Puteți comanda și la telefon: 0800 400 156

Retailer European 15 țări din Europa

Autentificare

Metode de Livrare

Livrare în România

Metodă de Livrare Cargus
Preț 10 RON (+ 2 Lei Ramburs)
Timp Livrare 2 zile lucrătoare. 3 zile lucrătoare în zonele mai izolate
Livrare Gratuită peste 199 Lei

Toate comenzile expediate din depozitul nostru vor fi livrate de către curierul nostru partener de luni până vineri între orele 9:00 – 17:00.

Ca să nu ne abatem de la politica noastră de mediu, încercăm să menținem ambalajele la minim. Asta înseamnă că noi nu separăm produsele din comandă și vă vom trimite comanda, doar atunci când toate produsele comandate sunt în stoc și pregătite pentru expediere.

Livrare internațională

Livrăm doar în țările din UE. Costurile de livrare depind de greutatea comenzii dumneavoastră și a țării de destinație. Prețurile vor fi afișate la finalul comenzii.

Vă rugăm să luați aminte că timpul de livrare internațională ar putea fi mai lung și depinde de serviciile poștale locale.

Nu scăpați știrile din lumea
lentilelor fericite!

În conformitate cu legea privind înregistrarea vânzarilor, comerciantul este obligat să emită și să ofere chitanțe pentru toți clienții. De asemenea, este obligatoriu ca vânzătorul să-și înregistreze vânzarea cu administratorul fiscal fără nici o întârziere, în termen de 48 de ore, în cazul unei defecțiuni tehnice.