Reducere de vară pentru ochelarii de soare!

Autentificare

Lentile de contact Halloween

Anul acesta vă doriți un costum de Halloween foarte înfricoșător, nebun sau sexy? Atunci adăugați niște lentile de contact de Halloween! Lentilele de contact colorate nu numai că aduc un aer unic costumului , dar sunt disponibile și în toate culorile, modelele și dioptriile dorite.

De unde pot cumpăra lentile de contact de Halloween?

Lentilele de contact pentru Halloween sunt peste tot. Cu toate acestea, dacă doriți să cumpărați lentile de contact colorate care îndeplinesc cele mai înalte standarde de igienă și siguranță, vă recomandăm să cumpărați produse originale de la comercianți autorizați, precum Lentiamo. Fie că căutați lentile de contact negre speciale, lentile de contact roșii înfricoșătoare sau de alte culori, le veți găsi pe site-ul nostru!

Este în siguranță să purtați lentile de contact de Halloween?

Lentiamo vă garantează că toate lentilele de contact de Halloween în magazinul nostru online nu sunt doar 100% sigure, curate și confortabil de purtat, dar le și trimitem direct în confortul casei voastre la prețuri super atractive, fără a fi nevoie să vizitați un optician.

Dar dacă am nevoie de lentile de contact de Halloween cu dioptrii?

Găsirea lentilelor de contact cu dioptrii pentru Halloween nu este o problema la Lentiamo. Lentilele de la ColourVUE și aproape toți ceilalți producători din magazinul nostru online sunt disponibile cu dioptrii. Pur și simplu alegeți culoarea înfricoșătoare preferată și selectați dioptria, gata!

Ce lentile de contact colorate se potrivesc cel mai bine cu ochii deschiși la culoare, care cu cei închiși la culoare?

Culoarea lentilelor de contact colorate depinde de mulți factori, precum culoarea părului, tonul pielii și gustul personal. În general, recomandăm persoanelor cu ochi deschiși la culoare să utilizeze nuanțe intense de verde sau maro care acoperă sau îmbunătățesc culoarea naturală a ochilor.

Cu cât ochii sunt mai închiși la culoare, cu atât lentile de contact colorate înfiorătoare ar trebui să fie mai vii și mai opace.Lentilele crazy acoperă orice culoare naturală a ochilor și sunt disponibile în nenumărate modele.

Care sunt cele mai populare lentile de contact și costume de Halloween în 2020?

Cele mai populare costume de Halloween sunt Pennywise the Clown din filmul „It”, White Zombie, vrăjitoare sau craniu. Acestea pot fi pictate cu ușurință. Ghidul nostru de make-up vă va inspira cu multe idei de costume pentru Halloween.

În ceea ce privește culorile și modelele lentilelor de contact, lentilele White zombie, Black Out, Red devil, Devil volturi și Cateye sunt la modă toate în acest an!

În cele din urmă, câteva idei ieftine și simple de costume de Halloween ieftine

Nu trebuie să cheltuiți mulți bani sau să investiți mult timp dacă doriți să petreceți de următorul Halloween. Lentilele de contact de Halloween vă vor transforma într-o adevărată atracție printre prieteni. Dacă vă grăbiți, aruncați o privire la articolul nostru despre ideile de machiaj de ultim moment pentru Halloween! Aici veți găsi instrucțiuni rapide de machiaj care pot fi combinate frumos cu diverse lentile de contact de Halloween.


Lentile de contact White Zombie Halloween

Perioada de purtare

Tip

Producător

Marcă

O alegere clară

Pentru că avem avantaje unice.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 17 țări europene.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Produse originale

Vindem doar produse originale de la companii precum Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb, sau CooperVision

 

1 135 402 de lentile de contact în stoc

Avem mai mult de 1 milion de perechi de lentile de contact care pot fi trimise imediat

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pentru cadouri gratuite.

Livrare gratuită la comenzile cu o valoare de peste 199 Lei 

Dacă valoarea comenzii dvs. este mai mică, puteți beneficia de serviciile de curierat la doar 10 lei.

 

Opiniile clienților noștri

Din 1124 opinii 96 % sunt pozitive. Vedeți recenziile clienților selectați.

😊
Livrare promptă, nimic de reproșat!
Foarte foarte buna