Reducere de vară pentru ochelarii de soare! Până la 40%!

Autentificare

Cele mai tari 5 tendințe ochelari de soare în 2021

Scris de Lentiamo pe 12. 1. 2021

Unii dintre voi s-ar putea întreba: „Tendințe de ochelari de soare? De ce să mă intereseze?“ Ar trebui! Pentru că în această vară nu va exista o modalitate mai bună de a vă arăta stilul, simțul pentru modă și personalitatea, decât cu o pereche de ochelari de soare în tendințe.

Desigur, există multe tendințe și multe branduri hip în lumea ochelarilor de soare și toți pretind că sunt cei mai la modă și moderni. De aceea am decis să facem o listă cu cele mai proeminente tendințe de ochelari de soare pentru vara lui 2021!

Redactorii noștri de trend au aruncat o privire pe catwalk, au răsfoit reviste de modă și au analizat moda ochelarilor de pe străzile marilor noastre orașe. Și asta au pregătit: Cele mai tari tendințe de ochelari de soare Lentiamo pentru anul 2021.

Haideți să le vedem!

Ochelari de soare pentru vară 2021

Vara aceasta va fi dominată de ochelarii de soare oversized. Indiferent dacă sunt forme pătrate, rotunde sau mai futuriste – cu cât este mai mare cu atât mai bine!

1. Pătrat și supradimensionat

O tendință pe care probabil nu veți putea să o ignorați în această vară este aceea a lentilelor și ramelor pătrate supradimensionate. Celebrități precum Kim Kardashian sunt îndrăgostite de designul supradimensionat al acestor rame îndrăznețe, care par a fi făcute pentru a atrage priviri invidioase.

Ochelarii de soare pătrați supradimensionați vin în mai multe culori – dar must-have-urile din acest sezon sunt culorile puternice ale paletei Pantone, dezvăluind dorința de contraste energizante și de auto-exprimare personalizată. Mai mult, negru profund și la modă, modele Turtoise vor fi foarte populare în această vară.

Ochelarii de soare pătrați și supradimensionați ca evidențiator al tendințelor pentru 2021
Ochelarii de soare pătrați și supradimensionați ca evidențiator al tendințelor pentru 2021
Ochelarii de soare pătrați și supradimensionați ca evidențiator al tendințelor pentru 2021


2. Noul Cat-Eye: ochelari de soare Butterfly

Când iei în considerare ultimele tendințe de ochelari de soare, vei fi plăcut surprins de formele mari, precum forma fluture. Această tendință 2021 vă va depăși cu ușurință ramele Cat Eye, mai ales dacă alegeți un model cu detalii atrăgătoare.

În ceea ce privește culoarea, ar trebui să optați pentru tonurile anilor '70 și nu va sfiiți să alegeți modelele de animale. Un avantaj important al ochelarilor mari tip fluture, în afară de faptul că sunt foarte la modă, este acela de protecție anti-îmbătrânire. Datorită lentilelor mari, protejează complet pielea sensibilă din jurul ochilor.Ochelarii de soare fluture ca evidențiator al tendințelor pentru 2021
Ochelarii de soare fluture ca evidențiator al tendințelor pentru 2021


Nu ați găsit ce căutați?

Pe Lentiamo vă așteaptă o selecție vastă de ochelari de designer!

Cumpărați ochelari de soare

3. Înapoi în vogă: ochelarii de soare scut.

Lentila mono este din nou la modă! Accesoriul care a fost făcut cunoscut de celebrități precum J.Lo este din nou în moda ochelarilor. Ochelarii de soare scut din acest an sunt mai futuristi ca niciodată și se va merge spre lentile maxi, în sezoanele viitoare. De asemenea, ramele în stil Matrix sunt foarte în vogă. Te îndreamnă să te distrezi și să te joci cu moda.

Ochelarii de soare scut ca o tendință evidentă a anului 2021
Ochelarii de soare scut ca o tendință evidentă a anului 2021


4.De la vechi la nou: anii '70 în 2021

Stilurile retro sunt la modă vara aceasta. Multe forme colorate iconice se întorc, dar cu o notă modernă. Acestea includ în principal ochelarii de soare cu formă rotundă și ochelarii cat-eye, dar și formele pătrate. În această vară, vom vedea mai puțin lentilele oglindite dar mai mulți ochelari în culori neutre care ne duc înapoi în anii '70. Modelele Turtoise pentru rame sau ochelarii de soare cu lentilă albastră vor fi esențiali în această vară.Ochelarii de soare anii 70,  ca evidențiator al tendințelor pentru 2021

Ochelarii de soare anii 70,  ca evidențiator al tendințelor pentru 2021
Ochelarii de soare anii 70,  ca evidențiator al tendințelor pentru 2021


5. Un singur cuvânt: geometric!

Formele geometrice, precum cele triunghiulare, pătrate și, mai ales, hexagonale vor guverna tendințele de ochelari de soare pentru vara 2021. Ochelarii de soare geometrici prezentați pe catwalk, au fost fie minimalisti, fie cu rame generoase. Această tendință este îndrăzneață și nu pe gustul tuturor, dar marginile rotunjite ar putea fi un compromis frumos!

Ochelarii de soare geometrici ca evidențiator al tendințelor pentru 2021

Ochelarii de soare geometrici ca evidențiator al tendințelor pentru 2021
Ochelarii de soare geometrici ca evidențiator al tendințelor pentru 2021
gOchelarii de soare geometrici ca evidențiator al tendințelor pentru 2021

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse