Reducere de vară pentru ochelarii de soare! Până la 40%!

Retailer European 17 țări din Europa

Autentificare

Cum comandați

Experiența de achiziții la Lentiamo este simplă, directă și înainte de toate satisfăcătoare! Află aici tot ce trebuie să știi despre magazinul nostru online și despre serviciile pe care le oferim.

Cum se plasează o comandă

Scrie marca sau numele lentilelor de contact, a ochelarilor de soare sau ochelarilor de vedere în bara de căutare din partea de sus a fiecărei pagini sau folosește meniurile pentru a naviga printre produsele noastre. Odată ce parametrii produselor au fost selectați, data de disponibilitate va apărea în partea dreaptă. Disponibilitatea fiecărui articol va fi, de asemenea, vizibilă în coșul de cumpărături și în rezumatul comenzii tale. Primește cadouri utile la fiecare achiziție, datorită Schemei noastre bonus. De asemenea, poți achiziționa un voucher cadou pentru tine sau pentru cei dragi în câteva click-uri simple. Nu este necesară nicio înregistrare pentru a face prima achiziție. Contul tău va fi creat automat la finalizarea primei comenzi.

Retururi, modificări și reclamații

Lentilele pe care le-ai cumpărat nu se mai potrivesc sau ai făcut o greșeală în timpul comenzii? Garantăm înlocuirea lentilelor - atât timp cât acestea sunt nedeschise - timp de 365 de zile. Ochelarii pe care i-ai cumpărat nu ți se potrivesc? Profită de garanția noastră extinsă de returnare de 30 de zile! Ai o problemă cu un produs? La noi, reclamațiile se procesează rapid. Ne angajăm să rezolvăm fiecare reclamație imediat ce luăm cunoștință de ea.

Opiniile clienților noștri

Din 883 opinii 96 % sunt pozitive. Vedeți recenziile clienților selectați.

i
The contacts are of great quality and they were even delivered quickly. I strongly reccomrnd Lentiamo
Sunt prompti cu confirmarea comenzilor si, de asemenea, cu livrarea produselor. Preturile sunt competitive, de multe ori am gasit preturi mai bune decat la concurenta.
Calitate, promtitudine