Reduceri de primăvară ochelari - până la 40% reducere

Retailer European 17 țări din Europa

Autentificare

Caută unde poți obține o prescripție medicală pentru lentile de contact

Cristiana Chirita Offline

Cristiana Chirita Serviciul Clienți

Cum să aflaţi parametrii lentilelor de care aveţi nevoie? Cine vă va recomanda o soluţie potrivită pentru îngrijirea lentilelor de contact? Aflați unde găsiți un optician / oftalmolog.

Aveți nevoie de ajutor?

Vă rugăm să ne sunați (Lu - Vi 9:30 - 17:00)

0800 400 156 / info@lentiamo.ro

Cristiana Chirita, Serviciul Clienți

show_only

Aveți un cabinet de optică și doriți să fiți listați? Adăugați cabinetul de optică

Întrebări frecvente

De ce să mergeți la un optician sau oftalmolog?
Măsurarea parametrilor pentru lentile de contact este diferită de măsurarea ochelarilor. Lentilele se aplică chiar pe corneea ochilor, în timp ce ochelarii stau la aproximativ 10 mm de la ochi. Pentru achiziţionarea lentilelor corecte este necesară măsurarea curburii corneei. Opticianul sau oftalmologul vă va explica și vă va învăța care sunt regulile de igienă atunci când aplicați și scoateți lentilele. De asemenea, vă va recomanda soluția și picăturile potrivite pentru ochi.
Cât de des trebuie să mergeți la oftalmolog / optician?
Este exact ca atunci când mergeți la dentist. Dacă aveți o durere legată de ochi, trebuie să mergeți imediat la un specialist. În caz contrar, este de recomandat cel puțin o dată pe an. Ochii sunt un organ foarte sensibil al corpului uman, iar vizita regulată la medic vă poate ajuta să preveniți multe probleme de sănătate, nu doar cele legate de ochi (cum ar fi diabetul, hipertensiunea și altele).