Puteți comanda și la telefon: 0800 400 156

Autentificare

Cu lentilele de contact în avion. Câteva sfaturi

Londra, Barcelona, Paris. În ultimii ani am început să călătorim cu avionul foarte des. Ştiaţi că lentilele de contact vă pot crea probleme în timpul zborului? Să vedem care sunt cele mai frecvente.

„Vă rugăm să aruncaţi soluţia aici”

Dacă nu călătoriţi des cu avionul, s-ar putea să aveţi o problemă la check-in din cauza soluţie pentru lentile de contact. Conform regulilor de securitate este imposibil să luaţi la bord o cantitate mare de lichide. În bagajul de mână se permite, de obicei, un volum maxim de 100ml. Dacă zborul dumneavoastră va dura mult, s-ar putea să vă doriţi să lăsaţi ochii să se odihnească, deci nu uitaţi să cumpăraţi o soluţie pentru lentile într-un flacon mic! În magazinul nostru online puteți găsi o gamă largă de soluții în ambalaj ideal călătoriilor.

Mi-au vândut un flacon care prezintă scurgeri. Sau nu?

Cel mai probabil – nu, poate fi vina suprapresiunii, care provoacă mici scurgeri. Soluţia e simplă – puneţi lentilele (picăturile sau soluţia) într-un pachet din plastic ce poate fi închis ermetic. Conţinutul bagajului de mână vă va fi recunoscător…

Senzaţia de arsură a ochilor e mai intensă

La bord, microclima e creată astfel încât zborul să fie cât mai confortabil posibil. Totuşi, de multe ori, aerul e uscat, condiţie foarte nepotrivită pentru lentilele de contact, întrucât le face insuportabile. Sfatul nostru e să aveţi la îndemână picături pentru lubrifierea ochiului, care vă vor ajuta imediat ce sunt aplicate. Nu uitaţi să verificaţi şi cantitatea acestui flacon.

Dar voi ce experienţe aţi avut cu zborurile? Purtaţi lentilele sau preferaţi ochelarii? Orice comentariu e binevenit. Opiniile şi experienţa clienţilor noştri contează mult pentru noi.

Fiți la curent cu ultimele produse oftalmice, ochelari de soare, lentile și multe sfaturi pentru ochii dvs urmărind pagina noastră Facebook sau Instagram.

Apelați-ne gratuit la numărul 0800 400 156 sau lăsați-ne un comentariu mai jos, vom fi bucuroși să vă răspundem.

Îți place acest articol? Distribuie-l prietenilor!

Comentarii

Nici o întrebare

*Câmpuri obligatorii

Citește de asemenea…

Suprasolicitrea digitală a ochilor și Sindromul privitului la calculator (Statistici)

Sindromul privitului la calculator, cunoscut si sub numele Suprasoliciatrea digitală a ochilor, este combinația problemelor de ochi și vedere…

Deschideți articolul

Competiția Lentiamo Makeup Awards 2018

Cel mai mare concurs de machiaj pentru Halloween 2018 începe pe 10 Septembrie și se termină pe 31 Octombrie

Deschideți articolul

3 moduri în care îți poți da seama ca ochelarii de soare sunt, de fapt, falși (Ghid cu imagini)

Originali sau falși? Întrebarea care vă va salva banii atunci când vreți să cumpărați ochelari de soare

Deschideți articolul

Cum să interpretați prescripția pentru lentilele de contact - Parametrii importanți!

Cine vrea să cumpere lentile de contact, trebuie să știe înainte de toate să interpreteze prescripția

Deschideți articolul