10% reducere la ochelari de soare Gucci, Prada și Prada Linea Rossa

Autentificare

Cum știu că am aplicat corect lentilele de contact

La dreapta, la stânga

Cunoașteți sentimentul când nu sunteți sigur dacă vă puneți lentilele pe fața corectă? Poate să vă enerveze uneori atât de mult încât să vă convingeți că le-ați schimbat. Este cu siguranță mai bine să evitați aceste situații deoarece acestea vă pot ruina cu ușurință ziua.

Acest lucru se referă în principal la persoanele care au două prescripții diferite pentru fiecare ochi sau diferite defecte oculare.

Și cum rămâne cu cei care au același dioptrie la ambii ochi? Ar trebui să fie o preocupare și pentru ei. Cum se face? Deoarece există întotdeauna amenințarea de infectare – ceea ce ochiul drept ar putea funcționa nu merge întotdeauna și pentru cel stâng poate și invers, iar nici o soluție de lentile de contact nu este perfectă.

Când puneți contactele în suport, opriți-vă pentru o clipă și asigurați-vă că le plasați în cupele corespunzătoare. L și R (sau uneori P) left și right sau stângul și dreptul, nu le depozitați la întâmplare! Fie că ne place sau nu, toți avem un fel de ritual. Unii oameni se deconectează automat la piciorul drept, unii ascultă radioul dimineața, iar unele femei aplică machiajul întâi la ochiul stâng, iar altele la dreptul. Deci, mergeți mai departe și dezvoltați un nou obicei, o rutină pe care veți începe să o faceți automat. Unii vorbesc despre așa-zisa regulă de 21 de zile care este perioada după care un lucru nou devine un obicei. Încercați să remediați ordinea în care scoateți lentilele de contact – aceasta va fi utilă, mai ales dacă parametrii de prescripție din unul dintre ochii dvs. se modifică.
 

Față și verso

În zilele noastre nu ne mai putem imagina folosind lentilele de contact din sticlă. Contactele de astăzi din hidrogel-silicon sunt moi, flexibile și se potrivesc perfect. Problema apare când frecați lentila de pe palma mâinii și începeți să vă întrebați: Este pe față? Pe dos? De obicei puteți spune diferența imediat după ce le-ați pus înăuntru – se simte mai degrabă neplăcută și lentila nu se lipeste prea bine de ochi; dar uneori nu este atât de ușor de spus …
Unii producători au pus un indicator, au notat direct pe lentile – numerele 123 care vă vor ajuta să aflați dacă lentila este în interior sau nu.
Cu alte tipuri de lentile trebuie să vă concentrați asupra formei lor – ar trebui să arate ca un castron cu marginile îndoite în sus. Dacă încă nu sunteți sigur, o altă modalitate este „testul de palmier“ – puneți lentila de contact în mijlocul palmei și începeți să o deschideți și să o închideți. Lentila trebuie să se deschidă fără probleme, fără ca marginile să se blocheze, lipească sau să se îndoaie.

Ați găsit acest articol util? Purtarea lentilelor de contact nu ridică probleme, nu ar trebui să vă panicați la aplicarea lor. Vom face tot posibilul pentru a vă lua grijile și pentru a vă asigura că contactele vă ușurează viața! Voi cum ați experimentat prima oară aplicarea lentilelor de contact? V-ași descurcat din prima? Aveți anumite sfaturi pe care ați dori să le împărtășiți cu noi? Nu ezitați să ne scrieți pe pagina noastră Facebook, Instagram sau Twitter vom vi încântați să auzim de la voi.
 

Dacă doriți să aflați mai multe, vă rugăm apelați-ne gratuit la numărul 0800 400 156 sau lăsați-ne un comentariu mai jos (sau pe info@lentiamo.ro), vom fi bucuroși să vă răspundem.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse