Soluția Solunate 50 ml gratuit doar cu Lenjoy Bi-weekly Aqua+

Autentificare

Ochelari de soare pentru bărbați

Care sunt cei mai populari ochelari de soare pentru bărbați?

Deși se spune că bărbații nu sunt interesați în mod deosebit de o accesorizare perfectă, atunci când vine vorba de modelele de ochelari de soare, aceștia acordă o atenție deosebită detaliilor care fac diferența. În primul rând, practici fiind, aceștia aleg de regulă cele mai eficiente modele de ochelari de soare pentru bărbați pentru a se asigura de faptul că ochii lor sunt protejați de efectele nocive ale razelor ultraviolete.

După ce fac alegerea corectă din punct de vedere calitativ, aceștia își îndreaptă atenția către aspectul estetic al produselor. Majoritatea bărbaților nu încearcă să epateze cu alegerea făcută în ceea ce privește ochelarii de soare pentru bărbați însă consideră important ca aceștia să fie potriviți fizionomiei lor și să se potrivească cu majoritatea ținutelor pe care obișnuiesc să le poarte.

Ce materiale sunt utilizate pentru realizarea ochelarilor de soare pentru bărbați?

Majoritatea modelelor de ochelari de soare pentru bărbați ieftini sunt confecționate din plastic. Există și varianta lentilelor din sticlă însă aceasta este de regulă evitată datorită riscului sporit de apariție a zgârieturilor în cazul acestui material. A treia variantă posibilă este reprezentată de noile modele de ochelari de soare pentru bărbați din policarbonat. Aceasta este opțiunea cea mai rezistentă, prețul acestor ochelari de soare fiind unul pe măsura calității acestora.

Care sunt avantajele lentilelor din plastic ale ochelarilor de soare pentru bărbați?

Lentilele din plastic sunt o opțiune avantajoasă în special datorită faptului că permit comercializarea ochelarilor de soare pentru bărbați la preț rezonabil. În plus, acestea sunt ușoare, permițând manevrarea facilă indiferent de frecvența purtării acestor ochelari de soare. Mai mult decât atât, lentilele din plastic sunt foarte rezistente la șocuri și pot fi montate pe orice tip de ramă. Deși nu fac parte din cea mai costisitoare categorie de ochelari de soare pentru bărbați, aceste lentile asigură un nivel bun de protecție împotriva efectelor nocive ale razelor ultraviolete.

Există lentile special destinate ochelarilor de soare pentru bărbați?

Întrucât bărbații adoră activitățile în aer liber, există lentile care prezintă caracteristici speciale pentru a le permite acestora să desfășoare astfel de activități fără riscul accidentărilor sau a deteriorării accesoriilor de vedere.

În plus, există și ochelari de soare pentru bărbați destinați purtării în timpul conducerii autovehiculelor. Majoritatea lentilelor speciale sunt polarizate, având astfel capacitatea de a bloca razele orizontale ale soarelui. Astfel, acestea asigură o imagine clară, lipsită de imperfecțiuni și luciu.

Există rame speciale în cazul ochelarilor de soare pentru bărbați?

Există diverse materiale utilizate în vederea confecționării ramelor utilizate în cazul ochelarilor de soare pentru bărbați ieftini. Plasticul turnat este unul dintre acestea, fiind materialul recomandat în special în cazul ochelarilor de soare pentru sportivi întrucât aceștia asigură o foarte bună acoperire.

Un alt material utilizat în cazul ramelor destinate ochelarilor de soare pentru bărbați este acetatul de celuloză. Principalele avantaje ale acestuia sunt durabilitatea, flexibilitatea și ușurința cu care poate fi ajustat. Prețul de achiziție a ochelarilor de soare pentru bărbați din acetat de celuloză este mai mare comparativ cu cel al produselor din plastic.

Tip

Marcă

Tipul lentilei

Forma ramei

Preț

Mărime

  • Tip

    Pentru bărbați

Încărcați mai multe produse

O alegere clară

Pentru că avem avantaje unice.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 17 țări europene.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Produse originale

Vindem doar produse originale de la companii precum Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb, sau CooperVision

 

1 135 402 de lentile de contact în stoc

Avem mai mult de 1 milion de perechi de lentile de contact care pot fi trimise imediat

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pentru cadouri gratuite.

Livrare gratuită la comenzile cu o valoare de peste 199 Lei 

Dacă valoarea comenzii dvs. este mai mică, puteți beneficia de serviciile de curierat la doar 10 lei.

 

Opiniile clienților noștri

Din 1103 opinii 96 % sunt pozitive. Vedeți recenziile clienților selectați.

Comand frecvent de pe acest site. Procesul in sine este unul simplu. Comanda ajunge extrem de repede. Recomand!
Buna
Foarte bun