Autentificare

Cum alegeți soluția potrivită? Hidratare sau dezinfectare?

Doar cei care folosesc lentile zilnice, adică lentile care se aplică dimineața și se aruncă seara, se pricep mai puțin la soluțiile de îngrijire a lentilelor de contact. Toți ceilalți purtători de lentile știu cu siguranță la ce folosesc și le au mereu la ei. Cum să alegeți o soluție potrivită?

Primul sfat: nu economisiți

Niciodată să nu înlocuiți soluția cu apa simplă. Soluția nu este un fel de a vă face să cheltuiți niște bani suplimentari, ci este într-adevăr un lucru indispensabil pentru a păstra lentila umedă și pentru a scăpa de bacterii și murdării. În funcție de ce aleg soluția corectă? Mai întâi de toate trebuie să știți de ce au nevoie ochii dumneavoastră. Pe piață există o mulțime de soluții universale care ar trebui să satisfacă toată lumea, dar nu uitați – nu toată lumea este la fel și ceea ce place unuia s-ar putea să nu-i placă altuia. Ca să alegeți lentilele potrivite trebuie să înțelegeți de ce au nevoie ochii dumneavoastră.

Hidratare maximă

Dacă aveți ochii uscați, vă recomandăm utilizarea soluțiilor cu un puternic efect de hidratare. Ca să evitați efectele neplăcute a uscării ochilor și, eventual, ale lentilelor, puteți alege din gama noastră online Biotrue sau Renu.

Dezinfectare excelentă

În acest caz puteți alege soluțiile care conțin peroxid de hidrogen – care prelungesc durabilitatea lentilelor, distrug perfect bacteriile și elimină depozitele de pe lentile. Aveți grijă la instrucțiuni. Soluția de peroxid care nu a fost neutralizată poate irita și afecta ochii. Din oferta noastră de soluții dezinfectante pe bază de peroxid de hidrogen vă recomandăm brandul AOSept.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse