Reduceri fulgerătoare: Ochelarii de soare sport 🔥

Autentificare

Cei mai buni ochelari de soare pentru o față cu formă rotundă

Scris de Lentiamo pe 27. 6. 2023

Multe persoane care au forma rotundă a feței optează pentru ochelari de soare care adaugă unghiuri, definiție și echilibru trăsăturilor lor moi. Ce rame fac acest lucru?

Spoiler alert! Nu există o formă exactă de ochelari de soare care să fie "cea mai bună" pentru o anumită formă a feței. Există o serie de lucruri care trebuie luate în considerare. Dacă dorești să evidențiezi anumite caracteristici sau să le contrastezi, există multe opțiuni. Te vom ajuta să identifici forma rotundă a feței, îți vom recomanda ochelari de soare, stiluri și vom explica de ce fiecare model de ramă în parte funcționează bine, în acest articol. Să aruncăm o privire!

Cum să-ți dai seama dacă ai o față rotundă

outline around round shape face on white background

Fețele cu formă rotundă au tendința de a avea proporții egale în jurul lor, cu unghiuri mai moi și obraji mai plini. În general, linia maxilarului este rotunjită, fără linii ascuțite. Iată cum îți dai seama dacă ai o față rotundă:

  • Măsoară proporțiile: Măsoară-ți lățimea și lungimea feței. Caracteristica cheie a unei fețe rotunde este că lățimea este aproximativ egală cu lungimea.
  • Verifică pomeții și linia maxilarului: Fețele rotunde au, de obicei, pomeții ușor curbați și obrajii mai plini. Linia maxilarului tinde să fie mai puțin definită și mai degrabă rotunjită decât unghiulară.
  • Evaluează fruntea și bărbia: Fețele rotunde au adesea o frunte ușor mai largă și bărbia este în general rotunjită, mai degrabă decât ascuțită sau pătrată..

Celebrități care au forma feței rotundă

collage of queen latifah1, chrissy teigen, and ed sheeran.

În imagine, de la stânga la dreapta: Queen Latifah1, Chrissy Teigen2, Ed Sheeran3.

Ce ochelari de soare sunt cei mai buni pentru o formă rotundă a feței?

Persoanele cu forma feței rotundă ar putea dori rame care să le contrasteze trăsăturile moi. Astilurile unghiulare și liniile îndrăznețe ale nuanțelor dreptunghiulare și pătrate sunt opțiuni excelente. Ramele înalte și supradimensionate adaugă un contrast la lățimea acestei forme de față. 

Consultă recomandările făcute de noi pentru prietenii noștri cu forma rotundă a feței aici:

Ochelari de soare dreptunghiulari sau pătrați

Orice ramă cu linii drepte sau laturi unghiulare se potrivește bine. Liniile ramei contrastează cu trăsăturile moi ale unei fețe rotunde, adăugând interes și dimensiune. Wayfarers sunt ochelari de soare cu formă dreptunghiulară cu linii drepte care pot întrerupe pomeții mai plini.

Ray-Ban Wayfarer RB2140 901 50

Cumpără ochelari de soare cu formă dreptunghiulară


Ochelarii de soare Cat-eye

Marginile exterioare înclinate în sus ale ochelarilor de soare cat-eye crează un efect de lifting asupra feței, făcând-o să pară alungită și mai subțire. Liniile înclinate de asemenea, contrabalansează perfect curbele moi ale fețelor cu formă rotundă.

Chiara Ferragni CF 7006/S 807 IR 53

Cumpără Chiara Ferragni


Ochelari de soare supradimensionați

Ochelarii de soare mari, supradimensionați pot fi o alegere excelentă pentru fețele cu formă rotundă. Ramele mai înalte oferă mai multă acoperire și ajută la crearea iluziei de lungime. Caută stiluri care să ajungă în cea mai largă parte a feței tale pentru a obține un efect măgulitor.

Hugo Boss 1386/S 086 HA 51

Ochelari de soare geometrici

Ochelarii de soare cu margini și unghiuri mai ascuțite întrerup liniile înclinate ale fețelor rotunde.  Liniile contrastează cu ușurință cu diferite părți ale feței, cum ar fi obrajii și tâmplele.

Ray-Ban Hexagonal RB3548N 002/58 51

Peste tot în jur doar alegeri excelente pentru fețele rotunde

Fața fiecăruia este un pic diferită, chiar și formele rotunde! Acceptă-ți trăsăturile, ai încredere în instinctul tău și alege ramele care crezi că îți vin bine.

Dacă ai stabilit deja că ai o față rotundă, dar încă mai ai nevoie de îndrumare, explorează ghidul ochelarilor de soare în funcție de forma feței.Oferă o sursă bogată de inspirație, acoperind subiecte cum ar fi materialele pentru lentile și nuanțele care se potrivesc cu tonul pielii tale , printre alte sfaturi utile.

Gânduri de încheiere de la Lentiamo

Nu uitata că acestea sunt sugestii generale de ochelari de soare pentru fețele cu formă rotundă.Preferințele personale joacă un rol important atunci când este vorba de ochelari de soare potriviți pentru tine. Încearcă diferite stiluri și alege formele în care te simți încrezător.

Citește mai mult

Nu ești sigur că ai o față rotundă?Verifică și ochelari de soare pentru alte forme ale feței, cum ar fi cei mai buni ochelari de soare pentru fețele cu formă ovală sau cei mai buni ochelari de soare pentru fețele în formă de inimă.


Sursa imaginilor:

1. POPSUGAR
2. Cosmopolitan
3. Forbes

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse