Fii vedeta festivalurilor de vară cu lentile de contact colorate. Reduceri în 👉

Autentificare

Ochelari de soare Polaroid

De ce sunt Polaroid cei mai recomandați ochelari de soare?

Cele mai noi modele de ochelari de soare Polaroid ocupă primul loc pe lista recomandărilor făcute de către specialiști. Principalele avantaje ale acestor ochelari de soare sunt lentilele polarizate care au capacitatea de a elimina reflexiile și de a îmbunătăți vizibilitatea. În plus, acestea pot mări contrastul, devenind astfel extrem de utile în numeroase situații.

Ochelarii Polaroid sunt recomandați șoferilor și persoanelor care obișnuiesc să desfășoare diverse activități în aer liber. Lentilele acestor ochelari de soare sunt de culoare maro și nu alterează culorile naturale, acesta fiind un alt beneficiu important de care trebuie să țineți cont.

Modelele Polaroid sunt indicate cu un număr. Cele mai populare modele de ochelari de soare sunt Polaroid 4031, Polaroid 4030, Polaroid 5015, Polaroid P8346 și Polaroid 4053.

Din ce material sunt realizați ochelarii de soare Polaroid?

Ochelarii de soare Polaroid au lentile realizate dintr-un material rezistent numit policarbonat. Sunt mai subțiri decât lentilele clasice din plastic.

În ceea ce privește rezistența, se poate spune că policarbonatul este superior plasticului. Mai mult, chiar și cei mai accesibili ochelari Polaroid cu lentile din policarbonat au capacitatea de a oferi o protecție maximă împotriva luminii ultraviolete, oferindu-vă cel mai bun raport calitate-preț.

Cum puteți asorta acești frumoși ochelari de soare Polaroid?

Un alt avantaj important al ochelarilor de soare Polaroid este ușurința cu care pot fi asortați cu haine clasice și moderne, pentru a se potrivi cu stilul personal.

Ochelarii Polaroid cu rame metalice și design stil aviator vor fi perfecți, atât pentru un look formal cât și de stradă.

Varietatea de ochelari la prețuri accesibile, Polaroid, versatilitatea lor și calitatea superioară a lentilelor din policarbonat fac aceste produse alegerea preferată pentru femeile și bărbații din întreaga lume.

Cum alegi cei mai potriviți ochelari Polaroid pentru forma feței tale?

Maniera în care cei mai buni ochelari de soare Polaroid se potrivesc fizionomiei tale este extrem de importantă. Ochelarii de soare sunt remarcați imediat de cei din jur și ne pot schimba complet înfățișarea. Din acest motiv, este foarte important să ne asigurăm că optăm pentru ochelari Polaroid care să se potrivească perfect cu forma feței tale.

Dacă aveți o față ovală, vă puteți considera norocos, deoarece puteți opta pentru aproape orice formă de ochelari Polaroid, inclusiv pentru cei supradimensionați. Dacă aveți o față rotundă, ramele mai geometrice sunt recomandate. Dacă chipul tău este pătrat, întotdeauna la un preț rezonabil, poți opta pentru o pereche de ochelari de soare cu o formă ovală sau rotundă. Stilul Aviator este potrivit pentru orice fizionomie. Asigurați-vă că păstrați echilibrul necesar între forma și dimensiunea ochelarilor și forma și dimensiunea feței.

Tip

Marcă

Tipul lentilei

Forma ramei

Preț

Mărime

  • Marcă

    Polaroid

Încărcați mai multe produse

O alegere clară

Pentru că avem avantaje unice.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 17 țări europene.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Produse originale

Vindem doar produse originale de la companii precum Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb, sau CooperVision

 

1 135 402 de lentile de contact în stoc

Avem mai mult de 1 milion de perechi de lentile de contact care pot fi trimise imediat

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pentru cadouri gratuite.

Livrare gratuită la comenzile cu o valoare de peste 199 Lei 

Dacă valoarea comenzii dvs. este mai mică, puteți beneficia de serviciile de curierat la doar 10 lei.

 

Opiniile clienților noștri

Din 1122 opinii 96 % sunt pozitive. Vedeți recenziile clienților selectați.

Foarte foarte buna
FFF MULȚUMIT!!!
👍👍