Reduceri de până la 15% la lentilele de contact Lenjoy

Autentificare

Top 10 soluții pentru lentile de contact în 2023-2024

Jakub Odcházel, DiS.

Revizuit medical de Jakub Odcházel, DiS., Optician Șef, pe 25. 10. 2022. Scris de Lentiamo

Nu rata una dintre preferatele noastre: Solunate Multi-Purpose conține acid hialuronic pentru a menține hidratarea și pentru a vă menține ochii confortabili și sănătoși.

Soluțiile pentru lentile sunt concepute pentru a curăța și dezinfecta lentilele de contact pentru a vă menține ochii sănătoși și fără infecții. Multe soluții hidratează, de asemenea, lentilele pentru o purtare mai confortabilă.

Cu atât de multe opțiuni din care puteți alege, este greu să găsiți o soluție care să se potrivească obiectivelor și nevoilor dumneavoastră.Am realizat o listă cu cele mai bune soluții pentru lentile de contact în acest an pentru a face mai ușoară găsirea celei mai potrivite .

Mai jos veți găsi alegerile Lentiamo pentru cele mai bune soluții pentru lentile de contact, de la cea mai bună soluție pentru ochi sensibili până la cea mai bună soluție de călătorie. Sunteți gata să aruncați o privire?

Cum am ales cele mai bune soluții pentru lentile de contact...

  • Cercetare - Am cercetat soluțiile pentru lentile de contact, ingredientele și multe altele pentru a evalua beneficiile și dezavantajele fiecăruia. Ne-am uitat la soluțiile populare și la cele noi de pe piață pentru a găsi cele mai bune dintre cele mai bune.
  • Recenziile clienților - De asemenea, am consultat recenziile clienților pentru a vedea ce au de spus utilizatorii despre fiecare soluție în parte.
  •  Aprobată de Optometrist - Optometriștii Lentiamo au analizat cercetările noastre și au oferit opiniile lor de experți cu privire la soluțiile de top din acest an.

Citește mai jos despre avantajele și posibilele dezavantaje ale fiecărei soluții pentru a găsi soluția potrivită!

Selecțiile noastre de top

Cea mai bună în general: ReNu MultiPlus
Vizitează pagina ⬇

Cel mai bun raport calitate/preț: Solunate Multi-Purpose
Vizitează pagina ⬇

Cea mai bună solutie cu peroxid de hidrogen: Oxynate Peroxide
Vizitează pagina ⬇

Cea mai bună pentru ochii sensibili: Biotrue Multi-Purpose
Vizitează pagina ⬇

Cea mai bună soluție economică: Vantio Multi-Purpose
Vizitează pagina⬇

Cea mai bună dimensiune pentru călătorii: SOLOCARE AQUA
Vizitează pagina ⬇

Cea mai bună pentru lentile dure: AVIZOR GP
Vizitează pagina ⬇


Cea mai bună soluție multifuncțională: ReNu MultiPlus

Soluția ReNu MultiPlus 360 ml este potrivită pentru toate lentilele de contact moi, inclusiv pentru lentilele din silicon hidrogel. Conține acid boric care dezinfectează eficient și echilibrează pH-ul soluției pentru a asigura lentile mai curate și mai confortabile.

ReNu MultiPlus este alegerea noastră de top pentru cea mai bună soluție multifuncțională datorită următoarelor caracteristici versatilitatea și capacitatea de a îngriji toate tipurile de lentile de contact. Best Products Reviews evaluează ReNu MultiPlus foarte bine printre alte soluții populare, de asemenea.1

Pro

  • Distruge microorganismele de pe cristalin
  • Îndepărtează depunerile persistente pentru o vedere mai clară
  • Hidratare maximă

Contra

  • Nu este potrivită pentru lentilele de contact dure

Acesta este modul în care clienții noștri evaluează acest produs:

Cumpără ReNu MultiPlus

Ce face o soluție multifuncțională? Soluțiile multifuncționale sunt concepute pentru îngrijirea completă a lentilelor de contact. De la clătire, dezinfectare, curățare și depozitare. Soluțiile multifuncționale sunt convenabile și oferă o îngrijire completă a lentilelor.


Cel mai bun raport calitate-preț: Solunate Multi-Purpose

Solunate Multi-Purpose este cea mai bine vândută soluție pentru lentile de contact de la Lentiamo.  cu acid hialuronic pentru hidratare maixumum fără arsuri sau usturimi.

Flaconul de 400 ml este mai mare decât alte soluții și poate dura cu până la cinci zile mai mult decât sticlele standard de preț similar. Solunate este alegerea noastră cea mai bună din punct de vedere al valorii, deoarece obțineți mai multă soluție pe flacon, plus beneficii calitative.

Pro

  • Potrivită pentru ochii sensibili și uscați
  • Acid hialuronic pentru o hidratare eficientă
  • Sticlă mai mare pentru un preț mai bun

Contra

  • Nu este potrivită pentru lentilele de contact dure

Acesta este modul în care clienții noștri evaluează acest produs:

Cumpără Solunate Multi-Purpose

Ești gata să încerci ceva nou? Solunate Multi-Purpose este o alternativă excelentă la ReNu MPS Sensitive Eyes, Biotrue Multi-Purpose și OPTI-FREE.


Cea mai bună soluție pe bază de peroxid de hidrogen: Oxynate Peroxide

Soluția Oxynate Peroxide este o soluție de peroxid de hidrogen de înaltă calitate, concepută pentru a curăța și dezinfecta în profunzime lentilele de contact. Printr-o reacție chimică, soluțiile de peroxid de hidrogen pătrund în lentilă pentru a sparge depunerile și acumulările greu de îndepărtat care pot cauza disconfort și lentile tulburi.

Oxynate Peroxide este alegerea noastră de top pentru soluțiile de peroxid de hidrogen datorită capacităților sale de curățare de calitate și raportului optim între preț și calitate.

Pro

  • Curăță în profunzime și îndepărtează depunerile
  • Potrivit pentru lentile de contact moi și dure
  •  pentru ochii sensibili

Contra

  • Nu este pentru curățare rapidă

Acesta este modul în care clienții noștri evaluează acest produs:

Cumpără Oxynate Peroxide

Nu ai mai folosit până acum o soluție de peroxid de hidrogen? Nu trebuie uitat că soluțiile de peroxid de hidrogen trebuie să fie neutralizate înainte de a intra în contact cu ochii. Acest proces durează cel puțin șase ore. Află mai multe despre utilizarea soluțiilor de peroxid de hidrogen înainte de a începe utilizarea.


Cea mai bună pentru ochii sensibili: Biotrue Multi-Purpose

Soluția Biotrue Multi-Purpose 360 ml de la Bausch & Lomb se inspiră din fiziologia ochilor dumneavoastră. Soluția are un pH echilibrat pentru a se potrivi cu fluidul lacrimal sănătos, pentru o purtare confortabilă, pe tot parcursul zilei.

Datorită sistemului său de dezinfecție dublă, Biotrue Multi-Purpose dezinfectează și elimină eficient și lipidele și proteinele nedorite care pot tulbura vederea.

Biotrue Multi-Purpose este alegerea noastră de top pentru ochii sensibili, deoarece funcționează în armonie cu funcțiile naturale ale ochilor pentru mai puțină iritație.

Pro

  • pH neutru care imită lacrimile sănătoase
  • Îndepărtează acumularea de proteine, păstrând în același timp proteinele benefice
  • Până la 20 de ore de umiditate

Contra

  • Nu este potrivit pentru lentilele de contact dure

Acesta este modul în care clienții noștri evaluează acest produs:

Cumpără Biotrue Multi-Purpose

De ce contează pH-ul? Disconfortul provocat de lentilele de contact a fost legat de nivelurile diferite de pH dintre lacrimile naturale și soluțiile pentru lentilele de contact. Pentru o experiență cât mai confortabilă, pH-ul unei soluții trebuie să se încadreze într-un anumit interval.2


Cea mai bună soluție financiară: Vantio Multi-Purpose

Vantio Multi-Purpose este o soluție fără complicații care dezinfectează, hidratează și îndepărtează depunerile de proteine. De asemenea, este ideală pentru clătirea și depozitarea lentilelor de contact. Vantio Multi-Purpose este alegerea noastră de top la buget pentru cei care doresc  să economisești niște bani în timp ce profiți din plin de soluțiile universale de îngrijire a lentilelor de contact.

Pro

  • Accesibilă
  • Atât pentru lentile de contact moi cât și pentru cele dure
  • Hidratează

Contra

  • Capac cu șurub

Acesta este modul în care clienții noștri evaluează acest produs:

Cumpără Vantio Multi-Purpose

Vrei să economisești cu Vantio? Vantio Multi-Purpose este o alternativă accesibilă la multe soluții populare, cum ar fi: All In One Light, Zero-Seven Refreshing, Options Multi și multe altele.


Cea mai bună soluție de călătorie: SOLOCARE AQUA

SOLOCARE AQUA este o opțiune excelentă pentru călătorii, deoarece flaconul de 90 ml respectă restricțiile privind lichidele pentru majoritatea companiilor aeriene. Această soluție multifuncțională este soluția perfectă pentru curățarea, dezinfectarea, clătirea și depozitarea lentilelor oriunde.

Sticlele mai noi dispun de un sistem de blocare unic, patentat, care menține capacul în poziție pentru a preveni scurgerile.

SOLOCARE AQUA este alegerea noastră de top pentru soluțiile de călătorie, datorită capacități remarcabile de hidratare și un design infailibil al sticlei. Este, de asemenea, disponibil în sticle de dimensiuni standard și în pachete valorice.

Pro

  • Dimensiunea perfectă pentru zbor și călătorii
  • Efectul HydroLock pentru o hidratare de lungă durată
  • Husă pentru lentile de înaltă calitate inclusă

Contra

  • Nu este potrivit pentru lentilele de contact dure

Acesta este modul în care clienții noștri evaluează acest produs:

Cumpără SOLOCARE AQUA

Ai nevoie de o soluție de contact pentru călătorii? Nu se amestecă niciodată două tipuri diferite de soluții pentru lentile de contact. Soluțiile multifuncționale au ingrediente care ar putea fi incompatibile cu ingredientele din alte soluții. Folosirea a două soluții diferite pentru o pereche de lentile poate anula eficacitatea unei soluții sau poate provoca iritații.


Cea mai bună soluție pentru lentilele de contact dure: Soluția AVIZOR GP

AVIZOR GP este special formulată pentru îngrijirea lentilelor de contact dure (rigide permeabile la gaz). Este o soluție all-in-one care curăță, dezinfectează, hidratează și condiționează în mod convenabil, fără a fi nevoie de produse suplimentare de îngrijire săptămânală.

AVIZOR GP este alegerea noastră de top pentru lentilele de contact dure, datorită faptului că este confortabilă, de calitate și eficace.

 

Pro

  • Soluție all-in-one foarte convenabilă
  • Îndepărtează depunerile fără o rutină extinsă de frecare pe timp de noapte
  • Pernuțe confortabile în timpul introducerii și purtării

Contra

  • Flacon mai mic de 240 ml

Acesta este modul în care clienții noștri evaluează acest produs:

Cumpără AVIZOR GP


Alte soluții de contact apreciate de clienți

Aceste trei alegeri finale se bazează pe recenziile clienților. Fiecare soluție este foarte bine cotată și oferă avantaje unice.

OPTI-FREE RepleniSH este formulat pentru o hidratare suplimentară și este excelent pentru ochii uscați. Dacă aveți ochii sensibili sau folosiți o soluție cu peroxid de hidrogen, clătirea cu AVIZOR Saline este o modalitate ușoară de a vă asigura că lentilele sunt clătite și gata de utilizare. ReNu MPS Sensitive Eyes este o soluție bună "all-in-one" pentru cei cu ochi sensibili sau ușor iritați.


Întrebări frecvente

Cum alegeți soluția potrivită pentru lentilele de contact?

Există multe produse diferite disponibile, în funcție de ceea ce au nevoie ochii dumneavoastră. Există nenumărate soluții multifuncționale care sunt potrivite pentru majoritatea purtătorilor de lentile de contact. Cu toate acestea, ceea ce funcționează pentru o persoană nu funcționează neapărat pentru altele. Ține întotdeauna cont de două cerințe: lubrifiere maximă și dezinfecție adecvată

Lubrifiere maximă

Ai auzit de sindromul ochiului uscat? Acesta este adesea rezultatul șederii într-un mediu prăfuit în timp ce purtați lentile de contact sau apare după ce lucrați zilnic la calculator. Membranele mucoase uscate înseamnă ochi uscați - pentru această problemă, vă recomandăm să folosiți soluții pentru lentile de contact care hidratează eficient lentilele, cum ar fi soluția noastră Solunate, cea mai bine vândută soluție Solunate.

Dezinfectare suficientă

Interesat în utilizarea soluțiilor pe bază de peroxid? Acest tip de soluție curăță lentilele de contact în mod deosebit de temeinic, eliminând bacteriile și sedimentele. Lentilele sunt curățate printr-o reacție chimică care poate dura până la câteva ore. La finalul procesului, soluțiile de peroxid sunt neutralizate, astfel încât puteți pune lentilele înapoi în ochi în siguranță.


Sfaturi de încheiere de la Lentiamo

Opticianul șef al Lentiamo a fost consultat cu privire la cercetarea, conținutul general și recomandările de produse din acest ghid pentru acuratețe medicală, pentru a vă oferi cele mai fiabile informații posibile.

În cele din urmă, cea mai bună soluție de lentile de contact pentru dumneavoastră depinde de ochii și nevoile dumneavoastră. Dacă v-ați luptat să găsiți soluția potrivită sau căutați una cu mai multe avantaje, acest ghid vă poate indica direcția corectă.

Lentiamo oferă o gamă largă de lentile de contact și soluții la prețuri accesibile. Descoperiți tot ceea ce aveți nevoie pentru a avea grijă de ochii dvs. chiar astăzi în magazinul nostru online.


Sources

1. Best Product Reviews, 10 Best Bausch Lomb Renu Multiplus In The UK
2. National Library of Medicine, Comparative study of pH for different saline and multi-purpose contact lens solutions

 

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse