10% reducere la ochelari de soare Gucci, Prada și Prada Linea Rossa

Autentificare

Care ochelari pentru protecție calculator mi se potrivesc? Iată cum să-i alegeți

Jakub Odcházel, DiS.

Revizuit medical de Jakub Odcházel, DiS., Optician Șef, pe 6. 5. 2021. Scris de Maria Chiara Tarsia

Pe parcursul anului 2021, ochelarii pentru protecție calculator au devenit rapid un accesoriu esențial pentru cei care petrec multe ore în fața ecranelor digitale, muncind sau studiind.

Vă întrebați cum să alegeți cei mai potriviți ochelari pentru a bloca lumina albastră? Atunci citiți mai departe!

Ce reprezintă ochelarii pentru protecție calculator?

Ochelarii pentru protecție calculator sunt echipați cu un filtru special care nu îi permite luminii albastre să ajungă în ochiul Dvs.

În ultimii ani, calculatoarele, smartphone-urile și diversele dispozitive electronice se folosesc tot mai frecvent. Acesta este motivul pentru care ochelarii moderni cu filtru de lumină albastră sunt potriviți și recomandați chiar și celor care nu suferă de de nicio deficiență de vedere. Ochelarii non-dioptrici sunt produși anumit pentru a proteja ochii de lumina albastră și din această cauză sunt des numiți „ochelari pentru calculator“ sau „ochelari împotriva ochilor obosiți“.

Aruncați o privire la videoclipul nostru de mai jos pentru a vedea cum funcționează:

" allowfullscreen>

Care sunt beneficiile ochelarilor pentru protecție calculator?

Orele în șir de lucru la laptop, timpul petrecut privind televizorul sau jucându-vă la calculator... astea sunt cauzele ochilor obosiți! Din necesitate sau plăcere, dispozitivele inteligente sunt acum tovarășii noștri de viață.

Cantitatea de lumină albastră emisă de aceste dispozitive, mai ales pe timpul nopții, poate face ca organismul nostru să creadă că e încă ziua și nu e timpul de culcare. Plus, focusarea constantă în același punct poate obosi ochii. La fel, știați că cei care folosesc dispozitive cu ecrane digitale clipesc mai rar? Toate aceste acțiuni cauzează dureri de cap, ochi obosiți sau lipsă de somn.

Există soluții simple pe care le puteți încadra ușor în viață. Una dintre ele sunt ochelarii pentru protecție calculator. Care sunt celelalte? Descoperiți sfaturile experților și trucuri utile în articolul nostru despre Suprasolicitrea digitală a ochilor și sindromul privitului la calculator.

Pe scurt, principalele avantaje ale ochelarilor pentru protecție calculator sunt:

 • Protecția împotriva luminii albastre și prevenirea pătrunderii undelor de lumină în ochi
 • Protecția împotriva razelor UV
 • Combaterea oboselii ochilor, durerilor de cap și sindromului ochilor uscați
 • Îmbunătățirea constrastului și clarității imaginilor de pe ecranele digitale
 • Îmbunătățirea calității somnului și abilităților de focusare prin filtrarea undelor scurte de lumină care întârzie eliberarea de melatonină

Unde puteți cumpăra ochelari pentru protecție calculator?

Căutați ochelari pentru protecție calculator pentru bărbați, femei sau copii? Lentiamo le are pe toate! Nu contează ce stil sau buget aveți, veți găsi ceva potrivit la noi.

Cum să alegeți cei mai potriviți ochelari?

Când alegeți perechea nouă de ochelari pentru protecție calculator, trebuie să luați în considerare câteva lucruri importante: rama potrivită, calitatea lentileleor și, nu în ultimul rând - estetica.

Urbani, fresh și tinerești: descoperiți colecția Meller Blue Light

Un buget limitat nu presupune sacrificarea calității. Ochelarii pentru protecție calculator Meller Blue Light sunt printre cei mai vânduți ochelari ai sezonului. Aceștia sunt ochelari pentru calculator gata de purtat care combină calitatea, designul și tehnologia înaltă pentru doar 209 lei. Lentilele sunt făcute din CR-39, un material folosit des pentru producerea ochelarilor de soare datorită rezistenței la zgârâieturi și capacității înalte de blocare a razelor UV.

În plus, colecția Meller Blue Light include și linia exclusivă Bio, adică ochelari eco făcuți din materiale reciclate cu ajutorul metodelor de producere sustenabile.

Aflați mai multe despre ochelarii eco de protecție calculator și de soare Meller

Ochelarii care vor fi mereu la modă: Ray-Ban Everglasses vă protejează stilat ochii de lumina albastră

Cine nu iubește marca Ray-Ban? Regii și reginele ochelarilor au lansat recent frumoasa lor colecție Everglasses. Conceptul e unul nemaipomenit: ochelari pentru protecție calculator de înaltă calitate, fără prescripție și gata de purtat, cu un avantaj excepțional: modele prezentate în această colecție au cele mai stilate rame, menținând marca Ray-Ban pe poziția întâi în designul ochelarilor decenii întregi.

Lentilele ochelarilor din colecția Everglasses sunt și ele fabricate din CR-39, rezistente la zgârâieturi și cu filtru UV.

Ochelari de vedere care protejează de lumina albastră? Există și așa ceva!

Corecția vederii + protecție împotriva luminii albastre + rama voastră preferată aleasă dintr-o colecție vastă: o combinație perfectă. E necesar doar să alegeți rama, să selectați parametrii din prescripție și filtrul nostru de ultimă generație BlueCut. Ce urmează? Nimic, vă puteți relaxa! Experții noștri opticieni vor crea noua voastră pereche de ochelari în laboratoare și noi îi vom livra la ușa Dvs.

Lentilele folosite de specialiștii noștri sunt furnizate de Omega Optix și se produc din 1) CR-39 pentru indice de 1.5 și 2) MR-8 pentru indicele de grosime între 1.6 și 1.67. Aceste lentile sunt echipate cu filtru UV420 și, desigur, un filtru de lumină albastră de înaltă calitate. De asemenea, acestea includ un tratament antireflex AR XBlue.

Găsiți perechea preferată de ochelari pentru protecție calculator și o livrăm acasă gratuit

 

 

Ce fel de ochelari mi se potrivesc?

 

 

Poate fi problematic să cumpărați ochelari online, dar noi facem totul mult mai simplu. Lentiamo oferă diverse instrumente care vă vor ajuta să alegeți mărimea perfectă. Ochelarii pentru protecție calculator pe care îi alegeți trebuie să se potrivească feței Dvs. și să fie comozi în purtare (și frumoși desigur!).

Primul pas: determinați-vă mărimea cu ajutorul ghidului nostru.

Pasul al doilea: probații cu oglinda noastră virtuală.

E ușor, nu?

Vă cunoașteți deja forma feței? Iată câteva sugestii:

 • Fețelor ovale li se potrivește orice ramă
 • Fețele pătrate arată deosebit de grațios în modelele cu rame rotunde și ovale
 • Fețele rotunde sunt perfecte pentru rame pătrate și oversize
 • Cei cu fețele în formă de triunghi pot opta pentru rame oversize sau pătrate
 • Fețelor în formă de inimă li se potrivesc cel mai bine ramele cu formă rotundă, cat-eye sau pătrate
 • Fețele în formă de diamant arată grozav cu rame care pun accent pe sprâncene, cat-eye sau rame pătrate

Căutați mai multe sfaturi de modă de la experții noștri pentru a alege modelul potrivit formei feței? Inspirați-vă din videoclipul de mai jos!

" allowfullscreen>

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

  Nici o întrebare

  *Câmpuri obligatorii

  Cele mai bine vândute produse