Autentificare

Vă prezentăm noua colecție Lentiamo

Cuprins

Suntem încântați să anunțăm oficial lansarea colecției noastre exclusive de ochelari Lentiamo! Seria originală de ochelari de calitate, ochelari de soare și ochelari cu protecție pentru calculator a fost concepută pentru tine de către echipa noastră de optometriști de top din Praga.

Află cum ochelarii marca Lentiamo reprezintă tot ceea ce susținem noi: calitate înaltă, designuri sofisticate și accesibilitate.

Informații despre colecția de ochelari Lentiamo

Optometriștii de la Lentiamo s-au consultat cu voi, clienții noștri, pentru a vă determina dorințele și nevoile în materie de ochelari. Ei au vrut să se asigure că toate ramele și lentilele noastre corespund preferințelor și cerințelor clienților precum și celor mai înalte standarde de calitate.

Care a fost rezultatul? Ochelari unici care combină confortul maxim, stilul și durabilitatea.

Ce face colecția de ochelari Lentiamo să fie specială?

Ne-am propus să creem ceva care să fie diferit și să ofere o valoare reală. Ochelarii de designer pot fi extrem de scumpi. Am văzut că este nevoie de ochelari de calitate înaltă la prețuri accesibile și cu un design elegant.

Optometriștii și designerii noștri calificați au cercetat cu sârguință și au efectuat teste pe termen lung pentru a găsi cele mai bune materiale, modele și cele mai utile tehnologii. Ce au decis?

Lentilele

close up of tortoise shell lentiamo glasses lenses

Lentilele Lentiamo oferă confort vizual și prezintă beneficii care fac ca purtarea ochelarilor să fie mai plăcută în general. Iată câteva alte beneficii ale ochelarilor Lentiamo:

  • La toate modelele de ochelari lentilele au un strat antireflex care reduce strălucirea și reflexiile pentru o mai bună claritate vizuală și reducerea oboselii ochilor, sporind în același timp confortul vizual în medii luminoase sau în aer liber.
  • Lentilele cu sau fără dioptrii pot fi montate cu straturi hidrofobe și antistatice pentru a face mult mai ușoară curățarea stropilor, a amprentelor, a prafului și a murdăriei.
  • Colecția Lentiamo oferă Tehnologia Blue420 care blochează lumina albastră emisa de diverse ecrane digitale, reducând oboseala ochilor, durerile de cap și tulburările de somn (mai mult decât mulți alți producători).
  • Protejează ochii de razele UV dăunătoare, reducând riscul de deteriorare al ochilor precum și de boli oculare.

Ce este tehnologia Blue420?

Lumina albastră este considerată a fi o lungime de undă cu energie ridicată, care se încadrează în spectrul de lumină vizibilă în jurul valorii de 380-500 nm. Lentilele de calitate împotriva lumii albastre ar trebui să vizeze în mod ideal lungimi de undă din acest interval pentru a fi eficiente.

Tehnologia Blue420 Lentiamo filtrează lumina albastră la lungimi de undă de aproximativ 420 nm. Nivelul său ridicat de protecție depășește performanța multor alți producători de pe piață. Blue420 filtrează, de asemenea, fără nuanța galbenă nedorită întâlnită în mod obișnuit la alte lentile. Această tehnologie te poate ajuta să îți protejezi vederea și să vezi culorile mai natural în timpul expunerii la ecran.

Blue420 este standard pentru toți ochelarii cu protecție pentru calculator Lentiamo. Mai jos sunt câteva dintre modele de top de ochelari cu protecție pentru calculator disponibile acum!

Ramele

close up image of clear lentiamo acetate glasses frames

Fiecare formă de ramă și fiecare material au fost selectate și testate cu atenție pentru a ne asigura că purtarea pe tot parcursul zilei este placută. Ramele se așează confortabil pe nas, tâmple și urechi, fără greutate suplimentară sau ciupituri. Aruncă o privire la ceea ce face ca ramele noastre să iasă în evidență:

  • Fabricate din materiale durabile și ușoare pentru un confort de lungă durată.
  • Prezintă o inscripție Lentiamo care garantează autenticitatea și măiestria fiecărei perechi.
  • Vin într-o gamă de culori și stiluri pentru a se potrivi oricărei forme de față și culori de păr.

Consultă selecția noastră de ochelari de soare Lentiamo pentru a vedea câteva dintre culorile, modelele, formele și materialele pe care le oferim.

Husa

brown lentiamo glasses case with dark blue box and microfiber cloth

Echipa noastră de opticieni a observat că mulți ochelari vin cu huse de calitate inferioară. Valoarea ambalajului Lentiamo se potrivește cu calitatea înaltă a ramei și a lentilelor noastre. Ce mai vine o data cu ochelarii?

  • Cutie de carton reciclabilă și reutilizabilă.
  • Husa de piele vegană de înaltă calitate, durabilă pentru a păstra ochelarii în siguranță.
  • Lavetă de curățare ultra-soft pentru a-ți proteja ochelarii de zgârieturi și murdărie.

Aruncă o privire la unele dintre modelele noastre de ochelari de vedere Lentiamo care se asortează cu husa de ochelari.

Comandă ochelarii Lentiamo astăzi

Colecția noastră de ochelari pentru femei, bărbați și unisex, ochelari de soare și ochelari pentru calculator a fost creată cu gândul la tine. Sperăm să te bucuri de calitatea, de designul atent gândit și de prețurile accesibile, la fel de mult ca și noi.

Ești convins? Aruncă o privire la selecția noastră și comandă-ți ochelarii astăzi.

Mulțumim că ești parte importantă a colecției de ochelari Lentiamo.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse