Autentificare

Care sunt cele mai bune lentile de contact multifocale din 2023-2024?

Spunem întotdeauna că fiecare ochi este diferit și are propriile caracteristici. De fapt, se întâmplă foarte des să existe disparități între fiecare ochi, ceea ce înseamnă că e nevoie de ochelari de vedere sau lentile de contact cu prescripții diferite pentru ambii ochi. Dorești să știi care sunt cele mai bune lentile de contact multifocale de pe piață în acest moment pentru nevoile tale?

La Lentiamo, suntem specializați în furnizarea tuturor tipurilor de produse pentru îngrijirea ochilor care au fost supuse la cele mai stricte standarde de calitate înainte de distribuție și care au fost aprobate de Uniunea Europeană.Vei face o alegerea excelentă ori de câte ori vei cumpăra din magazinul nostru online.

Cele mai bune lentile de contact multifocale existente în acest moment

Cunoscute uneori sub numele de lentile progresive, acestea sunt denumite în mod obișnuit lentile de contact multifocale, adică cele care permit să vedem clar de la orice distanță și care sunt concepute pentru a corecta presbiopia. Presbiopia nu este o boală, ci pierderea progresivă a puterii de focalizare care afectează multe persoane pe măsură ce îmbătrânesc.

Mulți oameni sunt adesea reticenți în ceea ce privește trecerea la un nou tip de lentile. Dacă și tu eziți, postarea noastră despre cele mai bune lentile de contact multifocale va fi de mare ajutor. Aruncă o privire la produsele noastre de top și găsește-l pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale, de pe site-ul nostru!

lentile de contact multifocale

Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal

Lista noastră începe cu Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal lentile de contact de la unul dintre cei mai importanți producători din industrie, Alcon. Acestea sunt lentile de contact lunare care sunt realizate dintr-un material care o ușoară transmisibilitate și permite ca oxigenul să circule continuu prin ele.

În plus, acest produs are următoarele caracteristici două tehnologii avansate care pot fi extrem de benefice pentru tine: Smartshield Technology și HydraGlyde® Moisture Matrix. Acestea vă protejază ochii împotriva depunerilor corneene and keep moisture on the lens surface for longerși păstrează umiditatea pe suprafața lentilei pentru mai mult timp. Nu există un mod mai bun pentru a începe selecția noastră cu cele mai bune lentile de contact multifocale..

Biofinity Multifocal

Pentru această a doua alegere, am optat pentru lentile de la CooperVision, un producător cu multă experiență. Putem lua în considerare Biofinity Multifocal să fie una dintre cele mai bune lentile multifocale disponibile în prezent. Acestea au toate avantajele tehnologiei hidrogelului de silicon, precum și tehnologii care mențin lentilele în mod natural umede pentru a garanta o corecție excelentă a vederii.

Ele sunt ideale pentru prevenirea iritației și oboselii ochilor, care poate fi frecventă în cazul unor lentile de calitate mai slabă. Poți pune adio problemelor pe care le ai cu vederea de aproape și de departe și cumpă unele dintre cele mai bune lentile multifocale pe care le vei găsi astăzi.

PureVision 2 for Presbyopia

Lentilele PureVision 2 sunt lentile de la Bausch & Lomb Acestea sunt special concepute pentru persoanele care caută o soluție rapidă și eficientă pentru la presbitism, deoarece au fost concepute tocmai în acest scop. Acestea se potrivesc ușor pe ochi și au margini subțiri și rotunjite, ceea ce le face Foarte confortabile pentru a fi purtate toată ziua.

De fapt, știai că sunt proiectate astfel încât să nu trebuiască să le scoți timp de 30 de zile la rând? Da, asta înseamnă că le poți lăsa la ochi chiar și pe timp de noapte - suntem siguri că vor fi printre alegerile tale de top atunci când vine vorba de alegerea celor mai bune lentile de contact multifocale!

Dailies AquaComfort Plus Multifocal

Încă un produs Alcon care iese în evidență Dailies AquaComfort Plus Multifocal. Designul lor de calitate oferă purtătorilor vedere corectată la distanțe scurte, intermediare și lungi, deoarece conțin aceste trei câmpuri vizuale diferențiate. Sunt perfecte pentru cei care suferă de presbiopie.

De asemenea, le clasăm printre cele mai bune lentile de contact multifocale pentru că folosesc a tehnologie care eliberează umezeală la fiecare clipire, astfel încât sunt extrem de confortabile și ajută la stabilizarea peliculei lacrimale. Este aceasta opțiunea la care sperai sau încă mai vrei să afli mai multe informații?

Clariti Multifocal

Dacă ești în căutarea unor alte lentile de contact multifocale foarte bune de la CooperVision, Clariti Multifocal reprezintă o opțiune excelentă de luat în considerare. Material de fabricație principalul este silicone de hidrogel, dar merită, de asemenea, să menționăm tehnologia unică WetLoc, care menține lentilele în siguranță. hidratate în mod natural și le face plăcut de purtat pe tot parcursul zilei.

Acestea sunt concepute pentru a asigura o tranziție vizuală lină între vederea de aproape și cea de departe, și au o suprafață posterioară asferică, astfel încât să se potrivească perfect ochiului.

Dailies Total 1 Multifocal

Dailies Total 1 Multifocal de la Alcon ar trebui să fie una dintrealegerile de top dacă suferi de presbiopie, deoarece sunt lentile concepute special pentru acest scop. Datorită tehnologiei lor de gradient de apă, acestea alunecă ușor și confortabil pe ochiul purtătorului - confortul va dura toată ziua și nici măcar nu se va observa că le porți!

Proclear Multifocal CooperVision

Ultimele dintre cele mai bune lentile multifocale din acest post sunt cele Proclear Multifocal CooperVision. Acest produs permite vedere clară și precisă de la toate distanțele și oferă o permeabilitate excelentă a oxigenului.

Acestea sunt, fără îndoială, o altă opțiune excelentă pentru îngrijirea sănătății tale vizuale.

Ai încredere în alegerea ta? Cumpără de la Lentiamo

Lentiamo este opticianul tău online de încredere și lider în acest sector. Oferim o mare varietate de produse de înaltă calitate, astfel încât îngrijirea ochilor tăi delicați să fie garantată.

Ai nevoie de ochelari sau lentile de contact noi? Ai încredere în noi și nu mai cheltui în plus la opticienii obișnuiți care tot măresc prețurile.Plasează comanda cu ușurință fără a fi nevoie să te deplasezi și primește marfa acasă în câteva zile.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse