Autentificare

Ochelari de soare Primăvară/ Vară 2018 - Ghidul nostru de tendințe

Ray-Ban, Emporio Armani, Oakley. Care brand de ochelari de soare a fost cel mai popular în 2017? Vă prezentăm TOP 10 cele mai bine vândute modele ale anului trecut. Inspirați-vă!

Nu este o întâmplare faptul că primele opt poziții sunt ocupate de Ray-Ban. Acest brand este o imagine a pieței ochelarilor de soare, care oferă diferite stiluri de rame populare pentru toate generațiile din întreaga lume. Au trecut aproape o sută de ani de când ochelarii lor de soare au fost prezentați în Mic dejun la Tiffany's, i-au protejat pe cei din Men in Black de ștergerea memoriei, Tom Cruise i-a purtat în Top Gun, au jucat un rol în Matrix și chiar James Bond îi place.

Nu este de mirare ca sunt accesoriul preferat și pentru clienții noștri.

Iată lista celor mai bine vândute modele:

#1: Ray-Ban Erika RB 4171 622/8G 54

Colecția Erika este clasică, dar și unică. Ochelarii de soare unisex, din plastic negru, au o punte nazală originală și trendy și lentile gri în degrade. Acești ochelari de soare vor flata o față ovală, pătrată și triunghiulară. Îi veți găsi, cu siguranță, și printre elementele noi din anul 2018.

oval face

#2: Ray-Ban Erika RB 4171 865/13 54

Ochelari de soare unisex din plastic maro, cu o punte originală și modernă și cu lentile maro în degrade. Acești ochelari de soare se vor potrivi de minune pe o față ovală, pătrată sau triunghiulară.

oval face

#3: Ray-Ban Justin RB 4165 601/8G 54

Ochelari de soare uisex din plastic negru mat, cu lentile gri. Ochelarii de soare din colecția Justin au clasica formă Wayfarer cu o ramă puțin mai mare. Se vor potrivi oricărei forme a feței.

oval face

#4: Ray-Ban Erika RB 4171 600068 54

Ochelari de soare eleganți, cu ramă rotundă și lentile categoria 3, cel mai frecvent utilizat în timpul verii. Lentilele cafenii au o formă rotundă și arată extravagant și uimitor în combinație cu brațele metalice, subțiri. Ochelarii de soare se vor potrivi pe o față ovală sau pe una triunghiulară.

oval face

#5: Ray-Ban Round Metal RB 3447 001 50

Bine cunoscuții ochelari din celebrul Round line. Aceste tipuri de rame ocupă al doilea rând în popularitate după Wayfarers. Lentilele rotunde verzi se combină magic cu nuanțele de auriu ale ramei. Acești ochelari de soare se vor potrivi minunat pe o față pătrată, ovală sau triunghiulară. Acești Ray-Bans au fost incredibil de populari printre starurile muzicale din anii '60.

oval face

#6: Ray-Ban Chris RB 4187 622/8G 54

Ochelari de soare din inovatoarea linie Chris, care urmărește cele mai faimoase modele ale acestui brand. Sunt realizați din plastic negru mat, în combinație cu brațe metalice și lentile gri în degrade. Un stil deosebit de elegant. Se vor potrivi pe o față pătată, ovală sau triunghiulară.

oval face

#7: Ray-Ban RB 4147 710/51 60

Ochelari de soare fară vârstă cu detalii metalice pe brațe. Lentilele ovale în maro degrade se potrivesc minunat cu rama in formă de lacrimă. Acești ochelari de soare se vor potrivi mai ales pe o față pătrată sau una ovală. Unul dintre cele mai populare modele de vară.

oval face

#8: Ray-Ban Jackie Ohh RB 4101 860/51 58

Forma acestor ochelari de soare din colecția Jackie Ohh a fost inspirată din anii '60. Caracteristicile lor sunt sensibilitate și lux. Ochelarii de soare sunt fabricați din plastic în nuanțe de violet și maro cu lentile maro degrade. Acești ochelari de soare se vor potrivi mai ales pe o față pătrată sau una ovală.

oval face

Armani și Gucci se situează pe ultimele 2 locuri rămase:

#9: Emporio Armani EA 4033 5229/T3 56

Ochelarii de soare din colecția Emporio Armani rerezintă un accesoriu luxos, de calitate și elegant precum și o protecție fiabilă pentru ochi. Fabricați din plastic gri și negru, ochelarii de soare sunt creați special pentru bărbați și sunt caracterizați prin simplitate și eleganță. Se vor potrivi pe aproape toate formele de față, dar vor arăta foarte bine pe o față rotundă.

oval face

#10: Gucci GG 4250/N/S (J5G/ED)

Ochelari de soare tendy de la GUCCI cu rame metalice aurii, lentile maro degrade și detalii decorative pe brațe. Eleganți și moderni, se vor potrivi pe o față în formă de inimă.

oval face

Ai ales un alt model? Vezi oferta noastră completă aici. Dacă nu știți ce rame să alegeți, inspirați-vă din ghidul nostru.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse