Reduceri de până la 15% la lentilele de contact Lenjoy

Autentificare

Cum să îndepărtezi din ochi o lentilă blocată

Deci ai o problemă pentru că ai purtat lentilele de contact mai mult decât ar fi trebuit. Ne-am prins. Nu îți face griji, este ceva prin care mulți dintre noi au trecut, iar soluția este mai simplă decât pare. Ești în locul potrivit pentru a afla cum să îndepărtezi o lentilă de contact blocată care nu iese. Continuă să citești această postare pe care noi, cei de la Lentiamo, am pregătit-o pentru tine!

Suntem optician online de top în acest sector așa că nu este prima dată când unul dintre clienții noștri are nevoie de ajutorul pentru a rezolva o astfel de situație incomodă. Urmând sfaturile noastre și întotdeauna având la îndemână produsele potrivite, te vei asigura că acest lucru va rămâne doar o anecdotă și nu se va mai întâmpla. Ce faci dacă lentila de contact nu iese când este lipită de ochi?

Rămâi calm. Lentila de contact nu va rămâne pe ochi pentru totdeauna. Respiră adânc și urmează pașii de mai jos pentru a afla cum să îndepărtezi o lentilă blocată.

  • În primul rând, spală-te bine pe mâini și stai în fața unei oglinzi cu iluminare adecvată, astfel încât să îți poți vedea bine ochii.
  • Încercă să localizezi lentila de contact în ochi clipind continuu și încearcă să o deplasezi spre centru cu degetul arătător.
  • Dacă lentila de contact este lipită, probabil că s-a uscat și de aceea a fost dificil de scos de pe ochi. Pentru a re-lubrifia ochiul și pentru a face procesul mai ușor și mai plăcut, poți folosi lacrimi artificiale sau picături oftalmice.
  • Când ochiul și lentilele sunt suficient de hidratate, este timpul să folosești cel mai elementar truc de bază de îndepărtare a lentilelor de contact pe care îl învățăm cu toții în primele zile în care purtăm lentile de contact: ciupiți-o ușor cu vârful degetelor astfel încât să nu se rupă.

Putting in eye drops

Și asta e tot! După cum poți vedea, să scoți o lentilă de contact blocată care nu vrea să iasă nu este atât de complicat pe cât ai fi crezut la început. Cheia este să înțelegi că este vorba de o situație destul de comună, prin care mulți oameni au trecut și că secretul este, în principal, să nu te panichezi.

Ia măsurile de precauție necesare pentru a evita blocarea lentilelor

După cum spune proverbul, "mai bine să previi decât să vindeci". Atunci când începi să porți lentile de contact, este normal să ai grijă la obiceiurile tale de purtare a lentilelor de contact, dar, uneori, există mici derapaje. S-ar putea să le lași aplicate pe ochi când mergi la culcare și să nu îți dați seama, să le porți mai mult timp decât ti-ai propus sau să petreci mai mult timp departe de casă decât ai planificat.

După un timp, poți, de asemenea, să consideri că anumite etape din rutina de îngrijire a lentilelor de contact sunt de la sine înțelese. Este ușor de înțeles cum s-ar putea întâmpla oricare dintre aceste scenarii.

Ce poți face pentru a evita să îți faci griji cu privire la modul de îndepărtare a unei lentile de contact blocate? Întotdeauna ai accesoriile la îndemană. O sticlă mică de picături pentru ochi, soluție și suporturi pentru lentile nu ocupă prea mult spațiu. De asemenea, cel mai bine este să îți faci un program de uzură, astfel încât să știi ce funcționează cel mai bine pentru tine și prioritățile tale.

Ai grijă de ochii tăi pentru a preveni leziunile oculare

Nu uita că ochii sunt una dintre cele mai sensibile zone ale corpului și merită o atenție specială, în special atunci când se utilizează produse care intră în contact direct cu ei.

Utilizarea lentilelor de contact în mod iresponsabil nu numai că va însemna că va trebui să cauți soluții la probleme precum îndepărtarea unei lentile de contact blocate, dar va însemna și că poți suferi cu ușurință leziuni oculare, precum deteriorarea corneei, iritații, precum și multe alte leziuni. În cazul în care leziunile apar în mod repetat, acestea vor necesita atenția unui specialist.

Dacă nu pot îndepărta o lentilă de contact blocată, va trebui să o îndepărteze un optician?

Nu ar trebui să fie nevoie să mergi la optometristul tău pentru a îndepărta o lentilă de contact blocată. După cum am explicat, dacă reușești să-ți păstrezi calmul și să urmezi pașii indicați la începutul articolului, vei putea să îndepărtezi lentila de contact fără complicații majore.

Cu toate acestea, dacă a fost blocată timp de mai multe ore și s-a uscat semnificativ, lentila se poate rupe și un fragment poate rămâne în interiorul ochiului. Acest lucru ar face dificilă îndepărtarea fragmentului.

Dacă ți se întâmplă acest lucru, cel mai bine este să lași totul pe mâna specialistului tău de încredere, deoarece dacă vei continua să îți atingi ochiul, situația se va înrăutăți.La Lentiamo, înțelegem că ar putea fi inconfortabil și iritant, dar ar trebui să te ocupi de el mai degrabă decât să te expui la una dintre leziunile menționate mai sus încercând să-l scoți cu forța. Woman trying to remove stuck contact lens

Ai nevoie de o nouă pereche de lentile de contact sau de accesorii? Cumpără-le online de la Lentiamo

Sperăm că această postare despre cum să îndepărtezi o lentilă de contact blocată care nu vrea să iasă ți-a fost de folos și că vei reuși să o eviți în viitor. Ai nevoie de accesorii pentru a preveni ca acest lucru să se mai întâmple? Lentiamo este opticianul tău online de încredere.

Pe site-ul nostru, vei găsi o mare varietate de produse pentru îngrijirea ochilor tăi. Le poți cumpăra din confortul casei tale cu până la 50% mai ieftin decât de la opticienii obișnuiți. Nu trebuie decât să completezi prescripția și te vei putea bucura de noile tale lentile în doar câteva zile.

În plus, beneficiați de transport gratuit la comenzi de peste 199 lei. Profită de această ocazie pentru a cumpăra tot ce ai nevoie cu economii maxime. Lucrăm cu branduri de top din domeniu, astfel încât calitatea nu este compromisă în niciun moment. Sperăm că te putem ajuta!

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse