Soluția Solunate 50 ml gratuit doar cu Lenjoy Bi-weekly Aqua+

Autentificare

Ochelari de soare pilot

Cum să alegi cei mai buni ochelari de soare tip Aviator?

Dacă vrei ca ochii tăi să fie protejați de acțiunea nocivă a razelor ultraviolete, este recomandat să optezi pentru ochelari de soare pilot care blochează razele UVB în proporție de 99%. În plus, pentru ca ochii să fie protejați este nevoie ca ochelari de soare să blocheze razele UVA în proporție de cel puțin 95%. Mai mult decât atât, este important să acorzi atenție și gradului de acoperire asigurat de aceștia.Va trebui să observi cât de mult vezi în afara ramelor ochelarilor de soare, pentru a îți da seama dacă lumina puternică a soarelui va putea pătrunde prin spațiile respective. Protecția corespunzătoare a ochilori este esențială pentru menținerea sănătății acestora și acest lucru se poate realiza cu ajutorul celor mai eficienți ochelari de soare pilot, .

Ce ochelari de soare pilot să nu alegi?

Nu este recomandat să optezi pentru ochelari de soare care au doar un rol pur cosmetic, atunci când dorești să îți protejați ochii de acțiunea nocivă a razelor ultraviolete. De asemenea, nu opta pentru produse care nu conțin precizări clare cu privire la gradul de protecție UV asigurat. În plus, este indicat să te orientazi către ochelari de soare pilot cu lentile de calitate, cu rame rezistente și care să asigure gradul de protecție maxim al ochilor voștri. Produsele originale sunt de calitate superioară, cu eficiență și durabilitate dovedite în timp. Mai mult decât atât, acestea au certificatul calității și oferă informațiile necesare cu privire la gradul de protecție asigurat.

Ce stil de ochelari de soare ți se potrivește?

Ochelarii de soare sunt disponibili în diverse forme și dimensiuni. Pentru a face alegerea corectă, este important să descoperi balanța corectă dintre forma fețeitale și cea a ramelor. De exemplu, persoanele care au fața rotundă, pot opta pentru o pereche de ochelari de soare cu forme unghiulare. În schimb, persoanele care au fața pătrată, pot opta cu succes pentru ochelari de soare cu rame rotunde. Cei cu fața ovală se pot considera cei mai norocoși, întrucât acestora li se potrivește aproape orice formă a ochelarilor de soare.

Cum să alegi ochelarii de soare pilot potriviți?

Este foarte important sa optezi pentru ochelarii de soare pilot potriviți dimensiunii feței tale. Greutatea acestor accesorii trebuie să fie distribuită uniform între urechi și nas. În plus, genele nu trebuie să atingă lentilele sau rama ochelarilor. Dacă ochelarii aleși alunecă, este necesar să îi ajustazi, pentru a beneficia de avantajele oferite de ochelarii de soare potriviți. În plus, este important ca ochelarii să fie suficient de mari pentru a bloca întreaga cantitate de lumină solară îndreptată către ochii . Atunci când îți protejezi ochii corespunzător, ai grijă și de sănătateata!

Tip

Marcă

Tipul lentilei

Forma ramei

Preț

Mărime

  • Forma ramei

    Pilot

Încărcați mai multe produse

O alegere clară

Pentru că avem avantaje unice.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 17 țări europene.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Produse originale

Vindem doar produse originale de la companii precum Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb, sau CooperVision

 

1 135 402 de lentile de contact în stoc

Avem mai mult de 1 milion de perechi de lentile de contact care pot fi trimise imediat

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pentru cadouri gratuite.

Livrare gratuită la comenzile cu o valoare de peste 199 Lei 

Dacă valoarea comenzii dvs. este mai mică, puteți beneficia de serviciile de curierat la doar 10 lei.

 

Opiniile clienților noștri

Din 1103 opinii 96 % sunt pozitive. Vedeți recenziile clienților selectați.

Comand frecvent de pe acest site. Procesul in sine este unul simplu. Comanda ajunge extrem de repede. Recomand!
Buna
Foarte bun