Autentificare

Acesta este TOP 10 cele mai bune lentile de contact - iată și de ce

V-ați întrebat vreodată care lentile de contact au fost cele mai populare în 2017? Am pregătit o listă cu cele 10 cele mai vândute și mai confortabile lentile de contact din ultimul an. După ce citiți acest articol, poate veți afla câteva sfaturi despre cum să cumpărați lentile de contact.

Să ne uităm la cele mai bune 3 tipuri de lentile de contact:

#1: Acuvue Oasys

O permeabilitate ridicată la oxigen și o hidratare prelungită datorită tehnologiei Hydraclear Plus – două calități care fac ca aceste lentile de contact să fie atât de populare, mai ales pentru utilizatorii care au ochi sensibili. Dacă este recomandat de oftalmolog, aceste lentile pot fi purtate în mod continuu pentru o perioadă limitată de timp.

Indicele de satisfacție al clienților: 97%

Cuvintele dumneavoastră:
„Lentilele îmi oferă confortul dorit pentru ochi.“
„Produsul a ajuns în timp util si sunt foarte multumită de lentile!! Sunt exact aceleași pe care le cumpăram din cabinetul oftalmologic la preț dublu“
„Le folosesc de mult timp și sunt încă fericit.“

#2: 1-DAY Acuvue TruEye

Primele lentile de contact zilnice din silicon-hidrogel din lume, produse de Johnson & Johnson, îmbunătățite cu componenta Acuvue Hydraclear care oferă înmuiere și hidratare. Datorită acestei îmbunătațiri, purtarea lentilelor de contact are un impact minim asupra ochiului, iar permeabilitatea la oxigen este cu doar 2% mai mică decât atunci când nu purtați lentile de contact. Recomandate în special persoanelor cu ochii uscați sau iritați.

Indicele de satisfacție al clienților: 88%

Cuvintele dumneavoastră:
„Produs de calitate, usor de purtat.“
„Se mențin hidratate în timpul purtarii normale, sunt foarte subțiri, astfel încât nici nu le simți pe ochi.“
„Le folosesc in mod constant, sunt lentile foarte bune“

#3: Air Optix Aqua

Air Optix Aqua de la Alcon sunt lentile lunare, pentru uz zilnic, din silicon-hidrogel. Air Optix Aqua oferă toate avantajele silicon-hidrogelului în combinație cu un conținut mai mare de apă, permeabilitate ridicată la oxigen și rezistență îmbunătățită împotriva depunerilor.

Permeabilitatea lor la oxigen, care este de 5 ori mai mare decât în cazul lentilelor din hidrogel, le permite purtătorilor de lentile să le poarte ocazional pentru maxim 6 nopți. Pentru folosirea îndelungată a Air Optix Aqua trebuie consultat un medic oftalmolog.

Indicele de satisfacție al clienților: 94%

Cuvintele dumneavoastră:
„Lentile de calitate superioară.“
„Folosesc acest tip de lentile de aproape 10 ani, sunt foarte multumita de ele, sunt usor de purtat, subtiri si moi.“
„Cele mai practice lentile.“

Iată și restul listei:

#4: PureVision 2 HD (6 lentile)
#5: SofLens 59 (6 lentile)
#6: Acuvue Oasys pentru Astigmatism (6 lentile)
#7: PureVision (6 lentile)
#8: DAILIES AquaComfort Plus (90 lentile de unică folosință)
#9: Biofinity CooperVision (6 lentile)
#10: 1-DAY Acuvue Moist pentru Astigmatism (30 lentile)

Care sunt cele mai noi lentile de contact?

Cine știe, anul viitor, unele dintre lentilele de contact nou introduse, care devin din ce în ce mai populare, ar putea face lista. Acestea sunt: Acuvue Oasys 1-Day cu HydraLuxe: lentile zilnice cu tehnologia HydraLuxe care minimizează oboseala ochilor și îi împiedică să se usuce. Sau Air Optix Plus Hydraglyde, lentile lunare cu permeabilitate la oxigen de 5 ori mai mare decât cea a lentilelor din silicon hidrogel. Vom vedea la sfârșitul anului dacă au făcut parte din TOP 10.

Îți place acest articol? Distribuie-l prietenilor!

Comentarii

Nici o întrebare

*Câmpuri obligatorii

Cele mai bine vândute produse