4,8 Evaluare

Autentificare

Ochelari de soare pentru femei

Care este rolul celor mai buni ochelari de soare de damă?

Cele mai noi modele de ochelari de soare de damă au rolul de a vă proteja ochii de lumina puternică a soarelui și de a reduce riscul apariției afecțiunilor oculare cauzate de razele UV.

În plus, o pereche de ochelari de soare de damă ieftini pot schimba complet imaginea unei ținute și implicit felul în care o persoană arată și se simte. În special în timpul sezonului estival, aceste accesorii sunt considerate un adevărat must-have în rândul femeilor.

Cum alegi cei mai frumoși ochelari de soare de damă?

Întrucât este important să fim protejați de ochelarii de soare pentru femei și, în același timp, să arătăm bine și să ne simțim confortabil, este necesară selecția celor mai frumoase produse în funcție de design.

O alegere corectă va fi una în care s-a ținut cont de fizionomia feței, de nuanța tenului și de culoarea ochilor. În plus, nuanța ramei ochelarilor de soare este, de asemenea, importantă, această caracteristică având un rol estetic deosebit. În schimb, nuanța lentilelor are legătură directă cu cantitatea de lumină care pătrunde prin ochelari.

Cu toate acestea, cei mai utili ochelari de soare de damă nu pot fi evaluați doar ținând cont de culoarea lentilelor. Materialul din care sunt confecționate acestea și alte aspecte importante influențează adevărata calitate a ochelarilor de soare pentru femei.

Cum selectezi ochelarii de damă în funcție de forma feței?

O pereche de ochelari de soare de damă dreptunghiulari se potrivesc perfect unei fețe rotunde. În schimb, o față pătrată va fi mult mai avantajată de o pereche de ochelari de soare pentru femei ieftini rotunzi.

În plus, dacă te numeri printre persoanele care au fața ovală, ești o norocoasă întrucât o pereche modernă de ochelari de soare de damă cu colțuri alungite ți se vor potrivi perfect. Dacă stilul aviator este cel care te reprezintă mai bine, poți face această alegere cu încredere.

Pentru ce ochelari de soare de damă să optezi în funcție de situație?

Culoarea lentilelor și a ramelor joacă un rol important în alegerea corectă a celor mai buni ochelari de soare pentru femei în funcție de situație. De exemplu, dacă alegeți o pereche de ochelari de soare de damă doar în scopul de a avea un nou accesoriu interesant, puteți alege lentilele deschise la culoare sau chiar cele transparente.

În schimb, dacă sunteți interesați de produse care să vă asigure un grad maxim de protecție împotriva efectelor adverse ale razelor ultraviolete, este recomandat să optați pentru lentile închise la culoare. Maro este culoarea recomandată în cazul ochelarilor de soare pentru femei atunci când aceștia sunt purtați în timpul conducerii mașinii.

Dacă aveți tenul deschis la culoare, este indicat să optați pentru ochelari de soare de damă cu rame late în nuanțe aprinse sau neutre, în funcție de stilul preferat. Atunci când pielea voastră este bronzată, o pereche de ochelari de soare cu rame argintii va arăta perfect.

Tip

Marcă

Tipul lentilei

Forma ramei

Preț

Mărime

  • Tip

    Pentru femei

Încărcați mai multe produse

O alegere clară

Pentru că avem avantaje unice.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 17 țări europene.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Produse originale

Vindem doar produse originale de la companii precum Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb, sau CooperVision

 

1 135 402 de lentile de contact în stoc

Avem mai mult de 1 milion de perechi de lentile de contact care pot fi trimise imediat

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pentru cadouri gratuite.

Livrare gratuită la comenzile cu o valoare de peste 199 Lei 

Dacă valoarea comenzii dvs. este mai mică, puteți beneficia de serviciile de curierat la doar 10 lei.

 

Opiniile clienților noștri

Din 981 opinii 96 % sunt pozitive. Vedeți recenziile clienților selectați.

Calitate si preturi accesibile.
Livrare rapida
Foarte prompti, competitivi.
Preturi bune, o sa mai apelez ls serviciile lor