Retailer European 17 țări din Europa

Autentificare

5 tendințe ochelari pentru femei în 2021

Tendințe ochelari

Vă amintiți de vremurile în care purtătorii de ochelari erau etichetați drept „patru ochi” sau „tocilari”? Din fericire, acele vremuri au trecut de mult.

Astăzi, nu există niciun alt accesoriu care să îți poată evidenția mai bine personalitatea, simțul modei și trăsăturile faciale decât ochelarii.

Cu toate acestea, sunt nenumărați ochelari ce stabilesc tendințele. Așadar, să aruncăm o privire asupra tendințelor ochelarilor care într-adevăr contează în 2021.

Ce ochelari sunt în tendințe în 2021?

Cei mai vânduți în 2021: ochelari cu ramă metalică

Ce zici de o combinație de student și hipster anul acesta? Oricum te-ai numi, ochelarii cu ramă metalică sunt la modă în 2021. Cu toate acestea, există o varietate mare de culori și forme. Vrei clasicul retro cu o ramă sârmă? Poți alege și o ramă rotundă din metal, Carrera. Vrei ceva mai modern? Poartă un cat-eye auriu din metal de la Vogue sau un Aviator din metal de la Polaroid.

Trend Alert: ochelari fără ramă și cu semi-ramă

Cu ochelari fără ramă și semi-ramă , lucrătura fină și delicatețea sunt prioritățile de top. Omitând rama și folosind brațe extrem de subțiri, brandurile de ochelari din 2021 reinterpretează un design vechi, dar apreciat. Indiferent de ceformă a feței aveți și ce tip de haine purtați în acest an, ochelarii fără rame sau cu semi-ramă Max Mara sau David Beckham îți completează perfect proporțiile și se îmbină discret cu orice ținută.

Nu ați găsit ce căutați?

Mulți alți ochelari de vedere vă așteaptă pe Lentiamo!

Cumpărați ochelari

NOU: Ochelari cu ramă transparentă

O tendință de ochelari căreia oricine îi poate rezista cu greu în acest an este aceea de ochelari cu ramă transparentă.

Diverse branduri oferă acest tip de ramă în acest an, adăugând o notă elegantă subtilă ținutei tale. Dacă îți place să fii discret, poată o ramă transparentă dreptunghiulară, de exemplu de la Michael Kors sau îndrăznește să încerci o ramă transparentă cat-eye cu o notă de auriu Marc Jabobs.

Ochelarii atrăgători: supradimensionați, geometrici și tortoise

La fel ca și tendințele de ochelari de soare, în acest an, tendințele de ochelari prezintă forme și culori atrăgătoare și strălucitoare. Cele mai populare trei modele sunt: supradimensionat, geometric și tortoise. ACESTEA sunt tendințele majore de ochelari din 2021 și, în niciun caz, nu trebuie să nu uitați de stil și curaj. Pentru că – cu cât este mai mare și mai neobișnuit, cu atât mai bine!

Ochelarii supradimensionați, uneori numiți și ochelari statement, vin, de obicei, într-o formă modernă cat-eye, în culori nebunești sau cu o ramă mare. Vedeți modele must-have supradimensionate de la Moschino. Formele geometrice populare din acest an sunt hexagonale sau octogonale și sunt deosebit de apreciate în auriu, argintiu și negru. Branduri de ochelari la modă precum Etnia oferă tot felul de ochelari geometrici. Nu trebuie să spunem multe despre modelul de turtoise, care este un succes în fiecare culoare, nu doar în maro-ul original. Ce zici de o ramă negru turtoise, culori neutre, precum alb sau nude sau tortoiseshell print? Iată recomandările noastre:

Nu în ultimul rând: ochelari cu lentile clare

Ochelarii nu trebuie neapărat să aibă putere vizuală. În 2021 este o practică obișnuită să porți ochelari ca accesoriu vestimentar – cu lentile clare. Oricare ar fi modelul de ochelari care vă fascinează în acest an, pur și simplu comandați-l fără dioptrii!

Doriți să știți cum să cumpărați ochelari „falși“ care respectă una dintre tendințele de mai sus? Pur și simplu alegeți orice pereche de ochelari de vedere din magazinul nostru online, click pe ‚Selectați lentilele‘ apoi apăsați butonul „Ochelari pentru calculator fără dioptrii, cu înveliș antireflex”. De ce ochelari pentru calculator și înveșliș anti-reflex? Pentru că lentilele noastre clare sunt concepute pentru a vă oferi un plus de confort și protecție împotriva luminii albastre dăunătoare.Căutați o pereche de ochelari moderni pentru femei?
Cumpărați ochelari pentru femei →