Autentificare

Chiar și lentilele de contact au nevoie de ochelari de soare! Știați?

Nu mai e mult și vine vara: în câteva luni, soarele va fi, sperăm, amicul nostru de zi cu zi.

Chiar dacă nu sunteți un mare fan al ochelarilor veți vedea că aceștia sunt o poveste complet diferită. Ei protejează ochii de radiațiile solare nocive, îi puteți scoate oricând doriți, ascund ochii umflati după o noapte nebună și sunt totodată un excelent accesoriu de modă! Dar, aveți grijă, puteți face o greșeală chiar și atunci când cumpărați ochelari de soare iar purtarea lor nu înseamnă că vă vor face mai atractiv(ă).

Din fericire, există câteva reguli generale de urmat

Alegeți-vă ochelarii de soare, nu numai în funcție de design-ul lor, sau în funcție stilul tendințele modei ci, deasemenea, luați în considerare forma feței!

round face
 

Dacă aveți forma feței rotunjită, alegeți ochelari de soare rotunjiți, cu forma curbată, care să vă completeze linia capului. Categoric nu mergeți pentru stilul „John Lennon“, alegeți ceva simplu, cu design atractiv și elegant care vă vor garanta și 100% protecție solară, cum ar fi, de exemplu Emporio Armani.


 
square face
 

Pentru fețe cu formă angulară, pătrată sau dreptunghiulară recomandăm să reduceți din unghiulație cu o pereche de ochelari de soare ovali, în formă de picătură sau de lacrimă. Ce spuneți de acești eleganți Carrera? Sunt ideali pentru ieșirile în oraș dar și pentru sport. Ei vin însoțiți de o carcasă și o lavetă specială pentru curățat rama și lentilele.


 
oval face
 

Dacă părinții tăi au făcut o treabă foarte bună iar forma feței voastre este ovală, puteți purta orice tip de ochelari de soare doriți și veți arăta întotdeauna super! Cu toate acestea, nu uitați să vă căutați întotdeauna o pereche de ochelarii care să nu fie mai mare decât cea mai lată parte a feței. Chiar și Tom Cruise a urmat acest sfat în Top Gun știind că stilul ochelarilor aviator va fi mereu la modă.


 
heart face shape
 

Spre final, un mic sfat celor ce au fața în formă de inimă. În cazul în care capul este mai larg la tâmple și se îngustează înspre bărbie, ar trebui să fie clar, pur și simplu prin utilizarea bunului simț, că nu ar trebui să faceți vreun exces în partea superioară a capului – exact opusul. Categoric evitați ochelarii de soare care sunt lați în marginea superioară, nu mai vorbim aici despre ochelari cu semi-ramă. Alegeți ochelari mai subtili, cum ar fi acești Emporio Armani.


 

Un sfat drag pentru toți Lentiamicii ce poartă ochelari de soare – linia de bordură superioară a ramei ochelarilor ar trebui să fie coliniară cu cea a sprâncenelor. Ochelarii nu ar trebui să preseze la tâmple sau pe lângă urechi, dar nici să nu fie prea largi pentru a cădea; ar trebui să vă simțiți confortabil pe toată perioada purtării. Mai multe sfaturi pentru ochelari de soare designer de calitate, care vă vor proteja ochii 100%, puteți găsi pe ochelari de soare.

Fiți la curent cu ultimele produse oftalmice, ochelari de soare, lentile și multe sfaturi pentru ochii dvs urmărind pagina noastră Facebook

Apelați-ne gratuit la numărul 0800 400 156 sau lăsați-ne un comentariu mai jos, vom fi bucuroși să vă răspundem.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse