Reduceri de până la 15% la lentilele de contact Lenjoy

Autentificare

Cele noi tendințe în materie de ochelari de soare în 2024

Scris de Lentiamo pe 15. 2. 2023

Cuprinss

Perechea potrivită de ochelari de soare îți va spori încrederea și îți va proteja ochii de razele ultraviolete, așa că de ce să nu investești într-o pereche pe care o vei iubi timp de mai multe sezoane?

De la interpretări contemporane ale modelelor clasice la forme de rame la modă și accesorii surprinzătoare, experții în ochelari de la Lentiamo explorează tendințele actuale pentru ochelarii de soare în 2024.

Cum am ales cele mai noi tendințe în materie de ochelari de soare din 2024

  • Cercetare - Am verificat tendințele de pe podiumurile designerilor, am urmărit noile filme și seriale și am răsfoit social media pentru a vedea ce poartă celebritățile, influencerii și iubitorii de modă de zi cu zi.
  • Cele mai bine vândute – Am analizat bestseller-urile noastre pentru a vedea ce modele câștigă popularitate în acest an și ce modele rămân în continuare de bază.
  • Recenziile clienților – De asemenea, am consultat recenzii pentru a vedea cum evaluează clienții unele dintre modelele preferate de editorii noștri de stil.

1. Ochelari de soare cu ramă metalică

ayo edebiri wearing white suit on red carpet

Sursa imaginii: instagram.com/whowhatwear

O tendință care nu dispare niciodată este eleganța ochelari de soare cu ramă metalică. În acest an, suntem martorii unei reveniri a ramelor rotunde și ovale din metal . Cheia este de a căuta rame subțiri  în stilul 2024.

Îndrăgita actrită irlandezo americană Ayo Edebiri din serialul de succes The Bear a afișat un ansamblu relaxat pentru cea de-a 29-a ediție a premiilor Critics' Choice Awards. Modelul cu ramă metalică a înălțat cu ușurință look-ul complet alb.

Sfaturi de stil pentru rame metalice

De la "balletcore", estetica delicată, inspirată de balerine, la renașterea boho de către Chloé, ochelarii de soare cu rame metalice sunt, fără îndoială, unul dintre cele mai versatile stiluri de rame. Încearcă silhouettes, subțiri în auriu roz pentru a obține simplitatea tendinței balerinelorsau ramele metalice rotunde supradimensionate cu lentile maro pentru un moment anii '70.

Recomandările noastre pentru ochelari de soare cu rame metalice

2. Rame Bayonetta

hailey bieber taking picture in mirror while wearing sunglasses

Sursa imaginii: instagram.com/haileybieber

Pe măsură ce tendințele Y2K continuă să influențeze ochelarii, am observat că în 2024 ochelarii Bayonetta sunt în trend, iar forme similare de ochelari de soare câștigă popularitate. Se caracterizează prin ramele lor ovale mici sau dreptunghiulare moi, care evocă o simplitate nostalgică.

Având propria ei colecție de ochelari Vogue, antreprenorul și trendsetterul Hailey Bieber știe întotdeauna ce ochelari de soare sunt la modă. Look-ul ei maximalist dovedește că această tendință poate fi încorporată atât în ținutele casual, cât și în cele de showtopping outfits.

Sfaturi de stil pentru ochelarii Bayonetta

Ochelarii Bayonetta, numiți după personajul japonez de jocuri video, au devenit recent și un trend al ochelarilor . Miu Miu a îmbrățișat acest look "bibliotecar" în timpul defilării lor de la sfârșitul anului 2023. Asortează forma îngustă a ramei cu blazere supradimensionate sau pantaloni structurați pentru un look complet.

Recomandările noastre pentru ochelari de soare Bayonetta

3. Ochelari de soare contemporani cat eye

greta lee wearing blue top and black sunglasses outside

Sursa imaginii: instagram.com/stylecaster

Nu trebuie să știi ce stil de ochelari de soare sunt în trend atunci când ochelarii de soare cat eye sunt mereu la modă. Similar cu liniile pătrate ale ramei Wayfarer, caută  unghiuri distincte înclinate în dimensiuni subțiri sau rame cat eye fără margini pentru a fi în trend anul acesta.

În timpul turneului de presă pentru filmul nominalizat la Oscar "Vieți trecute", interpreta Greta Lee s-a impus ca un simbol al stilului. Stilul ei îmbină un rafinament de culori neașteptate sau cu interpretări moderne ale unor piese clasice, inclusiv în ceea ce privește alegerea ochelarilor de soare.
 

Sfaturi de stil pentru ochelari de soare cu cat eye

Ochelarii de soare cu ochi de pisică sunt una dintre cele mai populare forme de ochelari de soare, an de an, deoarece acestea funcționează bine cu multe forme ale feței. Ramele unghiulare pentru ochi de pisică accentuează trăsăturile ascuțite ale feței și evidențiază pomeții, în timp ce ramele mai rotunjite sunt potrivite pentru cei cu trăsături mai moi.

Recomandările noastre pentru ochelarii de soare cat eye

4.Ochelari de soare Techwear

jennifer lopez red shield sunglasses

Sursa imaginii: instagram.com/sabrinacarpenter

În timp ce au unele similarități cu Wraparound  tendințele ochelarilor de soare sports ,cu înfășurare,cunoscuți  și ca ochelarii tehnici sau "techwear" prioritizează funcționalitatea în detrimentul esteticii. Liniile lor elegante și culorile minimaliste oferă un aspect simplu și elegant fără efort.

Între susținerea turneului lui Taylor Swift și petrecerea timpului cu Barry Keoghan, câștigător al premiului BAFTA, cântăreața și actrița cu multiple talente Sabrina Carpenter poate adăuga la CV-ul ei influență în domeniul modei. Ochelarii ei de soare eleganți au un scop funcțional și adaugă o notă neașteptată ținutei sale.

Sfaturi de stil pentru look-uri techwear

Doriți să aflați mai multe despre techwear? Mărci precum The North Face și Arc'teryx sunt referințe cheie care întruchipează tendința de crossover urban și atletic. Designul utilitar și materialele funcționale performante domină acest stil.

Recomandările noastre pentru ochelari de soare techwear

5. Ochelari de soare moderni browline

trent alexander-arnold at milan fashion week 2024 wearing sunglasses

Sursa imaginii: instagram.com/trentarnold66

Pentru o întorsătură proaspătă a unui stil atemporal, încercați ochelari de soare browline în diferite forme și stiluri. Modele unice de browline, cum ar fi clubmasters unghiulare sau chunky pilot sunt la modă în 2024.

În timp ce îmbinarea sportului cu moda nu este ceva nou în 2024, din ce în ce mai mulți atleți sunt văzuți la defilări și în campanii de branduri. Trent Alexander-Arnold, de la Liverpool F.C., a participat la Săptămâna Modei de la Milano purtând ochelari de soare unghiulari Prada, unul dintre look-urile noastre preferate ale săptămânii în materie de ochelari.
 

Sfaturi de stil pentru ochelari de soare browline

Ochelarii de soare Clubmaster au un aspect distinct retro,dar modificarea formelor clasice rectangulare cu unghiuri mai ascuțite sau linii interesante îi modernizează. Experimentarea cu materiale, culori și proporții permite o multitudine de posibilități infinite, păstrând în același timp esența formelor clasice.

Recomandările noastre pentru modelele browline

6. Lanțuri pentru ochelari

În cele din urmă, tendințele ochelarilor de soare 2024 nu sunt complete fără a menționa lanțuri pentru ochelari. Lanțurile au fost în mod discret la modă în ultimii ani, datorită în parte influenței unor celebrități precum Bella Hadid și Hailey Bieber.

Modelele din 2024 sunt mai îndrăznețe, mai diverse și reflectă o gamă mai largă de stiluri și personalități. Lanțurile îți permit să porți ochelarii de soare pe care îi poartă toată lumea, rămânând în același timp fidelă stilului tău.

Sfaturi de stil pentru lanțurile de ochelari

Îmbinați și potriviți lanțurile de ochelari cu toate ramele de ochelari de soare și de ochelari. pentru a obține aspecte distincte. Experimentați cu combinații de culori pentru a găsi ceea ce vă completează cel mai bine stilul personal și vă pune în valoare ținuta. Există nenumărate opțiuni pentru o abordare modernă a lanțurilor practice de ochelari din trecut.

Recomandările noastre pentru lanțurile de ochelari de soare și ochelari

Simțiți nevoia să consultați toate tendințele în materie de ochelari de soare?

Mărcile tale preferate, cum ar fi Ray-Ban, Meller, Gucci și multe altele te așteaptă.

Cumpără ochelarii de soare

Gânduri de încheiere de la Lentiamo

Dacă vă întrebați vreodată ce tip de ochelari de soare sunt la modă, nu căutați mai departe de Lentiamo. Experții noștri în materie de ochelari de soare știu ce ochelari de soare sunt la modă, ce forme funcționează cel mai bine pentru diferite forme de față și sunt întotdeauna gata să vă ajute și să vă asiste.

Explorați ghidul pentru ochelari de soare Lentiamo pentru a obține mai multe sfaturi despre găsirea mărimii potrivite a ramei, a ochelarilor de soare care se potrivesc cu forma feței dvs. și multe altele.

Încă nu sunteți sigur? Utilizați funcția noastrăprobează virtual ochelarii de soare pentru a vedea cum vi se potrivesc modelele preferate.

Citește mai mult

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse