Puteți comanda și la telefon: 0800 400 156

Autentificare

Cu lentilele de contact în avion. Câteva sfaturi

Londra, Barcelona, Paris. În ultimii ani am început să călătorim cu avionul foarte des. Ştiaţi că lentilele de contact vă pot crea probleme în timpul zborului? Să vedem care sunt cele mai frecvente.

„Vă rugăm să aruncaţi soluţia aici”

Dacă nu călătoriţi des cu avionul, s-ar putea să aveţi o problemă la check-in din cauza soluţie pentru lentile de contact. Conform regulilor de securitate este imposibil să luaţi la bord o cantitate mare de lichide. În bagajul de mână se permite, de obicei, un volum maxim de 100ml. Dacă zborul dumneavoastră va dura mult, s-ar putea să vă doriţi să lăsaţi ochii să se odihnească, deci nu uitaţi să cumpăraţi o soluţie pentru lentile într-un flacon mic! În magazinul nostru online puteți găsi o gamă largă de soluții în ambalaj ideal călătoriilor.

Mi-au vândut un flacon care prezintă scurgeri. Sau nu?

Cel mai probabil – nu, poate fi vina suprapresiunii, care provoacă mici scurgeri. Soluţia e simplă – puneţi lentilele (picăturile sau soluţia) într-un pachet din plastic ce poate fi închis ermetic. Conţinutul bagajului de mână vă va fi recunoscător…

Senzaţia de arsură a ochilor e mai intensă

La bord, microclima e creată astfel încât zborul să fie cât mai confortabil posibil. Totuşi, de multe ori, aerul e uscat, condiţie foarte nepotrivită pentru lentilele de contact, întrucât le face insuportabile. Sfatul nostru e să aveţi la îndemână picături pentru lubrifierea ochiului, care vă vor ajuta imediat ce sunt aplicate. Nu uitaţi să verificaţi şi cantitatea acestui flacon.

Dar voi ce experienţe aţi avut cu zborurile? Purtaţi lentilele sau preferaţi ochelarii? Orice comentariu e binevenit. Opiniile şi experienţa clienţilor noştri contează mult pentru noi.

Fiți la curent cu ultimele produse oftalmice, ochelari de soare, lentile și multe sfaturi pentru ochii dvs urmărind pagina noastră Facebook sau Instagram.

Apelați-ne gratuit la numărul 0800 400 156 sau lăsați-ne un comentariu mai jos, vom fi bucuroși să vă răspundem.

Îți place acest articol? Distribuie-l prietenilor!

Comentarii

Nici o întrebare

*Câmpuri obligatorii

Citește de asemenea…

Seturi de lentile de contact - 5 combinații de lentile și soluții cu discount

Lentile de contact și o soluție într-un pachet la preț special? Datorită acestui pachet, economisiți cel puțin …

Deschideți articolul

Ochelari de soare Primăvară/ Vară 2018 - Ghidul nostru de tendințe

Ray-Ban, Emporio Armani, Oakley, Gucci. Care brand de ochelari de soare a fost cel mai popular în 2017?

Deschideți articolul

Ray-Ban - cum să afli dacă sunt falși?

Ray-Ban – cum să afli dacă ochelarii sunt falsi? Câteva minute de lectură v-ar putea economisi bani.

Deschideți articolul

Acesta este TOP 10 cele mai bune lentile de contact - iată și de ce

Care au fost cele mai populare lentile de contact în 2017? Am pregătit o listă cu cele mai bune 10 lentile de contact din ultimul an.

Deschideți articolul