Autentificare

5 cele mai tari tendințe de ochelari de soare în 2022

Scris de Leonie Bauer pe 24. 1. 2022

Ochelari de soare la modă? Ar trebui să mă interesez de ei? Desigur! În această vară, nu există o modalitate mai bună de a vă arăta stilul, gustul pentru modă și personalitatea decât prin ochelari de soare!

Sunt o mulțime de tendințe în ochelari de soare, la fel și mărci de ochelari de soare de top. Toate pretind că sunt cele mai la modă și cele mai moderne. Așa că ne-am întrebat: care sunt cu adevărat tendințele de ochelari de soare ale verii 2022?

Editorii noștri au aruncat o privire pe podiumurile internaționale, au răscolit revistele de modă și au analizat moda de ochelari de pe străzile marilor orașe. Și iată ce a ieșit: lista Lentiamo a celor 5 tendințe de ochelari de soare din 2022.

Să începem!

Tendințele ochelarilor de soare pentru vara 2022

Primăvara și vara anului 2022 se referă în mod clar la ochelari de soare reprezentativi. Fie că sunt dreptunghiulari, neon sau mono - cu cât sunt mai atrăgători și extravaganți, cu atât mai bine!

1. Ochelari slim

Ochelarii de soare slim și ochelarii dreptunghiulari vor rămâne la modă. Deja foarte populari în vara anului 2021, acești ochelari de soare vor continua să domine străzile și în 2022! Cu toate acestea, într-un design ușor diferit față de cel de acum un an.

În această vară, nu mai sunt atât de mici și înguști, ci mai largi și adesea în rame sintetice rezistente.

Nu există limite în ceea ce privește culorile ochelarilor slim. Modelul de ochelarii de soare dreptunghiulari negri sau Havana nu se demodează niciodată - dar pentru primăvara și vara 2022, puteți încerca și rame roșii, albastre sau verzi!

Am să arăt bine cu ochelari de soare slim?

Ochelarii de soare slim și dreptunghiulari arată foarte bine pe multe persoane, indiferent de tunsoare, nuanța pielii sau stilul vestimentar pe care îl aveți. Ochelarii de soare slim sunt deosebit de avantajoși pentru fețele ovale și rotunde, care sunt întinse vizual de marginile unghiulare ale ramei

Ofertă limitată!

Reducere de 25 Lei la orice pereche de ochelari de soare.

Cumpărați acum

2. Ochelari de soare neon

Următoarea mare tendință de ochelari de soare din 2022 este și mai atrăgătoare, mai ales în ceea ce privește culoarea. Ceea ce vom vedea peste tot în această vară sunt lentile de culoare neon, în galben, oranj și roz!

Culorile vii, aproape stridente, reflectă tendința actuală a anilor '90 care se regăsește nu numai în ochelarii de soare, ci și în bluze, rochii și pantaloni.

Cel mai bun mod de a combina aceste lentile colorate este cu ochelarii de soare fără ramă, un alt mare trend în acest an!

Cui li se potrivesc ochelarii neon cel mai bine?

Ochelarii de soare cu lentile de culoare neon oferă fiecăruia dintre noi un element atractiv în timpul verii. Tot ceea ce contează este ca culoarea hainelor noastre să nu intre în conflict cu cea a lentilelor ochelarilor de soare, iar dacă aveți un ten sănătos și bronzat de vară, nu puteți da greș cu ochelarii de soare neon!

3. Ochelari de soare albi

Dacă ochelarii de soare de culoare neon sunt prea stridenți pentru voi, optați pentru o ramă de ochelari de soare albă. Aceasta nu este mai puțin la modă.

Atunci când sunt combinați cu o ramă largă din plastic și o formă retro, ramele albe sunt alegerea perfectă. Marii designeri au dovedit-o pe podiumurile lor, iar celebritățile au demonstrat-o în postările lor de pe Instagram.

Cui îi stă cel mai bine cu ochelari de soare albi?

Albul arată deosebit de bine atunci când este purtat pe pielea sărutată de soare. Prin urmare, ochelarii de soare albi vor face să strălucească orice ten de vară. Pentru a spori contrastul, purtați culori subtile pe corp.

4. Ochelari de soare negri

În contrast puternic cu ochelarii de soare albi sunt ochelarii de soare negri clasici. Ceea ce poate că nu sună imediat ca un mega-trend, ci mai degrabă ca niște ochelari de soare standard, face o revenire senzațională în modă în 2022!

În combinație cu hainele negre în special, ochelarii de soare negri au un aspect elegant, fermecător și misterios.

Mi se potrivesc ochelarii de soare negri?

Da, sigur! Ramele negre arată fantastic pe fiecare dintre noi. Se potrivesc cu orice culoare de păr și nuanță de piele și pot fi combinate cu ușurință cu orice culoare de îmbrăcăminte. Nu e de mirare că ochelarii de soare negri sunt cei mai populari!

5. Ochelari de soare cu lentile mono și ochelari de soare shield

Lentilele mono au revenit! Accesoriul care a adus la faimă vedete precum JLo a revenit în moda ochelarilor. Anul acesta, ochelarii de soare cu lentile mono sunt mai futuriști ca niciodată. În acest sezon, totul se rezumă la lentilele maxi.

În același timp, sunt la modă ramele minimaliste în stil Matrix. Joaca constă în distrarea cu moda.

Cine arată cel mai bine în ochelari de soare cu lentile mono și ochelari de soare shield?

Credeți că ochelarii de soare cu lentile mono sunt exagerate? Sau că arată bine doar pe anumite tipuri de persoane? Atunci avem o veste bună: ochelarii de soare cu lentile mono pot arăta fantastic și pe voi. Trebuie doar să îi purtați cu mândrie și încredere în voi înșivă - și să suportați privirile invidioase ale celor din jur. Altfel, nu există niciun motiv să nu optați pentru ochelarii de soare shield!

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse