Reduceri exclusive 🔥

Autentificare

Cum scoateți lentilele de contact - instrucțiuni video

În acest mic blogpost veți afla cea mai simlă metodă de a vă scoate lentilele

Manipularea lentilelor de contact devine mai ușorară după câteva încercări; opticianul nostru recomandă această metodă de scoatere a lentilelor deoarece este cea mai ușoară pentru începători. 

Consultați instrucțiunile detaliate, pas cu pas, e tare simplu:

Pasul 1 - scoateți lentilele de contact Pasul 1: Asigurați-vă că aveți totul la îndemână, cum ar fi suportul și soluția lângă dvs. Spălați-vă bine mâinile și scați-le cu un prosop curat, care nu va lăsa scame. Femeile ar trebui să elimine întotdeauna lentilele de contact înaintea demacherii.



Pasul 2 - scoateți lentilele de contact Pasul 2: Umpleți suportul lentilelor cu soluție întâi, nu uitați să schimbați lichidul în fiecare zi. Dacă utilizați lentile bilunare sau lentile lunare este indicat să aveți întotdeauna la voi un recipient mic cu soluție cât și un suport la îndemână.



Pasul 3 - scoateți lentilele de contact Pasul 3: Țineți pleopa superioară și inferioară cu degetele. Uitați-vă drept înainte și apăsați foarte ușor lentila cu degetul arătător și degetul mare. Lentila se va desprinde ușor, astfel devenind facil de îndepărtat.



Pasul 4 - scoateți lentilele de contact Pasul 4: Clătiți lentilele și depozitați-le în suportul lor cu soluție proaspătă. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile în mod corespunzător cu privire la modul de a păstra lentilele de contact.
Toate suporturile au inscripționate pe capace literele R și L, acestea corespund fiecărui ochi, R pentru ochiul drept și L pentru stângul. Repetați aceleași pentru celălalt ochi. Închideți cu grijă suportul lentilelor și păstrași-l într-un loc uscat.

Consultați deasemenea și următorul video, cum aplicați lentilele de contact.

Faceți o programare cu medicul dumneavoastră oftalmolog care vă va verifica și prescrie lentilele cele mai potrivite pentru ochii voștri.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse