Apăsați aici pentru a comanda telefonic: 0800 400 156

Retailer European 17 țări din Europa

Autentificare

Picături oftalmice

Picături oftalmice

Cum alegi cele mai bune picături oftalmice?
Pentru a te asigura că îți îngrijești corespunzător ochii, este necesar să te informezi în prealabil cu privire la cele mai bune picături oftalmice disponibile, în conformitate cu recomandările medicului specialist. Atunci când ești bine informat, cunoști câte ceva despre fiecare produs și astfel, poți lua o decizie în cunoștință de cauză. Asigură-te că urmezi sfaturile medicului, că administrezi cele mai bune picături pentru ochi conform indicațiilor acestuia sau prospectului pentru a reuși să tratezi cu succes afecțiunile diagnosticate de medicul oftalmolog.

Ce tipuri de picături oftalmice există?
Conform tipologiei acestora, în farmacii veți găsi disponibile lacrimi artificiale lubrifiante, picături oftalmice care au capacitatea de a curăța corneea și picături pentru ochi roșii. Puteți opta pentru picăturile comercializate în farmacii pentru astfel de afecțiuni fără prescripție medicală doar în situațiile în care simptomele pe care le resimțiți nu sunt însoțite și de secreții oculare sau de senzații de mâncărime, care pot indica și alte afecțiuni oculare. Dacă în trecut ați fost diagnosticați cu sindromul ochilor uscați, puteți opta pentru cele mai bune picături pentru ochi obosiți.

Care este cea mai bună formulă în cazul picăturilor oftalmice?
În categoria celor mai bune picături de ochi, veți găsi disponibile atât produse care includ ingrediente active cât și produse care au la bază ingrediente pasive. Atunci când medicul oftalmolog vă recomandă utilizarea unor picături pentru ochi uscați, este indicat să mizați pe un produs de curățare și clătire, a cărui ingrediente nu trebuie să fie active. Această recomandare are scopul de a asigura menținerea echilibrului microbiologic la nivelul ochilor și de a nu cauza probleme în cazul secreției naturale a ochilor.

Care sunt cele mai bune picături oftalmice pentru ochi înroșiți?
Atunci când specialistul vă recomandă utilizarea celor mai bune picături pentru ochi iritați sau înroșiți, vă puteți îndrepta atenția către produse care au la bază ingrediente active. Este important să limitați utilizarea acestor picături pentru ochi la perioadele indicate de medicul oftalmolog sau prevăzute în prospectul medicamentului pentru că utilizarea îndelungată a acestora nu produce beneficii suplimentare ci efecte adverse. În plus, este recomandat să optați pentru picături de ochi care nu includ conservanți pentru îngrijirea corespunzătoare a ochilor voștri.

Care este rolul celor mai bune picături oftalmice la preț redus?

Cele mai bune picături oftalmice la preț redus au un rol esențial în viața celor diagnosticați cu diverse afecțiuni oculare, a purtătorilor de lentile de contact și a persoanelor care au fost diagnosticate cu sindromul ochilor sensibili. Aceste produse sunt cunoscute și sub denumirea de lacrimi artificiale la preț redus și au capacitatea de a preveni sindromul ochilor uscați și iritațiile frecvent diagnosticate de medicii oftalmologi. Având capacitatea de a umezi și hidrata ochii, cele mai bune picături de ochi la preț redus îi protejează de numeroși factori externi precum polenul care poate produce disconfort în anumite situații.

Cum se administrează corect picăturile oftalmice?
După achiziționarea celor mai bune lacrimi artificiale la preț redus, este important să vă asigurați că le administrați corect pentru a beneficia de avantajele pe care acestea le oferă. Iată cei mai importanți pași pe care trebuie să îi parcurgeți pentru a utiliza corect cele mai bune picături oftalmice recomandate pentru tratarea afecțiunilor oculare cu care ați fost diagnosticat:

 • Asigurați-vă că aveți mâinile curate în momentul administrării picăturilor oftalmice.
 • Agitați flaconul de lacrimi artificiale la preț redus înainte de utilizare
 • Aveți grijă să nu atingeți zona ochiului în momentul administrării picăturilor oftalmice pentru a evita riscul accidentărilor.
 • Lăsați fiecare picătură oftalmică să ajungă în ochi înainte de a continua administrarea produsului.
 • Înlăturați excesul de produs cu o dischetă demachiantă, după fiecare aplicare a picăturilor de ochi la preț redus.
 • Nu aplicați o doză mai mare de lacrimi artificiale decât cea recomandată de medicul specialist.
 • Tip

  O alegere clară

  Pentru că avem avantaje unice.

  Pe piață din 2008

  Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 16 țări europene.

  Returnare garantată în 30 de zile!

  Puteți returna comanda dvs. "în termen de 30 zile calendaristice":/returnarea-produselor.html și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

  Produse originale

  Vindem doar produse originale de la companii precum Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb, sau CooperVision

  1 135 402 de lentile de contact în stoc

  Avem mai mult de 1 milion de perechi de lentile de contact care pot fi trimise imediat

  Program de fidelitate

  Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pe cadouri gratuite.

  Livrare gratuită peste 199 RON

  Când comanda dvs. este mai mică, puteți beneficia de serviciile de curierat la doar 10 lei.

  Opiniile clienților noștri

  Din 765 opinii 97 % sunt pozitive. Vedeți recenziile clienților selectați.

  i
  Good service!
  Everything went on very well, Thank you!
  Sunt foarte multumita de rapiditatea cu care s-a prelucrat comanda mea.