Autentificare

TOP 10 soluții pentru lentilele de contact

Jakub Odcházel

Revizuit medical de Jakub Odcházel, Optician Șef, pe 19. 2. 2020
Scris de Leonie Bauer

Care soluții pentru lentilele de contact sunt cele mai bune pentru curățarea și dezinfectarea lentilelor de contact în anul 2020? Am creat un Top 10 cu cele mai bune produse de îngrijire pentru tine.

Această listă se bazează pe cunoștințele și experiența optometristilor și editorilor noștri interni. Echipa noastră de experți a aruncat o privire mai atentă asupra celor mai bine vândute produse de îngrijire și a selectat un Top 10 pe baza experienței și discuțiilor cu clienții.

Vă putem promite în avans că toate cele 10 produse de îngrijire sunt de cea mai bună calitate și utilizează cele mai moderne tehnologii.

Cele mai bune soluții pentru lentile de contact dintr-o privire

 1. Cea mai bine vândută: Solunate 400 ml

  Soluția multifuncțională Solunate este cea mai bine vândută soluție pe Lentiamo. Pe lângă calitatea superioară, vine într-un pachet avantajos la un preț rezonabil. Pachetul mai mare, de 400 ml, permite îngrijirea lentilelor de contact cu până la 5 zile mai mult! Produsul de îngrijire este, de asemenea, o alternativă excelentă la cele mai bune produse de îngrijire de pe piață, precum ReNu MPS Sensitive Eyes, Biotrue Multi-Purpose sau OPTI-FREE.  De ce este Solunate bestseller nostru?

  • calitatea superioară și confortul la purtare, oferite de soluția all-in-one, au convins majoritatea clienților noștri

  • Pachetul mai mare înseamnă economisire de bani

  • Acidul hialuronic pentru dezinfectarea, clătirea și depozitarea lentilelor de contact moi, inclusiv lentilele de contact din silicon hidrogel, este ideal pentru ochii sensibili și uscați

 2. Biotrue Multi-Purpose 360 ml

  Soluția Biotrue Multi-Purpose 360 ml de la Bausch & Lomb este inspirată de fiziologia ochilor. PH-ul este neutru și similar cu cel al lichidului lacrimal sănătos și natural. De asemenea, soluția are capacitatea de umectare de lungă durată, deoarece conține un aditiv de umectare care menține proteinele active, deci mai rezistente la bacterii.  Ce este special la soluția Biotrue Multi Purpose?

  • confortul ridicat la purtare durează pe tot parcursul zilei

  • soluția oferă lentilelor senzația naturală a propriilor lacrimi

  • păstrează lentilele de contact în stare proaspătă pe tot parcursul zilei

 3. Vantio Multi-Purpose 360 ml

  Chiar și printre soluțiile mai puțin costisitoare există adevărate surprize. La urma urmei, mai puțini bani nu înseamnă calitate mai slabă. Pe lângă prețul său imbatabil, Vantio 360 ml multi-purpose se remarcă și prin calitățile sale versatile.

  Aflați mai multe despre beneficiile Vantio Multi-Purpose

  • Soluția multifuncțională Vantio Multi-Purpose dezinfectează, hidratează și îndepărtează depunerile de proteine și este, de asemenea, ideală pentru clătirea lentilelor de contact.

  • Vantio este o alternativă bună la cele mai bune soluții de pe piață, precum: All In One Light, Zero-Seven Refreshing, Options Multi și multe altele.

  • Puteți cumpăra Vantio exclusiv de pe Lentiamo la un preț excelent!

 4. ReNu MultiPlus 360 ml

  Nu este o coincidență faptul că soluția ReNu MultiPlus 360 ml de la Bausch & Lomb se află în TOP 10. Această soluție multi funcțională este concepută pentru îngrijirea completă a tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Produsul de îngrijire ReNu conține acid boric și, prin urmare, poate echilibra excelent valoarea pH-ului de pe suprafața lentilelor de contact.

  De ce este ReNu MultiPlus specială?

  • ReNu MultiPlus oferă hidratare maximă

  • înlătură resturile exterioare ale țesuturilor celulare

  • și este bine tolerată. Ochii nu au mâncărimi și senzație de arsură iar purtarea lentilelor de contact devine mai plăcută  Iată și locurile 5 – 10 din Top 10 cele mai bune soluții

 5. Options Multi 360 ml
 6. SOLOCARE AQUA 90 ml cu suport
 7. Horien Ultra Comfort 500 ml
 8. Max OptiFresh bioplus 60 ml
 9. Zero-Seven Refreshing
 10. OPTI-FREE PureMoist 90 ml
 11. AOSEPT PLUS cu Hydraglyde 90 ml


Cum alegeți soluția potrivită pentru lentilele de contact?

În funcție de ceea ce au nevoie de ochii tăi, sunt disponibile diferite produse. Sunt nenumărate soluții cu multiple utilizări pe piață care sunt potrivite pentru mulți purtători de lentile de contact. Cu toate acestea: ceea ce este satisfăcător pentru o persoană, nu este neapărat potrivit pentru cealaltă. Prin urmare, două cerințe ar trebui să aibă întotdeauna cea mai mare prioritate:

Umidificare maximă:

Știți despre sindromul de ochi uscat? Acest lucru este favorizat de petrecerea timpului într-un mediu cu praf, cu lentile de contact aplicate sau când lucrăm zilnic la calculator. Membranele mucoase uscate înseamnă ochi uscați – pentru această problemă vă recomandăm să folosiți soluții care hidratează puternic lentilele de contact, precum cea mai bine vândută soluție a noastră, Solunate.

Dezinfectare suficientă:

Știți soluțiile pe bază de peroxid? Acest tip de soluție este deosebit de blândă. Bacteriile și sedimentele sunt eliminate fără compromisuri. Lentilele sunt curățate după principiul reacțiilor chimice care durează câteva ore. La sfârșitul procesului, soluția de peroxid este neutralizată și lentilele pot fi aplicate. Vă recomandăm soluția pe bază de peroxid AOSEPT PLUS.

Cu toate acestea, înainte de a cumpăra o soluție pe bază de peroxid, vă rugăm să vă informați cu privire la utilizarea soluțiilor de peroxid și aplicarea lor.Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

  Nici o întrebare

  *Câmpuri obligatorii

  Cele mai bine vândute produse