Autentificare

Cei mai buni ochelari de soare pentru o față în formă de inimă

Scris de Lentiamo pe 1. 6. 2023

Te-ai întrebat vreodată ce ochelari de soare se potrivesc cel mai bine cu forma feței tale? Fețele în formă de inimă arată foarte bine cu modele care adaugă lățime la jumătatea inferioară a feței. Alternativ, ramele care completează unghiurile naturale ale frunții, obrajilor și liniei maxilarului pot crea un aspect armonios și măgulitor.

Deci, ce stil de ochelari de soare se potrivește cel mai bine? Nu există o formulă sau un raport exact folosit pentru a găsi modelul perfect de ochelari de soare. Ochelari de soare pentru toate tipurile de forme ale faței. Dar există câteva linii îndrumătoare utile pentru a te ajuta să găsești rame care să îți completeze sau să îți accentueze trăsăturile feței! În acest articol, vom ajuta la identificarea fețele în formă de inimă și vom recomanda modele de ochelari de soare explicând de ce fiecare stil special de ramă se potrivește bine cu fețele în inimă.

Cum să-ți dai seama dacă ai o față în formă de inimă

outline around heart shape face on blue background

Fețele în formă de inimă se caracterizează printr-o frunte mai largă, maxilar îngust și bărbie subțire sau ascuțită. Uneori, cei care au fața în formă de inimă au un vârf în formă de V. Iată cum îți poți da seama dacă ai o față în formă de inimă:

  • Verifică lățimea frunții: Fețele în formă de inimă au tendința de a avea o frunte mai largă în comparație cu bărbia și linia maxilarului. Folosește o bandă gradată pentru a-ți măsura fruntea și linia maxilarului în părțile lor cele mai largi, dacă nu ești sigur/ă.
  • Observă așezarea pomeților: Fețele în formă de inimă au adesea pomeți mai largi, situați mai sus pe față.
  • Uită-te la linia părului: Fețele în formă de inimă au, de obicei, dar nu întotdeauna, o linie a părului în formă de V, care ajunge la un punct în centrul frunții.
  • Observă linia maxilarului: Fețele în formă de inimă au de obicei o bărbie îngustă, uneori ascuțită, care creează partea de jos a inimii.

Celebrități care au fețe în formă de inimă

collage of halle berry, lupita nyong'o, and reese witherspoon

În imagine, de la stânga la dreapta: Halle Berry1, Lupita Nyong'o2, și Reese Witherspoon3.

Ce ochelari de soare sunt cei mai buni pentru o față în formă de inimă?

Ochelari de soare care fie să contrasteze sau să accentueze caracteristicile inimii sunt adesea o alegere excelentă.

Fețele în formă de inimă arată bine în stiluri care contrastează frunțile mai largi și pomeții. Ramele dreptunghiulare sau rotunde cu fundul lat creează simetrie și adaugă echilibru de sus în jos.

Pe de altă parte, ramele care urmează îndeaproape unghiurile naturale ale formei inimii sunt deosebit de măgulitoare. Aviatorii și wayfarers pun în evidență frunțile mai late și maxilarele mai subțiri. Descoperă recomandările noastre pentru prietenii noștri care au forma feței în formă de inimă aici:

Ochelari de soare Cat-eye

Ochelarii de soare Cat-eye se caracterizează prin margini ridicate, cu unghiuri exagerate, care se evazează la tâmple. Aceste rame funcționează bine pentru fețele în formă de inimă, deoarece atrag atenția asupra jumătății superioare a feței. Ochelarii de soare Cat eye rotunjiți adaugă, de asemenea, lățime la jumătatea inferioară a feței, creând un aspect echilibrat.

Lentiamo ELISKA HAVANA BROWN

Cumpără ochelarii de soare Cat-eye


Ochelarii de soare rotundă

Ochelarii de soare cu forma ramei rotundă în orice dimensiune sunt o opțiune excelentă. Colțurile ușor curbate îndulcesc liniile unghiulare ale unei fețe în formă de inimă. Forma circulară creează suplețe, echilibru și simetrie.

Meller NYASA AMBER SEA

Cumpără ochelarii de soare rotundă


Ochelari de soare Aviator

Ochelarii Aviator sau sau pilot sunt un stil clasic care funcționează bine pe fețele în formă de inimă. Partea superioară lată a ramei urmează lățimea frunții, în timp ce forma de lacrimă a lentilelor completează liniile naturale ale bărbiei.

Ray-Ban Aviator Large Metal RB3025 001/58 55A

Cumpără ochelari de soare Aviator


Ochelarii de soare Wayfarer

Clasicii wayfarers arată bine pe aproape toată lumea. Forma de trapez inversat distinctă funcționează deosebit de bine cu fețele de inimă care seamănă adesea cu un triunghi inversat. Versiunile mai noi care sunt la modă, au rame rectangulare cu funduri mai late care să echilibreze bărbiile mai înguste.

Ray-Ban Wayfarer RB2140 901 50

Cumpără ochelari de soare formă dreptunghiulară

Urmează-ți inimat

Nu uita că există variații pentru fiecare față și că fiecare formă de inimă este unică. Nu te teme să ai încredere în instinctele tale și alege ramele care îți plac cu adevărat. Ochelarii cu care îți stă "cel mai bine" sunt adesea și cei care îți plac cel mai mult.

Caracteristicile personale: culoarea părului, tonul pielii și mulți alți factori joacă, de asemenea, un rol în ceea ce privește modul în care arată ochelarii de soare pe tine.

Gânduri de încheiere de la Lentiamo

Alegerea ochelarilor de soare care se potrivesc bine cu fețele în formă de inimă poate adăuga echilibru sau poate pune în valoare trăsăturile naturale. Nu uita că ochelarii de soare ar trebui să fie protectori, confortabili și să te facă să te simți cel mai bine înainte de toate. Experimentează cu diverse stiluri și forme pentru a descoperi ce te face să te simți mai încrezătoar/e.

Citește mai mult

Nu ești sigur că ai o față de inimă? Verifică cei mai buni ochelari de soare pentru fețele cu formă ovală, dacă trăsăturile tale creează mai degrabă o formă simetrică.


Surse imagini

1. Oprah Daily
2. Vogue
3. InStyle

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse