Puteți comanda și la telefon: 0800 400 156

Octombrie este luna sănătății ochilor la Lentiamo. Aflați de la experții noștri cum să vă îngrijiți cel mai bine ochii și beneficiați de reducerile noastre săptămânale!

Retailer European 17 țări din Europa

Autentificare

Caută unde poți obține o prescripție medicală pentru lentile de contact

Magazin de optică Lentiamo

Praga
Locația optometriștilor noștri

Aici vă realizăm lentilele și vă personalizăm ochelarii.

info@lentiamo.ro

Întrebări frecvente

De ce să mergeți la un optician sau oftalmolog?
Măsurarea parametrilor pentru lentile de contact este diferită de măsurarea ochelarilor. Lentilele se aplică chiar pe corneea ochilor, în timp ce ochelarii stau la aproximativ 10 mm de la ochi. Pentru achiziţionarea lentilelor corecte este necesară măsurarea curburii corneei. Opticianul sau oftalmologul vă va explica și vă va învăța care sunt regulile de igienă atunci când aplicați și scoateți lentilele. De asemenea, vă va recomanda soluția și picăturile potrivite pentru ochi.
Cât de des trebuie să mergeți la oftalmolog / optician?
Este exact ca atunci când mergeți la dentist. Dacă aveți o durere legată de ochi, trebuie să mergeți imediat la un specialist. În caz contrar, este de recomandat cel puțin o dată pe an. Ochii sunt un organ foarte sensibil al corpului uman, iar vizita regulată la medic vă poate ajuta să preveniți multe probleme de sănătate, nu doar cele legate de ochi (cum ar fi diabetul, hipertensiunea și altele).