ochelari de soare confecționați din materiale ecologice și reciclabile. Din ce în ce mai mulți producători se concentrează pe utilizarea unor procese și materiale care reduc emisiile de CO2. Aceste nuanțe ecologice sunt o tendință în materie de ochelari de soare care va fi mereu la modă!

Sfaturi de stil pentru ochelari de soare sustenabili:

Ochelarii de soare ecologici au parcurs un drum lung în ultimii ani. Nu trebuie să te mulțumești cu una sau două alegeri medii. Pe măsură ce opțiunile sustenabile devin din ce în ce mai populare, îi putem găsi în orice stil ne dorim. Ochelarii de soare la modă nu trebuie să fie dăunători mediului înconjurător!

Recomandările noastre pentru ochelari de soare eco-friendly:

Gânduri de final de la Lentiamo

Cele mai noi tendințe în materie de ochelari de soare în 2024 sunt destinate tuturor! Există ochelari de soare la modă pentru toate vârstele, genurile, stilurile și personalitățile.

Fie că preferi un look îndrăzneț sau o ramă clasică cu un plus, există ceva pentru fiecare.

Încă nu ești sigur? Folosește funcția noastră Probează virtual ochelari de soare pentru a vedea cum arată perechile preferate.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse