Autentificare

Ochelari de soare Persol

Ce face ca ochelarii de soare Persol să fie atât de speciali?

Ochelarii de soare Persol sunt o alegere excelentă pentru a asigura protecția ochilor împotriva luminii ultraviolete. Sunt foarte la modă datorită designului italian elegant și măiestriei lor artistice.

Fabricați manual în Italia, ochelarii de soare Persol au un farmec aparte. Sunt apreciați pentru calitatea superioară, forma recunoscută instantaneu și simbolurile unice ale săgeții de pe brațe. Lentilele din sticlă minerală de înaltă calitate transformă acești ochelari în accesoriul preferat pentru persoanele care aleg produse de calitate excepțională, care sunt, de asemenea, rezistente la zgârieturi și cu durată lungă de viață.

Ochelarii de soare Persol asigură protecția necesară?

Poate fi periculos să optezi pentru ochelari de soare vânduți de magazine nespecializate, deoarece nu toate produsele lor vor oferi protecția UV necesară. Ochelarii de soare Persol pe care îi vindem sunt originali, cu lentile de cea mai bună calitate și oferă protecție maximă împotriva luminii ultraviolete. Aceste accesorii îndeplinesc toate standardele de calitate, astfel încât să puteți fi siguri că alegeți produse de calitate care garantează gradul de protecție de care aveți nevoie pentru sănătatea ochilor.

În această categorie de produse am inclus ochelarii de soare de cea mai bună calitate Persol, astfel încât să puteți beneficia de rezistență pe termen lung, fermitate și funcționalitate maximă.

Importanța lentilelor ochelarilor de soare Persol

Alegerea lentilelor potrivite pentru ochelarii de soare Persol este importantă, deoarece influențează modul în care puteți diferenția culorile și contrastul. Unele lentile au capacitatea de a spori contrastul, iar altele de a reduce considerabil cantitatea de lumină.

Cum alegeți culoarea ochelarilor de soare Persol?

Lentilele gri reduc intensitatea luminii fără a afecta în vreun fel contrastul, făcându-le o alegere bună pentru folosirea zilnică, inclusiv în timpul activităților sportive sau atunci când conduceți.

Lentilele galbene au capacitatea de a reduce cantitatea de lumină albastră și de a crește contrastul, făcându-le alegerea ideală pentru cei pasionați de sporturile de iarnă, vânătoare și alte activități în aer liber.

Lentilele violete sporesc nivelul de contrast al obiectelor în fundal albastru sau verde, oferind în același timp o bună acuitate vizuală.

Tip

Marcă

Tipul lentilei

Forma ramei

Preț

Mărime

  • Marcă

    Persol

Încărcați mai multe produse

O alegere clară

Pentru că avem avantaje unice.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 17 țări europene.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Produse originale

Vindem doar produse originale de la companii precum Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb, sau CooperVision

 

1 135 402 de lentile de contact în stoc

Avem mai mult de 1 milion de perechi de lentile de contact care pot fi trimise imediat

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pentru cadouri gratuite.

Livrare gratuită la comenzile cu o valoare de peste 199 Lei 

Dacă valoarea comenzii dvs. este mai mică, puteți beneficia de serviciile de curierat la doar 10 lei.

 

Opiniile clienților noștri

Din 1065 opinii 96 % sunt pozitive. Vedeți recenziile clienților selectați.

Servicii rapide ,produse de calitate
Sunt foarte multumita atat de produse cat si de site-ul Lentiamo.ro!produse dorite la un pret putin mai ok fata de alte site-uri,recomand👍
Livrare rapida și produse excelente!!!