Reduceri de până la 15% la lentilele de contact Lenjoy

Autentificare

Iarna fără ochelari încețoșați!

Iarna fără ochelari aburiți? Să o vedem și pe asta!

Cunoașteți sentimentul, când intrați într-o clădire și nu puteți vedea, practic, nimic?! Prima impresie este o imagine neclară. Vă scoateți rapid mănușile și încercați să ștergeți ochelarii. Apoi, odată ce vă puteți concentra, vedeți în jurul ochilor, la tâmple și pe nas, urmele lăsate de ochelari. Când ieșiți începe un carusel nesfârșit de griji – să nu alunecați și să vă spargeți ochelarii, să nu-i pierdeți prin vreun morman de zăpadă. Ca mai apoi să urmeze o goană nebună, fără rezultate, să găsiți acel cabinet de optică deschis, care tocmai a schimbat plăcuța pe „Închis“. Pe pârtiile de ski încep noi probleme – vi se încețoșează ochelarii sau vă incomodează sub cască, și tot așa…

Suna înfricoșător? Sau chiar familiar? Și noi încă nu am menționat subiectul tabu – să purtați ochelari de protecție și să vedeți bine, care vă vor costa cel puțin de două ori mai mult decât o pereche de ochelari de protecție pentru „muritorii de rând“ cu vederea normală!

Cum să ne bucurăm de iarnă la maxim atunci? Simplu, într-adevăr … cumpărați lentile de contact! Vă îndoiți că lentilele ar fi o soluție atât de ușoară? De aceea suntem aici! Mai jos vom încerca să respingem cele mai des-auzite mituri și temeri cu privire la lentile de contact.

1. Îngheață: Purtatorii de lentile de contact suferă din cauza temperaturilor scăzute și extreme. Nici unul dintre aceste lucruri nu ar trebui să vă îngrijoreze. Lentile de contact se potrivesc cu temperatura corpului dumneavoastră și rămân la acea temperatură constantă pe durata purtării acestora – la fel ca ochii. Pentru un plus de confort, experții recomandă folosirea de picături oftalmice hidratante, care sporesc confortul dumneavoastră. Acest lucru nu depinde de sezon – este recomandabil să se folosească picăturile oftalmice pe tot parcursul anului, oricum.

2. Ochii cu lentile de contact se umezesc și ustură mai mult decât cei fără. Desigur, dacă purtați ochelari, v-ați obișnuit să aveți o perdea protectoare de sticlă în fața ochilor care să împiedice rafalele de vânt care bat în direcția dumneavoastră. Cu toate acestea, dacă purtați lentile, ochii se vor comporta ca ochii normali, sănătoși – în situații extreme se vor umezi, uneori, (aceasta este reacția lor naturală). Dar dacă folosiți picături pentru ochi și purtți ochelari de soare când bate vântul (care, apropo, pot fi schimbați pentru a se potrivi cu hainele purtate de voi, deoarece acestea sunt mult mai ieftini decât ochelari cu prescripție) veți resimți confortul vieții fără ochelari. Și, dacă doriți, să evitați utilizarea picăturilor oftalmice, cumpărați lentile cu ingrediente de hidratare treptată.

3. Soluțiile nu pot fi transportate și trebuiesc păstrate la temperatura camerei. Deși producătorii menționează că soluțiile trebuiesc păstrate la temperatura camerei, nu ar trebui să vă oprească să vă bucurați de iarnă și avantajele vieții fără ochelari. Picăturile și soluția pot fi păstrate în bagajul de mână. Dacă sunt păstrate mai mult de o oră la temperaturi sub 0 grade Celsius, își pot pierde din proprietăți. Dar soluțiile sunt disponibile și în ampule de mărimi potrivite bagajului de mână. Luați bagajul de mână cu voi în avion, autobuz, mașină, tren … Problemă rezolvată!

Rezultatul? Lentilele sunt alegerea perfectă pe timp de iarnă (și nu numai) ! Ați scăpat de ochelari încețoșați, ochelari de soare sau de protecție cu dioptrii la prețuri astronomice, grija că îi veți pierde sau îi veți sparge. Un alt aspect pozitiv și incontestabil este faptul că lentilele, spre deosebire de ochelari, nu restricționează viziunea voastră periferică.

Aveți mai multe întrebări? Poate vă gândiți la alte argumente pentru sau contra purtării lentilelor? Împărtășiți gândurile voastre cu noi și cu prietenii de pe Facebook sau aici în secțiunea pentru comentarii! Vă dorim o iarnă lipsită de griji și ochelari aburiți!

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse