Retailer European 17 țări din Europa

Autentificare

Politica de returnare

Garantat primiți banii înapoi în 30 zile calendaristice

Puteți returna un produs pe care l-ați comandat de la noi, cu excepția produselor care au fost modificate în conformitate cu dorințele consumatorului sau pentru persoana acestuia (de exemplu, ochelarii de vedere personalizați, inclusiv lentilele), în treizeci (30) zile calendaristice după ce ați primit confirmarea comenzii dvs., fără penalități. Acceptăm returnarea lentilelor de contact, ochelarilor de soare sau a altor accesorii doar în ambalajul lor original, întreg și nealterat. Excepție se face în cazul în care produsul este defect și doriți să faceți o plângere. Lentilele de contact colorate nu pot fi returnate pentru nemultumiri cu privire la culoare.

Motivele unei returnări pot fi:

  • prescripția dvs s-a schimbat între timp și ați dori să shimbați produsul/produsele
  • nu sunt satisfăcut(ă) de calitatea cumpărăturilor mele
  • ochelarii de soare nu mi se potrivesc
  • m-am răzgândit și doresc să returnez
  • produsul expiră înainte ca eu să îl pot cosuma / folosi
  • produsul prezintă un defect
  • am greșit comanda

Soluționarea online a litigiilor

Comisia Europeană oferă o platformă de acces liber pentru soluționarea conflictelor on-line dintre client și noi, fără a fi nevoie să recurgă la instanțele judecătorești prin intervenția unei terțe părți, numită Organul de soluționare a litigiilor, care acționează ca intermediar între cei doi. Puteți obține mai multe informații aici

Cum se returnează produsele?

1) Informați-ne că doriți să returnați produsul

Trimiteți un e-mail la returnari@lentiamo.ro, informându-ne că doriți să returnați produsul sau comanda. Vă sugerăm să adăugați detaliile comenzi dvs., numărul ei cât și numărul LOT al produsului. Dacă produsul prezintă un defect vă rugăm atașați o poză reprezentativă deasemenea. Acest e-mail trebuie trimis în maxim 30 zile după ce ați primit confirmarea comenzii. Dacă perioada de 30 zile se termină într-o zi de week-end sau zi de sărbătoare națională, în care nu se lucrează, următoarea zi lucrătoare va fi acceptată.

Dacă vă este mai ușor, sunați echipa Serviciului pentru Clienți și ne puteți informa despre returnarea produsului la telefon. Sunați gratuit la 0800 400 156.

2) Împachetați produsul și așteptați curierul

Odată ce ne-ați trimis anunțul că veți returna produsul, noi vom organiza un trasport gratuit de la adresa dvs. Asigurați-vă că produsul sau produsele au fost împachetat(e) cu grijă și ați ales ambalajul corect pentru a nu-l deteriora în timpul transportului. Vă rugăm să atașați confirmarea comenzii pe care o întoarceți, printată. Numărul comenzii dvs. ar trebui să fie înscris pe coletul returnat, nu pe ambalajul articolului, pentru a preveni întârzierea identificării expeditorului.

Atenție – putem returna produsele comandate cu mențiunea ca toate să ajungă înapoi la noi în starea lor inițială! Acceptăm returnarea doar în ambalajul lor original, întreg și nealterat, sigilat.
Din motive de igienă nu putem primi returnarea unor soluții sau picături oftalmice dacă sigiliul lor a fost rupt.

În cazul în care produsul returnat este deteriorat, cu semne de uzură, ochelarii de soare sau carcasa / accesoriile sunt deteriorate sau lipsesc, sau cutia originală a lentilelor a fost desfăcută (iar produsul nu poate fi vândut ca și produs nou) vânzătorul își rezervă dreptul de a oferi numai o rambursare parțială sau să o refuze, în funcție de amploarea daunelor, evaluată de vânzător.

3) Relaxați-vă și așteptați restituirea banilor dvs. sau schimbul produsului.

Vă vom trimite banii pe contul dvs. în 30 zile din ziua în care produsul returnat ajunge la departamentul nostru de returnări și restituiri. Rambursarea contravalorii produsului se va face prin metoda inițială de plată sau orice altă metodă agreată de comun acord, în cel mult 30 de zile calendaristice de la retur. Dacă se va alege rambursarea prin bancă, vă rugăm să ne menționați codul IBAN al contului dvs banca.

Pentru orice alte detalii privind returnarea produselor vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau telefonic.

Pentru a completa formularul de reclamație cu toate informațiile si fotografiile necesare, dați click pe dreptunghiul roșu de mai jos.

Ultima actualizare a fost efectuată pe 09.01.2018
Completați formularul de reclamație