Reducere de vară pentru ochelarii de soare!

Autentificare

Ochelari de soare Oakley

Cât de eficienți sunt ochelarii de soare Oakley?

Ochelarii de soare Oakleysunt ideali atât pentru persoanele interesate de găsirea unor accesorii potrivite pentru uz zilnic cât și pentru cele care sunt interesate de variantele potrivite pentru activitățile sportive. Aceștia sunt caracterizați de un design inovativ și elegant, fiind confecționați din materiale de cea mai bună calitate. În plus, ochelarii de soare Oakley asigură rezistență sporită și funcționalitate maximă, indiferent de factorii externi. Mai mult decât atât, aceștia au fost special confecționați pentru a asigura gradul maxim de protecție UV împotriva radiațiilor solare

Protecția UV asigurată de ochelarii de soare Oakley

Atunci când achiziționați o pereche de ochelari de soare Oakley sau aferent oricărui alt brand, este esențial să vă îndreptați atenția către accesoriile care asigură 100% protecție UV. Acest aspect este esențial întrucât radiațiile UV pot produce un efect de deteriorare care să determine afecțiuni la nivelul cristalinului, cataractă, deteriorarea retinei și numeroase alte efecte secundare semnificative pentru sănătatea ochilor voștri. Din acest motiv, este recomandat să optați pentru cei mai buni ochelari de soare Oakley întrucât aceștia asigură 100% protecție UV, fiind în conformitate cu normativele în vigoare.

Cum se întrețin corect ochelarii de soare Oakley

Este foarte important ca ochelarii de soare Oakley să fie întreținuți corespunzător pentru a vă putea bucura de beneficiile oferite de aceștia timp îndelungat. Aceștia pot fi curățați periodic cu o lavetă moale, curată pentru a preveni depunerea particulelor mici de praf pe suprafața lentilei. De regulă, este indicat să optați pentru lavete speciale confecționate din microfibră pentru a avea certitudinea faptului că ochelarii de soare Oakley nu vor fi deteriorați în timpul procesului de curățare. Medicul oftalmolog vă poate recomanda cele mai bune produse de îngrijire a ochelarilor sau puteți alege variantele potrivite urmând recomandările de întreținere regăsite pe etichetele produselor achiziționate.

Ochelari de soare Oakley pentru uz zilnic

Ochelarii de soare Oakley sunt recomandați pentru uz zilnic întrucât vă protejează ochii de radiațiile UV care pot crea dureri și disconfort la nivelul ochilor. Lentilele cu contrast mare asigură protecția necesară, pentru ca ochii sa nu fie deranjați de lumină și să funcționeze în condiții normale.

Ochelari de soare Oakley pentru activități în aer liber

Ochelarii de soare Oakley sunt recomandați și pentru practicarea sportului în aer liber întrucât ramele lor sunt rezistente și lentilele acestora asigură protecție solară mare. Mai mult decât atât, aceste accesorii reprezintă o alegere bună și atunci când conduceți mașina întrucât vă protejează ochii de razele ultraviolete și reduc starea de somnolență provocată de variațiile de lumină, care ar putea reduce concentrarea.

Ochelari de soare Oakley cu lentile închise la culoare

Ochelarii de soare Oakley cu lentile închise la culoare sunt recomandați întrucât oferă ochilor posibilitatea de a reacționa normal la schimbările de lumină. Cei prevăzuți cu lentile polarizate ajută, de asemenea, foarte mult în timpul condusului, întrucât au capacitatea de a reduce reflexia strălucitoare a drumului pentru ca voi să vă relaxați ochii în timp ce conduceți.

Ochelari de soare Oakley pentru sporturi de apă

Gama de ochelari de soare Oakley include și produse destinate sporturilor de apă, acestea fiind prevăzute cu lentile polarizate care au capacitatea de a reduce gradul de strălucire de la suprafața apei. În plus, acești ochelari sunt confecționați din materiale ușoare și rezistente pentru a nu vă incomoda în niciun fel în timpul practicării acestor sporturi.

Tip

Marcă

Tipul lentilei

Forma ramei

Preț

Mărime

  • Marcă

    Oakley

Încărcați mai multe produse

O alegere clară

Pentru că avem avantaje unice.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 17 țări europene.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Produse originale

Vindem doar produse originale de la companii precum Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb, sau CooperVision

 

1 135 402 de lentile de contact în stoc

Avem mai mult de 1 milion de perechi de lentile de contact care pot fi trimise imediat

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pentru cadouri gratuite.

Livrare gratuită la comenzile cu o valoare de peste 199 Lei 

Dacă valoarea comenzii dvs. este mai mică, puteți beneficia de serviciile de curierat la doar 10 lei.

 

Opiniile clienților noștri

Din 1124 opinii 96 % sunt pozitive. Vedeți recenziile clienților selectați.

😊
Livrare promptă, nimic de reproșat!
Foarte foarte buna