Autentificare

Ochelari protectie calculator - Ray-Ban

În sfârșit, sunt aici! Noii Ray-Ban Everglasses! Cea mai performantă colecție de ochelari pentru calculator stabilește noi standarde pe piața de ochelari și se mândrește cu un design elegant și urban, care va satisface stilul personal și gustul individual. Dacă nu aveți nevoie de corectarea vederii, dar doriți să vă protejați ochii, atunci acest produs prefabricat fără dioptrii este potrivit pentru voi!

Oftalmologii, precum și adevărații fani Ray-Ban, adoră noii ochelari datorită filtrului lor avansat de lumină albastră. Vă permit să utilizați zilnic computerul, telefonul mobil sau televizorul fără a vă afecta ochii.

Modelele Ray-Ban și ramele Ray-Ban au fost întotdeauna atrăgătoare. Întotdeauna la modă, culori puternice și protecție superioară. În plus față de design-urile lor moderne, noii ochelari Everglasses se remarcă datorită protecției lor avansate împotriva luminii albaste.

Așadar, atunci când cumpărați o pereche de lentile transparente cu filtru albastru, primiți o pereche de ochelari de protecție calculator fără dioptrii, cu lentile transparente, care vă protejează de undele de lumină albastră emise de ecranele digitale.

Ochelarii cu filtru de lumină albastră ajută la reducerea oboselii și senzație de arsură a ochilor, reduc la minimum luminozitatea pentru o vedere mai confortabilă și îmbunătățesc contrastul pentru culori mai naturale. Astfel, oferă protecție a ochilor împreună cu un confort vizual optim. Filtrul albastru al ochelarilor Everglasses este conceput pentru a reduce riscul de oboseală a ochilor, minimizând lumina ecranului și iluminarea interioară. Ochelarii de calitate blochează 20% din lumina albastră între 380 și 450 NM (pe baza dovezilor științifice actuale).

Ray-Ban Everglasses oferă protecție 100% UVA și UVB

Da, ați citit corect. Lentilele transparente cu filtru albastru din colecția Everglasses vă protejează perfect ochii de lumina albastră ȘI de lumina soarelui. Acest lucru se datorează faptului că ochelarii sunt echipați cu un filtru UV excelent în lentile, care este activ non-stop – indiferent dacă vă aflați în soarele aprins sau pur și simplu într-o cameră inundată de lumină.

Ray-Ban Everglasses au lentile minerale și din poliamidă de înaltă calitate

Dar asta nu este tot. Colecția Everglasses nu doar vă protejează de lumina soarelui și de lumina albastră. Unul dintre cele mai mari beneficii ale lor sunt lentilele de înaltă calitate și incredibil de precise, realizate din sticlă minerală și poliamidă. Sunt fără distorsiuni și rezistente la zgârieturi, astfel încât vă puteți baza pe tehnică excelentă și durabilitate.

Toate avantajele lentilelor transparente Ray-Ban dintr-o privire

Lentile transparente Ray-Ban cu garanție filtru blue light

  • protecție pentru calculator care filtrează lumina albastră a ecranelor digitale
  • 100% protecție UVA și UVB
  • și tratament cosmetic ușor

Tip

Marcă

Forma ramei

Preț

Mărime

  • Marcă

    Ray-Ban

O alegere clară

Pentru că avem avantaje unice.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 17 țări europene.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Produse originale

Vindem doar produse originale de la companii precum Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb, sau CooperVision

 

1 135 402 de lentile de contact în stoc

Avem mai mult de 1 milion de perechi de lentile de contact care pot fi trimise imediat

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pentru cadouri gratuite.

Livrare gratuită la comenzile cu o valoare de peste 199 Lei 

Dacă valoarea comenzii dvs. este mai mică, puteți beneficia de serviciile de curierat la doar 10 lei.

 

Opiniile clienților noștri

Din 1065 opinii 96 % sunt pozitive. Vedeți recenziile clienților selectați.

Servicii rapide ,produse de calitate
Sunt foarte multumita atat de produse cat si de site-ul Lentiamo.ro!produse dorite la un pret putin mai ok fata de alte site-uri,recomand👍
Livrare rapida și produse excelente!!!