Reducere de vară pentru ochelarii de soare!

Autentificare

Ochelari de soare fotocromatici - cu lentile heliomate

Ochelarii de soare fotocromatici reprezintă un accesoriu excelent de înaltă calitate. Deși oferă protecție solară ridicată, abia puteți observa că purtați ochelari de soare. Acest lucru se datorează unui design deosebit al lentilelor care se activează doar în condiții de lumină puternică.

Ce sunt și cum funcționează ochelarii fotocromatici?

Lentilele fotocromatice, numite și lentile cu tranziție, nu sunt fabricate doar din sticlă minerală sau din plastic de înaltă calitate. Mai degrabă, ochelarii de soare fotocromatici folosesc o tehnologie unică care le permite lentilelor să se întunece doar atunci când sunt expuse la lumina soarelui.

Prin urmare, lentilele cu adaptare la lumină sunt de culoare deschisă în condiții normale de iluminare. Ele devin mai întunecate doar în condiții de lumină puternică, în funcție de intensitatea luminii solare. Cel mai bun lucru este că ochelarii de soare fotocromatici oferă protecție UV 100% în orice moment. Acest lucru vă protejează ochii pe tot parcursul zilei, anul întreg - ochelarii de soare se adaptează întotdeauna la condițiile de lumină și, prin urmare, oferă un confort de purtare excelent.

Doriți să aflați mai multe? Citiți ghidul nostru complet care explică detalii despre ochelarii de soare fotocromatici.

Ochelari fotocromatici: pro și contra

Pe lângă protecția UV 100% pe tot parcursul anului, ochelarii de soare fotocromatici oferă și alte avantaje. Unul dintre acestea este rentabilitatea lor. Da, așa este, în viitor veți avea nevoie de o singură pereche de ochelari pentru toate nevoile. Datorită lentilelor lor transparente, care se întunecă doar atunci când sunt expuse la lumina soarelui, acestea protejează nu doar împotriva razelor UV, dar și împotriva altor unde luminoase dăunătoare, cum ar fi lumina albastră emisă de ecranele digitale.

Ați dori un exemplu? Ochelarii Ray-Ban Evolve oferă o protecție perfectă împotriva razelor UV dăunătoare, a luminii computerului și a murdăriei sau a prafului.

În plus, lentilele cu tranziție sunt partenerul perfect pentru cei care tind să fie un pic leneși sau neglijenți, fiindcă cu ochelari fotocromatici puteți vedea și lucra perfect atât în interior, cât și afară și limitați riscul de a vă pierde ochelarii.

Cu toate acestea, există un dezavantaj al lentilelor fotocromatice: acestea se fac deschise la culoare mai lent decât se întunecă. În funcție de marcă și de design, durează între 20 și 30 de secunde pentru ca lentilele să devină iarăși transparente.

Unde pot cumpăra ochelari de soare fotocromatici?

Ochelarii care se transformă în ochelari de soare atrag toate privirile în acest sezon. Totul se datorează faptului că ochelarii fotocromatici sunt disponibili în multe modele, culori și cu rame diferite. Oricare ar fi stilul sau tendința pe care o urmați, lentilele fotocromatice de la mărci populare precum Ray-Ban vă vor completa look-ul. Bucurați-vă de selecția de ochelari de soare fotocromatici de înaltă calitate disponibilă acum la Lentiamo. Plătiți doar produsul - noi vă acoperim costurile de transport!

Tip

Marcă

Tipul lentilei

Forma ramei

Preț

Mărime

  • Tipul lentilei

    Fotocromatic

O alegere clară

Pentru că avem avantaje unice.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 17 țări europene.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Produse originale

Vindem doar produse originale de la companii precum Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb, sau CooperVision

 

1 135 402 de lentile de contact în stoc

Avem mai mult de 1 milion de perechi de lentile de contact care pot fi trimise imediat

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pentru cadouri gratuite.

Livrare gratuită la comenzile cu o valoare de peste 199 Lei 

Dacă valoarea comenzii dvs. este mai mică, puteți beneficia de serviciile de curierat la doar 10 lei.

 

Opiniile clienților noștri

Din 1093 opinii 96 % sunt pozitive. Vedeți recenziile clienților selectați.

Foarte multumita, comanda ajunge mereu in timpi rapizi, produsele de calitate si primesti si puncte bonus
Excelent
Promptitudine
Seriozitate
Punctualitate!