😎 Chiar acum: Ofertă de ochelari de soare Lentiamo

Autentificare

Cum să cumperi ochelari de vedere online în Romania

two sunglasses and one pair of glasses on table

 

Cumpărarea ochelarilor de vedere online a devenit o modalitate ușoară și convenabilă de a obține rapid ochelarii de vedere personalizați. De la selectarea ramei și a tratamentului lentilelor dorit până la introducerea detaliilor prescripției acestora, pașii pot fi, copleșitori pentru un cumpărător începător.

Lentiamo oferă un proces ușor de urmat în doar cinci pași pentru a comanda ochelari de vedere online. Află mai jos cum să comanzi ochelari online de pe Lentiamo!

Pasul 1. Alegerea ramei

În primul rând, intră în secțiunea ochelari de vedere și alege ramele tale preferate dintr-o selecție vastă de opțiuni elegante în magazinul nostru online.

Nu ești sigur dacă ramele pe care le-ai ales ți se vor potrivi? Află cum să-ți gasești mărimea ideală a ochelarilor pentru ca aceștia să se potrivească.

Sfaturiții utile: Știind ce model de rame de ochelari îți completează forma feței cel mai bine  poate fi un atu în alegerea stilurilor care se potrivesc cel mai bine trăsăturilor tale. Dacă  încă nu ești decis, caută simbolul Încercați Virtual pentru a proba online sute de modele din confortul casei tale. Și în cele din urmă, nu uita să verifici cele mai recente tendințe în materie de ochelari de vedere pentru a vedea ce stiluri sunt populare.


Pasul 2. Selectează lentilele

După ce ai ales ramele ochelarilor, selectează lentilele pentru ochelari. Vei putea selecta lentile fără dioptrii  sau cu dioptrii și tot la acest pas vei putea alege și tratamentul pentru lentile dorit.

Lentile pentru citit/ Lentile cu dioptrii

 • Lentile fără dioptrii – Dacă problemele de vedere au apărut odată cu vârsta și ai nevoie de ochelari mai ales pentru citit, aceasta ar putea fi opțiunea potrivită pentru tine.
 • Lentile cu dioptrii – Dacă ai nevoie de lentile pentru utilizare generală pentru orice distanță (de aproape sau de departe), aceasta este probabil opțiunea de care ai nevoie.

Tratamentele lentilelor

 • Tratament antireflex – Stratul antireflex asigură o protecție de bază împotriva apei și a prafului
 • Tratament Superhidrofobic cu antireflex – Tratament hidrofob împotriva apei și prafului
 • Ochelari de soare – Ochelari de soare personalizați în culoarea dorită
 • Ochelari pentru calculator „Blue Cut“, cu tratament antireflex si hidrofob  Filtru special dezvoltat cu protecție împotriva luminii albastre

Pasul 3. Adaugă detaliile prescripției pentru ochelari

Apoi este timpul să adaugi detalii de pe prescripți pentru ochelari. Parametrii perescipției pot fi adăugați într-unul din următoarele trei moduri:

 • Încărcați prescripția 
 • Introduceți manual 
 • Conversia prescripției lentilelor de contact 

Detaliile exacte ale prescripției sunt esențiale pentru a obține ochelarii potriviți. Platforma noastră facilitează introducerea informațiilor despre prescripția . În plus, măsurarea distanței pupilare (PD) este crucială pentru a asigura alinierea corectă a lentilelor. Dacă nu ești sigur, învață cum să-ți măsori distanța pupilară (PD) cu exactitate.

Reține: Dacă ai ales ochelari de soare personalizați, va trebui să selectezi tipul de lentilă și nuanța înainte de adăugarea detaliilor prescripției . Veți putea alege între standard, gradient, în oglindă, polarizațid, sau lentile fotocromatice.


Pasul 4. Alegeți indexul

Lentiamo oferă o selecție de indici de lentile, permițând adaptarea lentilelor pentru a se potrivi cu prescripția și preferințele personale. Vei avea posibilitatea de a alege între patru opțiuni de indici.

 • Standard – Material dur standard, ideal pentru dioptriile mici
 • Slim – Opțiune recomandată cu sticlă întărită suplimentară și protecție UV
 • Extra slim –Lentilă extrem de rezistentă. Lentilele asferice permit ochilor să arate natural chiar și cu dioptrii mar
 • Ultra slim – Cea mai bună alegere pentru dioptrii mari

Pasul 5. Finalizarea comanzii

În etapele finale, recomandăm să revizuiești ramele, lentilele și detaliile prescripției selectate pentru a te asigura că totul este corect. 

Adăugă detaliile de plată și de livrare înainte de a apăsa "Completați comanda și plătiți." Vei primi un număr de comandă și un e-mail de confirmare a acesteia.

Ești gata să îți comanzi următoarea pereche de ochelari online?

Descoperă mii de modele și găsește-ți preferații astăzi.

Cumpără ochelari

Întrebări adresate frecvent

De ce am nevoie pentru a cumpăra ochelari online?

Pentru a cumpăra ochelari de vedere online, vei avea nevoie de (1) o prescripție pentru ochelari actuală prescrisă de la un oftalmolog, (2) de o distanța pupilară (DP) măsurată corect, și (3) de un computer sau un telefon mobil pentru putea naviga online și comanda.

Cum ști dacă ochelarii achiziționați online se potrivesc ?

Lentiamo oferă îndrumări despre cum să găsești ochelarii de mărimea potrivită pentru forma feței tale. De asemenea, se poate utiliza funcția Încercați virtual pentru a vedea cum vi se potrivesc ramele.

Sunt cumpărăturile de ochelari online sigure?

Da, achiziționarea de ochelari online este sigură, atâta timp cât cumperi de la un comerciant online de încredere, cum ar fi Lentiamo. Oferim numai produse certificate pentru a ne asigura că obțineți cele mai sigure și de cea mai bună calitate produse disponibile.

Cât timp este valabilă prescripția pentru ochelari?

O prescripție pentru ochelari este în general valabilă timp de aproximativ doi ani. Este recomandat să se facăcontroale oftalmologice regulate să vă asigura că prescripția este actualizată și că nu sunt prezente probleme de sănătate oculară.

Se pot returna ochelarii după achiziționarea online?

Cu politica de returnare Lentiamo, veți avea întotdeauna dreptul de a returna bunurile în termen de 30 de zile de la data cumpărării, chiar dacă legea prevede o perioadă mai scurtă, respectiv 14 zile..

Lentilele de contact și ochelarii pot fi returnati fără a fi nevoie de un motiv

Te-ar putea interesa și:

Explorează alte subiecte legate de achiziționarea de ochelari online.