Reducere de vară pentru ochelarii de soare!

Autentificare

Ochelari de soare Cat Eye

Istoria celor mai buni ochelari de soare cat eye

De la momentul apariției lor, cei mai frumoși ochelari de soare au avut diverse întrebuințări și au cunoscut numeroase schimbări de stil. Indiferent de schimbările survenite, fiecare model de ochelari cat eye a fost creat cu scopul de a asigura atât protecția necesară a ochilor cât și un aspect estetic deosebit pentru purtători. Astfel, cei mai buni ochelari de soare cat eye, au devenit un accesoriu indispensabil în rândul celor care acordă atenție atât sănătății cât și aspectului lor fizic.

De ce să alegi ochelari de soare cat eye?

Cei mai buni ochelari de soare cat eye pe care îi găsiți sunt meniți să asigure protecția ochilorîmpotriva razelor ultraviolete nocive. În plus, aceștia sunt folosiți pe post de accesorii, cele mai noi modele de ochelari cat eye având un rol estetic deosebit. Printre efectele adverse ale luminii produse de razele soarelui se numără îmbătrânirea prematură a pielii tenului, apariția ridurilor și a diverselor imperfecțiuni ale pielii sau chiar a unor boli severe de piele precum cancerul și a unor afecțiuni la nivelul ochilor precum glaucomul sau cataracta. Pentru a nu vă supune unor astfel de riscuri, este important să purtați ochelari de soare în primul rând din motive legate de sănătate. În plus, puteți opta pentru modele interesante de ochelari cat eye de soare pentru a arăta bine în timp ce vă protejați ochii de efectele nocive ale razelor ultraviolete.

Cum alegi lentilele potrivite pentru ochelarii de soare cat eye?

Lentila reprezintă un factor important pe care trebuie să îl considerați atunci când alegeți o pereche de ochelari de soare cat eye. Este recomandat să optați pentru lentile care asigură o protecție de 99-100% împotriva razelor UV dăunătoare ochilor și pielii. Este important să precizăm faptul că nu există o corelație între culoarea lentilelor ochelarilor cat eye și gradul de protecție oferit de aceștia. Astfel, nu este deloc recomandat să vă bazați doar pe un astfel de criteriu atunci când doriți să alegeți cei mai buni ochelari cat eye de soare pentru sezonul estival.

Ochelari de soare cat eye: Lentile oglindă sau polarizate?

Lentilele de tip oglindă ale ochelarilor de soare cat eye au capacitatea de a bloca lumina însă nu oferă gradul maxim de protecție împotriva efectelor nocive ale razelor ultraviolete. În schimb, lentilele polarizate au capacitatea de a oferi cea mai bună protecție. Explicația logică pentru acest fapt constă în maniera de acțiune a filtrului polarizat al acestor lentile. Acesta nu permite razelor soarelui să ajungă în zona ochilor.

Cum alegi dimensiunea corectă a ochelarilor de soare cat eye?

Pentru a vă asigura că ochelarii de soare aleși sunt cei mai potriviți pentru voi, aceștia trebuie să asigure gradul de protecție necesar și să vi se potrivească din punct de vedere estetic. Pentru aceasta, este important să optați pentru o pereche de ochelari de soare cat eye potriviți fizionomiei voastre. Trebuie să țineți cont de forma feței voastre și de alte trăsături care ar putea influența modul în care vor arăta ochelarii cat eye de soare aleși. Iată cele mai importante considerente care influențează dimensiunea potrivită a ochelarilor de soare:
 • Dimensiunea lentilelor
 • Dimensiunea brațelor
 • Dimensiunea punții nazale
 • Studiați descrierile ochelarilor de soare pe care doriți să îi achiziționați pentru a descoperi dimensiunile acestora și a vedea dacă aceștia vi se potrivesc cu adevărat.

  Tip

  Marcă

  Tipul lentilei

  Forma ramei

  Preț

  Mărime

  • Forma ramei

   Cat Eye

  Încărcați mai multe produse

  O alegere clară

  Pentru că avem avantaje unice.

  Pe piață din 2008

  Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 17 țări europene.

  Returnare garantată în 30 de zile!

  Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

  Produse originale

  Vindem doar produse originale de la companii precum Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb, sau CooperVision

   

  1 135 402 de lentile de contact în stoc

  Avem mai mult de 1 milion de perechi de lentile de contact care pot fi trimise imediat

  Program de fidelitate

  Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pentru cadouri gratuite.

  Livrare gratuită la comenzile cu o valoare de peste 199 Lei 

  Dacă valoarea comenzii dvs. este mai mică, puteți beneficia de serviciile de curierat la doar 10 lei.

   

  Opiniile clienților noștri

  Din 1091 opinii 96 % sunt pozitive. Vedeți recenziile clienților selectați.

  Punctualitate!
  Sunt foarte mulțumită!
  Excelent