Reduceri de final de sezon estival! Până la 50%!

4,8 Evaluare

Autentificare

Ochelari de soare Meller

Brandul Meller, cu sediul în Barcelona, se remarcă printr-un design creativ, tineresc și urban. Acest lucru se reflectă mai ales în colecțiile lor de ochelari de soare. Așadar, indiferent dacă sunteți pasionat de sporturi în aer liber, plimbări prin oraș sau după-amiezi pe plajă sau lac, Meller vă oferă ochelari de ultimă modă.

Dar moda nu este singurul accent al Meller. Ochelarii lor vă oferă numeroase avantaje. De când au lansat colecția Bio-based, puteți cumpăra ochelari de soare moderni și să faceți ceva bun pentru mediu în același timp! Realizată 45% din materiale durabile, noua linie declară oficial războiul pentru ochelarii de soare din plastic și moda de unică folosință.

Și, în ceea ce privește lentilele de ochelari de soare, beneficiați de cea mai bună calitate cu Meller. Toți ochelarii sunt polarizați, ceea ce înseamnă că vă veți bucura de cea mai bună vedere posibilă, în special în condiții umede. În plus, fiecare model de la Meller oferă, desigur, o protecție UV 100%.

Nu este necesar să cheltuiți mulți bani pentru noii ochelari de soare - puteți achiziționa designurile vibrante ale mărcii spaniole la prețuri foarte atractive de pe Lentiamo. Meller vă oferă ochelari de soare de designer pentru fiecare zi de vară.

Aruncați o privire la cele mai populare modele, precum Meller Kubu, Meller Nyasa sau Meller Yster și lăsați-vă cuceriți de designul unisex modern al ochelarilor Meller.

Meller
ADWIN GOLD ROOS sunglasses on face

Tip

Marcă

Tipul lentilei

Forma ramei

Preț

Mărime

  • Marcă

    Meller

Încărcați mai multe produse

O alegere clară

Pentru că avem avantaje unice.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 17 țări europene.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Produse originale

Vindem doar produse originale de la companii precum Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb, sau CooperVision

 

1 135 402 de lentile de contact în stoc

Avem mai mult de 1 milion de perechi de lentile de contact care pot fi trimise imediat

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pentru cadouri gratuite.

Livrare gratuită peste 199 RON

Când comanda dvs. este mai mică, puteți beneficia de serviciile de curierat la doar 10 lei.

 

Opiniile clienților noștri

Din 937 opinii 96 % sunt pozitive. Vedeți recenziile clienților selectați.

i
Great experience, had to change for another model, the customer service was so responsive and fast!
Sunt operativi., produsele comandate sunt de calitate. În email poți găsi repeta comanda care te ajuta sa nu mai stai sa cauți pe site.
Recomand Lentiamo! Prețuri avantajoase pentru calitatea superioară a produselor! Livrarea a fost de asemenea foarte rapida, chiar înaintea termenului estimat la plasarea comenzii.