Reduceri fulgerătoare: Ochelarii de soare sport 🔥

Autentificare

Cei mai buni ochelari de vedere pentru fețele în formă de inimă

Scris de Lentiamo pe 7. 12. 2023

Cuprins

Te-ai întrebat vreodată ce ochelari se potrivesc cel mai bine feței tale în formă de inimă? Opticienii de la Lentiamo au vești bune! În timp ce există nenumărate stiluri care se potrivesc bine cu trăsăturile tale, am compilat cele mai bune rame pentru fețele în formă de inimă astfel încât să îți fie mai ușor.

Vom explica mai întâi cum îți dai seama dacă ai o față în formă de inimă. Apoi, poți să verifici recomandările top patru pentru  ochelari de vedere .Așadar, dacă ești în căutarea unor rame care să îți completeze, să îți minimizeze sau să îți evidențieze trăsăturile feței în formă de inimă, continuă să citești.

Cum să-ți dai seama dacă ai o față în formă de inimă

dotted outline of a heart around a smiling face to illustrate face shape

O frunte largă, obraji proeminenți și un maxilar îngust sau conic sunt trăsături tipice ale fețelor în formă de inimă. Iată câteva trăsături cheie la care trebuie să acorzi atenție:

  • Fruntea: Fruntea este mai lată decât linia maxilarului și este, de obicei, cea mai largă parte a feței tale. De asemenea, este posibil să fie prezent un vârf în formă de V pe linia părului , tipic pentru multe fețe cu inimă.
  • Obrajii: Obrajii sunt mai largi și în partea superioară a feței, fiind adesea destul de proeminenți sau la fel de largi ca și fruntea.
  • Linia maxilarului și bărbia: Linia maxilarului se îngustează spre bărbie, fără colțuri pătrate. Bărbia este unghiulară și se termină într-un punct.

Celebrități cu fața în formă de inimă

collage of naomi Campbell, cheryl Cole, timothée chalamet

În imagine, de la stânga la dreapta: Naomi Campbell1, Cheryl Cole2, Timothée Chalamet3

Ce rame de ochelari sunt cele mai potrivite pentru o față în formă de inimă?

Ramele care fie contrastează sau accentuează trăsăturile inimii sunt alegeri excelente.

Ramele dreptunghiulare sau ramele rotunde contrastează trăsăturile înclinate ale inimilor  adăugând simetrie și echilibru  centrului feței. Pentru rame care să scoată în evidență trăsăturile inimii, alege-le pe cele care  urmează unghiurile naturale ale formei de inimă. De exemplu, semi-ramele sau ramele cat-eye evidențiază frunțile și obrajii mai mari.

Citește mai multe despre recomandările noastre pentru ochelarii de vedere pentru fețele în formă de inimă mai jos.

Ochelari rotunzi

Laturile netede ale ochelarilor rotunzi atenuează obrajii unghiulari ai fețelor în formă de inimă. Proporțiile egale ale formei circulare creează moliciune, echilibru și simetrie.

Ray-Ban New Round 0RX3637V 2509 53

Cumpără ochelarilor rotunzi

Ochelari de vedere cu semi-ramă

Pentru a se evidenția forma, persoanele cu forma feței în formă de inimă ar trebui să opteze pentru ochelari semi- ramă. Numiți uneori și ochelari cu sprâncene, jumătatea superioară a acestor rame cu semi-margine trage ochiul în sus spre partea cea mai largă a feței tale. Partea de jos fără margine este delicată și este potrivită cu o bărbie ascuțită.

Armani Exchange 0AX1060 6000 55

Cumpără ochelari semi- ramă

Sfat profesionist: Ochelarii în două tonuri pot acționa în același mod în care o fac ochelarii cu semi-ramă  . Cu ramele bicolore, se poate obține un aspect rafinat și sofisticat, beneficiind în același timp de aspectul ușor și discret pe care îl oferă jumătățile de ramă. Caută modele având culori mai închise pe jumătatea superioară a ramei și culori mai deschise în partea inferioară.

Ochelari Cat-eye

Ochelarii Cat-eye au linii ample care adăugă definiție prin cea mai largă parte a fețelor în formă de inimă. Ele conferă un mai mare interes vizual și lucrează cu contururile naturale ale obrajilor. Ramele cat-eye mai mari completează în mod natural unghiurile inimilor.

Lentiamo ANNA DEEP BLACK

Cumpără ochelarii Cat-eye

Ochelari dreptunghiulari

Ochelarii dreptunghiulari juxtapun unghiurile naturale care alcătuiesc această formă. Ei adaugă structură și contrast trecând prin centrul feței tale. Ramele dreptunghiulare sunt o opțiune foarte versatilă pentru fețele în formă de inimă.

Prada 0PR 17ZV 15J1O1 52

Cumpără ochelarii dreptunghiulari

Alte stiluri care ar trebui încercate de persoanele care au fața în formă de inimă

Deoarece cele mai multe fețe în formă de inimă sunt mai largi la nivelul frunții, stilurile mai mari se potrivesc de minune. Experimentează ramele supradimensionate pentru a evidenția forma feței tale și ochii. 

Un alt model care se potrivește feței cu formă de inimă sunt ochelari aviator sau tip pilot. Partea superioară largă și partea inferioară îngustă partea de jos a lacrimilor completează liniile naturale ale feței.

Ochelari care îți fac inima fericită

Persoanele cu fețe în formă de inimă arată fantastic în multe stiluri populare și variații ale acestora. Cele mai bune rame pentru tine sunt cele care se potrivesc stilului personal mai presus de orice altceva. Consultă și articolul folositor ghid pentru ochelari de vedere pentru mai multe sfaturi despre cum să găsești mărimea ramei tale și multe altele. 

Gânduri de încheiere de la Lentiamo

În timp ce aceste recomandări sunt linii directoare generale, ele pot servi ca punct de plecare pentru selectarea ramei pentru fețele cu formă de inimă.

Indiferent de forma feței tale, cel mai important lucru este să găsești stiluri în care să te simți confortabil și pe care să le iubești pentru mulți ani de acum încolo. Încearcă diferite modele de ochelari de vedere pentru a-ți îmbunătăți vederea și frumusețea naturală.

Citește mai mult

Nu ești sigur că ai o față în formă de inimă? Consultă pagina Cei mai buni ochelari de vedere pentru fețele cu formă ovală iDacă trăsăturile tale sunt mai lungi și mai înguste.


Sursa imagini

1. Just Jared
2. Hawt Celebs
3. InStyle

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse