Autentificare

Ne-am imbunătațit sistemul de bonusare: acum puteți obține puncte bonus si pe rețelele de socializare

Casete. Aplicatoare. Soluții. Sunt produse de care orice utilizator de lentile de contact are nevoie. Sunt convins că si tu le cumperi. Începand de acum nu mai este nevoie, mulțumită magazinului nostru online. Te vom răsplăti cu produsele dorite din această categoie: drept cadou pentru cumpărăturile tale.

Iată cum am introdus programul nostru de bonusare program de bonusare in magazinul nostru online. Este simplu –te răsplătim pentru cumpărăturile tale cu puncte bonus pe care le poți schimba în produse oricând doresti. Ai nevoie de o soluție, schimbă punctele pentru soluție! ai nevoie de picături pentru ochi, alege în schimbul unor puncte! Si tot așa.

Cu alte cuvinte, fă ceea ce vrei cu punctele tale. Ai nevoie de mai multe puncte? Nicio problemă – de acum ți le oferim pe Facebook si Instagram.

Ce trebuie să faceți?

Alegeți orice produs de pe pagina noastră. Indiferent că sunt ochelari de soare, lentile de contact obișnuite sau colorate – decizia vă aparține. Alegeți o fotografie. Acum puteți să o distribuiți pe pagina voastră de Facebook sau Instagram, folosind @lentiamo si #lentiamo. Asta ne va ajuta să stim ca ne-ați dat tag. Acum nu vă mai rămane altceva de făcut decât să asteptați să primiți cele 50 de puncte bonus – deja stiti că le puteți schimba pentru produse bonus!

P. S. Punctele bonus primite in plus nu strică niciodată, nu-i așa? Suntem de acord. Încearcă și aceste noi metode pentru a acumula cât mai multe puncte!

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse