Aniversarea Lentiamo! Până la 50% reducere

Apăsați aici pentru a comanda telefonic: 0800 400 156

Retailer European 17 țări din Europa

Autentificare

Ochelari de soare pilot

Cum să alegeți cei mai buni ochelari de soare pilot?

Dacă vreți ca ochii voștri să fie protejați de acțiunea nocivă a razelor ultraviolete, este recomandat să optați pentru ochelari de soare pilot care blochează razele UVB în proporție de 99%. În plus, aveți nevoie ca respectiva pereche de ochelari de soare să blocheze razele UVA în proporție de cel puțin 95%.
Mai mult decât atât, este important să acordați atenție și gradului de acoperire asigurat de aceste accesorii. Este important să observați cât de mult vedeți în afara ramelor ochelarilor de soare, pentru a vă da seama dacă lumina puternică a soarelui va putea pătrunde prin spațiile respective. Protecția corespunzătoare a ochilor voștri, cu ajutorul celor mai eficienți ochelari de soare pilot, este esențială pentru menținerea sănătății acestora.

Ce ochelari de soare pilot să nu alegeți?

Nu este recomandat să optați pentru ochelari de soare care au doar un rol pur cosmetic, atunci când doriți să vă protejați ochii de acțiunea nocivă a razelor ultraviolete. De asemenea, nu optați pentru produse care nu conțin precizări clare cu privire la gradul de protecție UV asigurat. În plus, este indicat să vă orientați către ochelari de soare pilot cu lentile de calitate, cu rame rezistente și care să asigure gradul de protecție maxim al ochilor voștri.
Produsele originale sunt de calitate superioară, cu eficiență și durabilitate dovedite în timp. Mai mult decât atât, acestea au certificatul calității și vă oferă informațiile necesare cu privire la gradul de protecție asigurat.

Ce stil de ochelari de soare vi se potrivește?

Ochelarii de soare sunt disponibili în diverse forme și dimensiuni. Pentru a face alegerea corectă, este important să descoperiți balanța corectă dintre forma feței voastre și cea a ramelor. De exemplu, persoanele care au fața rotundă, pot opta pentru o pereche de ochelari de soare cu forme unghiulare. În schimb, persoanele care au fața pătrată, pot opta cu succes pentru ochelari de soare cu rame rotunde. Cei cu fața ovală se pot considera cei mai norocoși, întrucât acestora li se potrivește aproape orice formă a ochelarilor de soare.

Cum alegi ochelarii de soare pilot potriviți?

Este foarte important sa optați pentru ochelarii de soare pilot potriviți dimensiunii feței voastre. Greutatea acestor accesorii trebuie să fie distribuită uniform între urechi și nas. În plus, genele voastre nu trebuie să atingă lentilele sau rama ochelarilor.
Dacă accesoriile alese se înclină, este necesar să le ajustați, pentru a beneficia de avantajele oferite de ochelarii de soare potriviți. În plus, este important ca accesoriile să fie suficient de mari pentru a bloca întreaga cantitate de lumină solară îndreptată către ochii voștri. Atunci când vă protejați ochii corespunzător, aveți grijă de sănătatea voastră!

Tip

Marcă

Tipul lentilei

Forma ramei

Preț

Mărime

  • Forma ramei

    Pilot

Încărcați mai multe produse

O alegere clară

Pentru că avem avantaje unice.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 16 țări europene.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. "în termen de 30 zile calendaristice":/returnarea-produselor.html și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Produse originale

Vindem doar produse originale de la companii precum Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb, sau CooperVision

1 135 402 de lentile de contact în stoc

Avem mai mult de 1 milion de perechi de lentile de contact care pot fi trimise imediat

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pe cadouri gratuite.

Livrare gratuită peste 199 RON

Când comanda dvs. este mai mică, puteți beneficia de serviciile de curierat la doar 10 lei.

Opiniile clienților noștri

Din 837 opinii 96 % sunt pozitive. Vedeți recenziile clienților selectați.

i
Fast delivery, no issues, I always purchase my contact lenses from this site, never had any problems
Excelent opinion
Livrare rapida. Produs de calitate. Recomand!